Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Jekini, ugasiš telefon i zajdno držiš volume + , home i power ... kad uđeš u rekoveri skroluj dole do wipe cash i sa power dugmetom potvrdiš , kad to odradi onda reboot phone . Prosto je a dosta problema reši ...
To sigurno nece pomoci, moze da instalira stariju verziju Vibera do 4.3, ima na Samsung Apps ili da instalira neki permission manager da blokira dozvolu kamere viberu
xxdulexx, opet si nesto naradio
Lepo te pitah nedavno da ti prodam ovaj moj a ti nista, sad se pati, kupuj novu bateriju
Salu na stranu, ali mi totalno neverovatno izgleda da ima vas koji imate toliko problema sa telefonom koji meni savreno radi. Jedina mana mu je sto jos nije dobio 5.0
Jekini, kucaj na Play Store "permission manager". Ne znam kako rade ove aplikacije bez ruta, probaj pa ako mozes tako da iskljuciss pristup kameri u Viberu.
xxdulexx, pa sta ti toliko vuce bateriju? Koji proces ti toliko radi?
Dule, ima onaj jedan način da ga rutuješ a da knox ostane na 0x0. Jedino što tada nemaš OTA. Kad ti dosadi tj kad proveriš šta troši bateriju, prosto ponovo prevučeš rom ili skineš rut i opet si sve stock i imaš OTA.
Spomenut je ovde taj način, samo što sam preko TT-a pa mi cimanje da tražim...
Taj problem oko kamere ima mnogo korisnika S5. Ima ga i moja koleginica, brisao joj cash, data itd nista ne pomaze, posle par dana se vrati. Izgleda da je do Androida, 4.4, jer se svima tada pojavilo. Uglavnom je Viber, ali ako nije on, onda se zakaci za Skype, ili neke druge aplikacije itd.. Koliko sam video nema konkretno resenje, ceka se Lolipop update pa ce valjda ispeglati. A da srce bateriju, srce. Ostavi upaljeno kameru po 2-3h u pozadini. Neki korisnici su cak uhvatili kako telefon sam sljkoca dok ga ne diraju..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.