Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Uz normalno koriscenje sa svim tim popaljenim sto si naveo, takodje greenify + xposed, optimizacija, zamrznute app, mogu da izvucem do 3 h SOT za 48h.
O tih 5h sto se par puta provlaci po forumu mogu samo da sanjam...
O tih 5h sto se par puta provlaci po forumu mogu samo da sanjam...
90% postova je ovde o bateriji
Ne znam da li ja samo tako razmisljam, ali bitno mi je da mi telefon drzi od ujutru do uvece, a izdrzi mi, tako da sam zadovoljan
Ne znam da li ja samo tako razmisljam, ali bitno mi je da mi telefon drzi od ujutru do uvece, a izdrzi mi, tako da sam zadovoljan

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Zato što je baterija najveći problem kod S6 (sem multi taskinga koji je delimično rešen) - inače sve ostalo je za 10 i tu više nema šta da se doda sem kad izađe 6.0.1 MM u toku januara (zvanična najava) . E onda će da se debatuje uveliko
...

16 godina na forumu MOBILNISVET
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Slažem se. Takođe mi je bitno da baterija izdrži od ujutru do uveče. Mada meni u proseku izdrži dva dana uz dva sata SOT-a. Kako ovaj mobilni ima bežično i brzo punjenje ni to nije više bitno, jer je dovoljno da se puni pola sata - sat i spreman je za maltretiranje do kraja dana u bilo kojim uslovima.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- zoreli
- Moderator
Definitivno mogu da potvrdim da je sa onim tutorijalom na predhodnoj strani rešen problem "Google services battery drain"(uz ostala podešavanja) i da baterija vidno duže traje .

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Dugo si ostao na S6, šta će to biti?
- zoreli
- Moderator
Da , dobar je a i nisam hteo da odustanem od S6 dok ne iscrpim sve metode sređivanja . Alternativa za S6 (premium modeli) ? Hm ... Note 5 ili iP 6S (Z5 / Mate 8 ...) .
Ipak bih sačekao MM 6.0.1 za S6 pa onda da vidimo ...
Ipak bih sačekao MM 6.0.1 za S6 pa onda da vidimo ...
Kod tebe zoreli operativni sistem android i sistem android najmanje baterije uzmu.. a kod mene bas to najvise vuce bateriju.... na edge plusu... izvinjavam se sto sam ovo napisao na pogresnoj temi...
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Ja imam 3.5h S.O.T. u proseku.tel skidam sa punjaca ujutru oko 7 i izdrzi mi do 12 uvece.nemam tih problema sa gp service da mi vuce bateriju.uglavnom mi je ekran na prvom mestu kao potrosac.posle njega internet a na trecem nfs no limits koji igram svaki dan oko 1h u proseku.citao sam na raznim mestima neke bajke o 5h sot ali to mi izgleda nemoguce.realno mi je i ovako dobro.retko kad imam potrebu da ga napunim u toku dana.hteo sam da probam onaj package disabler ali sacekacu ovaj zvanicni mm pa ako on ne popravi situaciju onda cu se zabavljati oko toga
- zoreli
- Moderator
Nole025, samo uradi ono što je napisano na predhodnoj stranici i videćeš rezultat.
Mikrikorisnik, meni je nekad bio i 2,5h SOT tako da nemoj da te buni taj raspon . Sve zavisi od korisnika i načina korišćenja ali glavna stvar je u tome da se onemoguće aplikacije koje vuku bateriju - odnosno da im se smanji potrošnja . Najviše bateriju troši surf na 3/4G i naravno zahtevne igrice , zatim FB i Google servisi - to su na S6 "ubice" baterije .
Mikrikorisnik, meni je nekad bio i 2,5h SOT tako da nemoj da te buni taj raspon . Sve zavisi od korisnika i načina korišćenja ali glavna stvar je u tome da se onemoguće aplikacije koje vuku bateriju - odnosno da im se smanji potrošnja . Najviše bateriju troši surf na 3/4G i naravno zahtevne igrice , zatim FB i Google servisi - to su na S6 "ubice" baterije .
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
zoreli, sta si tacno uradio? Sve sa onog tutoriala?
Ja sam uradio ono za GP Services sa hard restartom i nista se nije promenilo...
Na wifi je iole ok potrosnja baterije, kad odem napolje katastrofa na 3g.
Ja sam uradio ono za GP Services sa hard restartom i nista se nije promenilo...
Na wifi je iole ok potrosnja baterije, kad odem napolje katastrofa na 3g.
- zoreli
- Moderator
Jorda, sve sem "package disabler" - sa Titanium Backup sam "zamrzao" aplikacije koje ne koristim + Greenify za "uspavljivanje" . Inače u pravu si za 3G - bukvalno jede bateriju . GP services apdejt sam deinstalirao , uradio wipe cash u rekoveriju i ponovo instalirao sa Play prodavnice. Posle toga skoro sve iz onog tutorijala pa opet u rekoveri wipe cache/dalvick - napunio telefon do 100% i uradio kalibraciju baterije .
Jaoooo ljudi ovo je kinez.. prodali su mi kinez... ukucam *#06# i nece da mi izbaci imei....
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Skinu antutu i odradi test. Skinu ni i cpuz i vidi koji je hardver.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Nole025, uh!
Nadam se da ipak nije kopija a najbolje da sa Google play Store skineš app Phone INFO ★Samsung★. Ona će ti pokazati da li je tel original ili nije.

Nadam se da ipak nije kopija a najbolje da sa Google play Store skineš app Phone INFO ★Samsung★. Ona će ti pokazati da li je tel original ili nije.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
na antutu dobijem 67604.. jeli to dobro ili nije.... ja stvarno ne znam
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Skini cpu z sa store-a i slikaj ekran, pa postavi ovde.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ovo kada sam pricao odavno,neki su se smejali. Bukvalno 3G sprzi bateriju za nesto malo vise od dva sata koriscenja ekranazoreli napisao: Inače u pravu si za 3G - bukvalno jede bateriju .
Original je... ovaj sajt nanoline phone info samsung pise da je original.... uplasio sam se... ali me plasi sto sedma i osma cifra iz imei je 07
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Nole025, jesi li video moj post iznad za app koja će ti definitivno potvrditi da li jeste original?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***