Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Meni se to desilo cim sam ga kupio,onda se smirio na par meseci i pre neki dan je opet poludeo na par sati.Sad je opet sve ok
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ja sam uradio reset i sada je sve ok... prestao je da treperi sto znaci da to i nije bio neki kvar 

- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Imam jedno pitanjce, pa bih molio nekog ko zna odgovor da mi napiše. 
Koja je konkretna razlika između Galaxy S2 i Galaxy Note telefona?
Osim veličine ekrana, naravno.
Ima li razlike u hardveru i kada se zanemari veći ekran od Note-a, koji je bolja solucija za uzeti?
Hvala!

Koja je konkretna razlika između Galaxy S2 i Galaxy Note telefona?
Osim veličine ekrana, naravno.
Ima li razlike u hardveru i kada se zanemari veći ekran od Note-a, koji je bolja solucija za uzeti?
Hvala!

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
iamivan, http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3621
U sustini nemas neke razlike... Isti je cipset i CPU (samo sto je kod note klokovan na 1.4GHz, a ne na 1.2GHz), isti GPU... razlika skoro nikakva.
U sustini nemas neke razlike... Isti je cipset i CPU (samo sto je kod note klokovan na 1.4GHz, a ne na 1.2GHz), isti GPU... razlika skoro nikakva.

