Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Cestitam! Uzivaj u telefonu ;)8-)
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Zile995, Hvala. Jel treba mozda, ako treba kako, da izvrsim one provere, o kojima ste ovde pisali tipa nesto u vezi baterije i slicno.
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 05. Jul 2014. 12:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
- Zile995
- Expert
Re: Samsung Galaxy S IV
Ma mozes skinuti CPU-Z sa playstore-a I ocitas CPU, RAM, GPU i ostalo. Mozes da probas antutu. Pogledas koji skor ima i ako je skor priblizan s4-ci (tamo ce da ti pise) onda ne moras da brines.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Čestitam. Bio bi red i da napišeš gde si uzeo i koliko keša. Koje boje?
Baraba, Hvala, hvala.
Uzeo sam u Hram-u, 345 eura. Crna boja. Odmah sam zalepio foliju, a sutra pravac po silikon.
Uzeo sam u Hram-u, 345 eura. Crna boja. Odmah sam zalepio foliju, a sutra pravac po silikon.
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 05. Jul 2014. 12:47, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Jel i9506 ili 9505?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa ok je cena, na kp je 320-335e!mogao si malo ustedeti al nema veze...da te lepo sluzi i uzivaj u njemu...
#Sale_M Uzeo sam i9505
#weska88 Hvala
....................
#weska88 Hvala

....................
Kako si resio ovaj problem?weska88 napisao:Pa verovatno neka zakrpa ispeglali i to je to...Iskreno meni je sve isto od 4.1
Edit:
Ja sam ubacio neki nemački oficijalni ima nekih novih aplikacija onaj mod za decu itd...nebitno
Mene sada muči kada hocu da osvezim prognozu trazi mi da ukljucim gps i samo hoce da je osvezi kada je gps (lokacija) ukljucena...pre je to normalno htelo da se azurira...Imali neko slicnih problema?
Znam ja da tamo u prognozi moze da se ugasi lokacija i da odaberem sam grad al sto tako
Ubacio NEE
Odavno nisam radio root na telefonu od s2, sada sam ga odradio i oljustio 15 sistemskih aplikacija koje svejedno ne koristim, sta je jos dobro od tih aplikacija za rutovan telefon, koja je dobra apk za blokiranje reklama?
- Zile995
- Expert
Kad na s2 mozes da oljustis bez problema oko 70 aplikacija, onda na s4 mozes vise. AdAway cini mi se da dobro blokira reklame.
Poslednja izmena od Zile995 u Pet, 20. Jun 2014. 10:57, izmenjeno 1 put ukupno.
- Zile995
- Expert
LackyPatcher,Greenify, Xposed, FolderMount, GL Tools za igre. RootBrowser, TitaniumBackup... Aptoide itd... Ima ih dosta.weska88 napisao:Sta je jos dobro od tih aplikacija za rutovan telefon
Ubacio AdAway iskreno ja ne znam sta smem da briše, ja sam sve one nepotrebne aplikacije pobrisao, a vidim ima krš nekih stvari koje ne znam šta su pa nisam dirao 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Sve vezano za samsung sam pobrisao i na note 2 i na s4 i telefoni odlicno rade. Ima gomila onih push s*anja koja samo cepaju bateriju
Note IV N9100 dual
- Zile995
- Expert
Imas koliko hoces aplikacija koje sigurno mozes obrisati ili onemoguciti. Ja sam stalno brisao na stock romu Google Pretraga, Google mehanozam za citanje, Samsung TTS, Upravljanje govorom, sve fontove, Chaton, Sve samsung backup aplikacije, samsung push service, email aplikacija, All Share... Picasa Uploader i one Live Wallpapers sam sve obrisao. Ma gomila nepotrebnih aplikacija.
Boga mi i ja sam sada lepo ispraznio mob, za sada radi sve kako treba
sada cu ove aplokacije sto si napisao da procesljam ima dosta dobrih stvari kada se opali root, a za knox stole me bojko