Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Re: Одг: Samsung Galaxy S IV

Post od Zile995 »

Ovo meni vise lici na los touch.... Ili u najgorem slucaju... Cekamo njegov odgovor :|
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

pterodaktil
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 24. Jun 2014. 16:49
:: Samsung S4

Re: Samsung Galaxy S IV

Post od pterodaktil »

250 platio polovni,ipak cu ga odnijeti u servis sjutra,nisam htio sam da odradim reset,mada prije toga ja sam vise puta odradio sam factory and backup reset iz podesavanja telefona ali ne pomaze (mada na taj nacin se nisu izbrisale aplikacije).

Ja sam mislio da je touch u najgorem slucaju (mada je i on skup)...Zile996 sto moze biti u najgorem slucaju ?

P.S I meni djeluje kao da je touch,medjutim posto se ne razumijem bas u telefone,kad mi se ovo gore ne pojavljuje touch radi odlicno,ulazi u sve ikonice automatski,medjutim cim krene ovo,odmah nastaje belaj...i jos ovo,juce i prekjuce desilo mi se 2-3 puta da se sve vrati u normalu na sat vremena,znaci sve funkcionise vrhunski i odjednom krene ovaj problem,pa zbog toga me buni ako je touch u pitanju,da li on ovako moze da se ponasa ili kada crkne jednostavno sve crkne...

Tesko da mogu vratiti telefon ovome momku jer smo zajedno gledali telefon i sve je super radilo, i kada sam dosao kuci i posle dan-2 sve je radilo..reci ce da sam ja nesto pokvario.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

pterodaktil, ne znam kako, ali nesto nisi dobro radio. Kada se uradi reset tada se sve iz telefona brise i vraca se u stanje u kojem je bio kada je stavljen taj neki rom koji imas u telefonu.
Da bi usao u recovery, potrebno je da telefon bude ugasen potpuno. Onda stisnes taster za pojacavanje zvuka, home taster i dok ih drzis stisnes i ne pustas taster za paljenje telefona. Sva tri drzis dok ne udje u recovery. E kad udje, onda sa tasterima za pojacavanje i utisavanje pomeras gore dole, a sa onim za paljenje telefona potvrdjujes. Nadji stavku wipe data/factory reset i klik na nju. Kad to obavis onda klik na reboot i telefon ce se upaliti. Ako i posle toga bude brljavio onda u servis. Ne znam sta moze biti. Ako je softver onda se to sredi sa stavljanjem novog, a ako je hardver onda ces morati ruku u dzep da zavuces :dry:

E da, napisao si da "ulazi u ikonicu". U ikonicu se ne moze uci, to je samo precica do aplikacije, isto kao na racunaru sto imas ;) Dakle, ulazis u aplikaciju, a ne u ikonicu :D

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Prvo uradi restart telefona kako ti je napisano, mozda to pomogne, oni mogu da ga resetuju tamo i da ti uzmu 1500din bzvz, uradi ovaj reset pa ako ne valja nosi...ok cena za S4, ja moj prodajem za 270e, ispod toga ga nebih prodao pre bi ga stavio na panj i izlupao :)

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Restart = ugasiti pa ponovo upaliti telefon.
Reset = vraćanje na početno stanje, briše sve sa telefona. Dodje nešto poput formata hard diska. :wink:
Da više ne zbunjujemo ljude. :)

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Nov 2013. 11:09
:: samsung galaxy s4

Post od kizami88 »

Drugari, trba mi pomoc. Stiglo mi je neko azuriranj softvera, velicine 133.46 MB i ispod pise improved stability.

U tekstu ispod pise, da tako kazem, da se telefon ne sme dirati dok se ovo instalira.

Sta mi je ciniti?

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Napuni mu bateriju i posle skini update i update-uj telefon. Ako zelis da uradis...
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kizami88 »

Zile995, A sta da uradim ako ne zelim to azuriranje? I hocu li imati nekih problema kasnije ako ne budem odradio ovo azuriranje?
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 05. Jul 2014. 12:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ako ne želiš onda ne uradiš taj update. A da li ćeš imati problema, to ćeš nam reći posle par dana korišćenja ;)
Drugim rečima, uradi taj update da te ne boli glava.

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kizami88 »

Ma uradio bih ga ja, nego mi lik iz prodavnice rekao da ne radim, jer se moze nesto zeznuti pa ga moram nositi u servis, tako da me on pokolebao, pa ne znam sta mi je ciniti.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Hahahahahahahahahahahaha...lik iz koje prodavnice? Još mi reci da ti je predložio da ti on to uradi uz neku skromnu nadoknadu. To mora da je jedan od onih bisera koji i dalje savetuju da se baterija puni 3x12h...
Ne slušaj takve nebulozne "savete". To je update koji daje Samsung, tako da si siguran.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Ne bih ja to nista dirao ;)

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kizami88 »

weska88, Jesi li ozbiljan ili me lozis? :)

Ako si ozbiljan reci mi kako da blokiram taj update i hocu li mozda naknadno moci, ako budem hteo da ga pokrenem?
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 05. Jul 2014. 12:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

kizami88, svaki apdejt donosi neko novo poboljšanje ... :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kizami88 »

Radim uptade i cao :roll:

.........................................................................

Jel sme da se azurira telefon dok je na punjacu, nece mu nista skoditi?
Poslednja izmena od zoreli u Sre, 25. Jun 2014. 21:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post jedan za drugim već koristi "dugme" izmeni .

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Naravno da neće :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ali bolje sačekaj da se napuni, greje se telefon na punjaču, sa update se još dodatno greje dok radi update... S5 se ugrejao baš lepo dok se odradi update od nekih 100MB. Ako pričate o update preko OTA...

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Azimuth napisao:Hahahahahahahahahahahaha...lik iz koje prodavnice? Još mi reci da ti je predložio da ti on to uradi uz neku skromnu nadoknadu. To mora da je jedan od onih bisera koji i dalje savetuju da se baterija puni 3x12h...
Ne slušaj takve nebulozne "savete". To je update koji daje Samsung, tako da si siguran.
Bogami meni je s2 zakucao pri zvanicnom apdejtu,jedva sam ga vratio u zivot.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Azimuth napisao:Hahahahahahahahahahahaha...lik iz koje prodavnice? Još mi reci da ti je predložio da ti on to uradi uz neku skromnu nadoknadu. To mora da je jedan od onih bisera koji i dalje savetuju da se baterija puni 3x12h...
Po servisima i prodavnicama ima mnogo takvih ljudi. Meni je jednom prilikom tip rekao da se memorijske kartice za moj telefon vise ne proizvode(u pitanju je microSD slot ). Kad sam to cuo sve mi je bilo jasno

Millan
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Dec 2004. 19:53
:: S4 I9505

Post od Millan »

Jedno pitanje...
Kada izadjem iz aplikacije koja nije na glavnoj strani(page), kada stisnem home dugme treba li odmah da me vrati na glavnu?:|

Odgovori