- oggich
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
- :: Sony Ericsson k750i
Ljudi,interesuju me vasa iskustva sa telefonom. Posto razmisljam da updatujem se sa Nokie C3 na ovaj telefon za koji mesec,pa me zanimaju vasa iskustva. Budite iskreni,posto citam review-se po netu i vidim da su jako subjektivni
Hvala na pomoci
Hvala na pomoci
Da je toliko los ne bi se prodao u toliko primeraka.A sa C3 na S2 ce ti biti kao da si ceo zivot vozio poni,i onda ti neko dao Bmw 7 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
prijatelji, molim vas pomagajte!
sredinom proslog meseca sam kupio samsung s2 u Samsungovoj prodavnicu u Uscu u Beogradu. Znaci, telefon sam kupio free sim, po punoj ceni od 53000 din. Sa m:ts-ovom karticom mi je radio bez problema, sve dok nisam dosao u Rep. Srpsku u posetu roditeljima. Po prelasku granice u telefon sam ubacio svoju staru sim karticu koju koristim ovde, od m:tel mreze. Po paljenju telefona na displeju mi se pojavila poruka gde se od mene trazi da ukucam Network lock control key. Na prvu sam predpostavio da je telefon KODIRAN, ali mi to nije bilo logicno jer, kako sam rekao, telefon je kupljen bez ikakavog ugovora ili slicno, free sim. Odmah sam pozvao prodavnicu gde sam kupio telefon i rekli su mi kako je to NORMALNO za glaxije i kako im treba moj IMEI da bi mi poslali kod koji treba da ukucam. Posto mi je sve to i dalje bilo sumnjivo, pozvao sam njihova oba OVLASCENA servisa te su mi u jednom rekli da je NEMOGUCE da se to pojavilo na telefonu, a u drugom kako treba da ukucam kod. Otisao sam u ovdasnji servis mobilnih telefona, gde su mi potvrdili da je to KODIRAN telefon. Posto ne znam sta da radim niti koga vise da zovem, zamolio bi vas da mi pomognete! Da mi kazete da li je to stvarno normalno za ovaj telefon?
P.S. Oni su mi poslali dva koda koja treba da ukucam, ali ja to jos nisam uradio. Jer ako ce mi to dekodirati telefon, onda sam mogao da ga kupim preko mreze za 1 din, zar ne?
sredinom proslog meseca sam kupio samsung s2 u Samsungovoj prodavnicu u Uscu u Beogradu. Znaci, telefon sam kupio free sim, po punoj ceni od 53000 din. Sa m:ts-ovom karticom mi je radio bez problema, sve dok nisam dosao u Rep. Srpsku u posetu roditeljima. Po prelasku granice u telefon sam ubacio svoju staru sim karticu koju koristim ovde, od m:tel mreze. Po paljenju telefona na displeju mi se pojavila poruka gde se od mene trazi da ukucam Network lock control key. Na prvu sam predpostavio da je telefon KODIRAN, ali mi to nije bilo logicno jer, kako sam rekao, telefon je kupljen bez ikakavog ugovora ili slicno, free sim. Odmah sam pozvao prodavnicu gde sam kupio telefon i rekli su mi kako je to NORMALNO za glaxije i kako im treba moj IMEI da bi mi poslali kod koji treba da ukucam. Posto mi je sve to i dalje bilo sumnjivo, pozvao sam njihova oba OVLASCENA servisa te su mi u jednom rekli da je NEMOGUCE da se to pojavilo na telefonu, a u drugom kako treba da ukucam kod. Otisao sam u ovdasnji servis mobilnih telefona, gde su mi potvrdili da je to KODIRAN telefon. Posto ne znam sta da radim niti koga vise da zovem, zamolio bi vas da mi pomognete! Da mi kazete da li je to stvarno normalno za ovaj telefon?
P.S. Oni su mi poslali dva koda koja treba da ukucam, ali ja to jos nisam uradio. Jer ako ce mi to dekodirati telefon, onda sam mogao da ga kupim preko mreze za 1 din, zar ne?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
chaky88, to je po svemu tome sto si napisao telefon koji je zakljucan na mts mrezu jer ne vidim nikakvo drugo logicno objasnjenje. Trebalo bi da sve radi normalno kad ukucas kod i da bude otkljucan ali ocigledno telefon nije bio sim free kao sto si ga i kupio. Kao sto si rekao, mogao si isto tako da ga kupis preko mreze za nesto manji iznos u zavisnosti od pretplate.
hvala na odgovoru!
znaci, dok sam bio u BGu, telefon je perfektno radio na M:TS mrezi, ali cim sa dosao u Prijedor, u Rep. Srpsku i stavio karticu ovdasnje mreze M:TEL, trazio mi je taj network lock control key! Ja sam jos u Rep. Srpskoj, pa nisam u mogucnosti da odem do Usca, ali cim se vratim u BG kroz dvadesetak dana, idem tamo. Zvacu i trzisnu inspekciju i zastitu potrosaca.
A sada, da li je moguce da u SAMSUNGOVOJ prodavnici prodaju telefone skinute sa druge mreze kao free sim??? Da li je moguce da nisu racunali na to da ce neko ko kupi takav telefon izaci iz Srbije i staviti drugu sim karticu??? Da li su uopste normalni??? Iskreno, osjecam se ponizeno i predjeno...
Jos jednom, hvala na odgovoru i nadam se jos nekim misljenjima na ovu temu!
znaci, dok sam bio u BGu, telefon je perfektno radio na M:TS mrezi, ali cim sa dosao u Prijedor, u Rep. Srpsku i stavio karticu ovdasnje mreze M:TEL, trazio mi je taj network lock control key! Ja sam jos u Rep. Srpskoj, pa nisam u mogucnosti da odem do Usca, ali cim se vratim u BG kroz dvadesetak dana, idem tamo. Zvacu i trzisnu inspekciju i zastitu potrosaca.
A sada, da li je moguce da u SAMSUNGOVOJ prodavnici prodaju telefone skinute sa druge mreze kao free sim??? Da li je moguce da nisu racunali na to da ce neko ko kupi takav telefon izaci iz Srbije i staviti drugu sim karticu??? Da li su uopste normalni??? Iskreno, osjecam se ponizeno i predjeno...
Jos jednom, hvala na odgovoru i nadam se jos nekim misljenjima na ovu temu!
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
chaky88, Telefon nije sim free.
Ukoliko si siguran da je navedeno da je telefon sim free,reklamacija ide pod obavezno.
O komplikacijama koje si mogao da imaš unošenjem pogrešnog koda neću ni da pričam.

Ukoliko si siguran da je navedeno da je telefon sim free,reklamacija ide pod obavezno.
O komplikacijama koje si mogao da imaš unošenjem pogrešnog koda neću ni da pričam.
ma tako sam pretpostavio. Kada sam ga kupuvao nije mi ni na kraj pameti bilo da uzmem telefon na ugovor, bas iz razloga sto cesto putujem za Rep. Srpsku. I zbog toga sam se odlucio na free sim i da dam tolike pare za telefon. Da napomenem, NIKO od prodavaca, a bilo ih je dvoje, nije napomenuo da telefon nece da radi van Srbije, tj. sa drugim karticama. Ne mogu da vam opisem koliko se osecam prevareno i ponizeno. A to mi je poklon za diplomski, ako je uopste vazno
Kada sam im rekao kako hocu novi telefon, oni su rekli da ne moze, zato sto je telefon ispravan i nema razloga za zamjenu. Ja bas ne vidim da je ispravan, posto ne mogu da pozovem kuma na kafu, na primer

da li uposte postoji mogucnost, da se proveri da li je telefon skinute sa neke mreze?
- bloker
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 13:37
- :: Samsung Galaxy S IV
Ovaj kod bi trebao da pokaže da li je telefon zaključan na neku mrežu
*#7465625#
*#7465625#
- oggich
- Redovni učesnik
chaky88 Samo mogu da kazem da su prodavci u uscu jako neljubazni. A ako si uspeo da otkljucas telefon sa kodom koji su ti poslali,ekstra;a ako nisi ,onda 20 jura u dzep i u servis na otkljucavanje
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
oggich, ja sam prosle godine u "Samsung Mobile - Nokia" kupio Samsung I5800 Galaxy 3 (bez S!) koji je odlicno radio sa mt:s karticom, medjutim kada sam kupio SII i u Galaxy 3 ubiacio Telenor karticu ispostavilo se da je I5800 zakljucan na mt:s mrezu, a kupljen je u slobodnoj prodaji, bez ugovora ?!?!
Izgleda da tu prodaju mt:s zakljucane telefone i nista ne govore kupcima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Daj da ja stavim VIP karticu da vidim da nije i moj zakljucan,sad se istripovah zesce
ma nisam ukucavao kodove i ne pada mi na pamet da to uradim. Hocu telefon koji radi na svim sim karticama ovog sveta, zbog to ga sam i dao 520e za tel.oggich napisao:chaky88 Samo mogu da kazem da su prodavci u uscu jako neljubazni. A ako si uspeo da otkljucas telefon sa kodom koji su ti poslali,ekstra;a ako nisi ,onda 20 jura u dzep i u servis na otkljucavanje
puno hvala za ovaj kod. cim sam ga ukucao iskocilo mi je sledece:bloker napisao:Ovaj kod bi trebao da pokaže da li je telefon zaključan na neku mrežu
*#7465625#
Network Lock - ON
Network Subset Lock - OFF
SP Lock - OFF
CP Lock - OFF
Ima da im sve inspekcije ovog sveta natovarim na ledja!!! Sad mi u zastiti potrosaca rekose da obavezno odem po trzisnu inspekciju i sa njima odem tamo!
- oggich
- Redovni učesnik
Znaci,sto je sigurno,sigurno je. U servis,pa da se vidi da li je stvarno otkljucan ili nije. Takvom sam se logikom ja barem vodio prilikom kupovine telefona.Ne bih da me krivo shvatite,jeste da mu je cena takva kakva je trenutno,ali na to dodati jos malo da biste bili sigurni sta je u pitanju,mislim da se isplati.Da bi vam glava bila mirna
- oggich
- Redovni učesnik
tomas.hokenberi napisao:oggich, ja sam prosle godine u "Samsung Mobile - Nokia" kupio Samsung I5800 Galaxy 3 (bez S!) koji je odlicno radio sa mt:s karticom, medjutim kada sam kupio SII i u Galaxy 3 ubiacio Telenor karticu ispostavilo se da je I5800 zakljucan na mt:s mrezu, a kupljen je u slobodnoj prodaji, bez ugovora ?!?!
Pa pazi,usce je to,treba i oni da uzmu kajmak od prodaje