Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Ovo meni vise lici na los touch.... Ili u najgorem slucaju... Cekamo njegov odgovor 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 24. Jun 2014. 16:49
- :: Samsung S4
Re: Samsung Galaxy S IV
250 platio polovni,ipak cu ga odnijeti u servis sjutra,nisam htio sam da odradim reset,mada prije toga ja sam vise puta odradio sam factory and backup reset iz podesavanja telefona ali ne pomaze (mada na taj nacin se nisu izbrisale aplikacije).
Ja sam mislio da je touch u najgorem slucaju (mada je i on skup)...Zile996 sto moze biti u najgorem slucaju ?
P.S I meni djeluje kao da je touch,medjutim posto se ne razumijem bas u telefone,kad mi se ovo gore ne pojavljuje touch radi odlicno,ulazi u sve ikonice automatski,medjutim cim krene ovo,odmah nastaje belaj...i jos ovo,juce i prekjuce desilo mi se 2-3 puta da se sve vrati u normalu na sat vremena,znaci sve funkcionise vrhunski i odjednom krene ovaj problem,pa zbog toga me buni ako je touch u pitanju,da li on ovako moze da se ponasa ili kada crkne jednostavno sve crkne...
Tesko da mogu vratiti telefon ovome momku jer smo zajedno gledali telefon i sve je super radilo, i kada sam dosao kuci i posle dan-2 sve je radilo..reci ce da sam ja nesto pokvario.
Ja sam mislio da je touch u najgorem slucaju (mada je i on skup)...Zile996 sto moze biti u najgorem slucaju ?
P.S I meni djeluje kao da je touch,medjutim posto se ne razumijem bas u telefone,kad mi se ovo gore ne pojavljuje touch radi odlicno,ulazi u sve ikonice automatski,medjutim cim krene ovo,odmah nastaje belaj...i jos ovo,juce i prekjuce desilo mi se 2-3 puta da se sve vrati u normalu na sat vremena,znaci sve funkcionise vrhunski i odjednom krene ovaj problem,pa zbog toga me buni ako je touch u pitanju,da li on ovako moze da se ponasa ili kada crkne jednostavno sve crkne...
Tesko da mogu vratiti telefon ovome momku jer smo zajedno gledali telefon i sve je super radilo, i kada sam dosao kuci i posle dan-2 sve je radilo..reci ce da sam ja nesto pokvario.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
pterodaktil, ne znam kako, ali nesto nisi dobro radio. Kada se uradi reset tada se sve iz telefona brise i vraca se u stanje u kojem je bio kada je stavljen taj neki rom koji imas u telefonu.
Da bi usao u recovery, potrebno je da telefon bude ugasen potpuno. Onda stisnes taster za pojacavanje zvuka, home taster i dok ih drzis stisnes i ne pustas taster za paljenje telefona. Sva tri drzis dok ne udje u recovery. E kad udje, onda sa tasterima za pojacavanje i utisavanje pomeras gore dole, a sa onim za paljenje telefona potvrdjujes. Nadji stavku wipe data/factory reset i klik na nju. Kad to obavis onda klik na reboot i telefon ce se upaliti. Ako i posle toga bude brljavio onda u servis. Ne znam sta moze biti. Ako je softver onda se to sredi sa stavljanjem novog, a ako je hardver onda ces morati ruku u dzep da zavuces
E da, napisao si da "ulazi u ikonicu". U ikonicu se ne moze uci, to je samo precica do aplikacije, isto kao na racunaru sto imas
Dakle, ulazis u aplikaciju, a ne u ikonicu 
Da bi usao u recovery, potrebno je da telefon bude ugasen potpuno. Onda stisnes taster za pojacavanje zvuka, home taster i dok ih drzis stisnes i ne pustas taster za paljenje telefona. Sva tri drzis dok ne udje u recovery. E kad udje, onda sa tasterima za pojacavanje i utisavanje pomeras gore dole, a sa onim za paljenje telefona potvrdjujes. Nadji stavku wipe data/factory reset i klik na nju. Kad to obavis onda klik na reboot i telefon ce se upaliti. Ako i posle toga bude brljavio onda u servis. Ne znam sta moze biti. Ako je softver onda se to sredi sa stavljanjem novog, a ako je hardver onda ces morati ruku u dzep da zavuces

E da, napisao si da "ulazi u ikonicu". U ikonicu se ne moze uci, to je samo precica do aplikacije, isto kao na racunaru sto imas

Prvo uradi restart telefona kako ti je napisano, mozda to pomogne, oni mogu da ga resetuju tamo i da ti uzmu 1500din bzvz, uradi ovaj reset pa ako ne valja nosi...ok cena za S4, ja moj prodajem za 270e, ispod toga ga nebih prodao pre bi ga stavio na panj i izlupao 

Restart = ugasiti pa ponovo upaliti telefon.
Reset = vraćanje na početno stanje, briše sve sa telefona. Dodje nešto poput formata hard diska.
Da više ne zbunjujemo ljude.
Reset = vraćanje na početno stanje, briše sve sa telefona. Dodje nešto poput formata hard diska.

Da više ne zbunjujemo ljude.

Drugari, trba mi pomoc. Stiglo mi je neko azuriranj softvera, velicine 133.46 MB i ispod pise improved stability.
U tekstu ispod pise, da tako kazem, da se telefon ne sme dirati dok se ovo instalira.
Sta mi je ciniti?
U tekstu ispod pise, da tako kazem, da se telefon ne sme dirati dok se ovo instalira.
Sta mi je ciniti?
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Napuni mu bateriju i posle skini update i update-uj telefon. Ako zelis da uradis...
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Zile995, A sta da uradim ako ne zelim to azuriranje? I hocu li imati nekih problema kasnije ako ne budem odradio ovo azuriranje?
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 05. Jul 2014. 12:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji je odmah iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
- Azimuth
- Moderator
Ako ne želiš onda ne uradiš taj update. A da li ćeš imati problema, to ćeš nam reći posle par dana korišćenja 
Drugim rečima, uradi taj update da te ne boli glava.

Drugim rečima, uradi taj update da te ne boli glava.
Ma uradio bih ga ja, nego mi lik iz prodavnice rekao da ne radim, jer se moze nesto zeznuti pa ga moram nositi u servis, tako da me on pokolebao, pa ne znam sta mi je ciniti.
- Azimuth
- Moderator
Hahahahahahahahahahahaha...lik iz koje prodavnice? Još mi reci da ti je predložio da ti on to uradi uz neku skromnu nadoknadu. To mora da je jedan od onih bisera koji i dalje savetuju da se baterija puni 3x12h...
Ne slušaj takve nebulozne "savete". To je update koji daje Samsung, tako da si siguran.
Ne slušaj takve nebulozne "savete". To je update koji daje Samsung, tako da si siguran.
Ne bih ja to nista dirao 

weska88, Jesi li ozbiljan ili me lozis? 
Ako si ozbiljan reci mi kako da blokiram taj update i hocu li mozda naknadno moci, ako budem hteo da ga pokrenem?

Ako si ozbiljan reci mi kako da blokiram taj update i hocu li mozda naknadno moci, ako budem hteo da ga pokrenem?
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 05. Jul 2014. 12:55, izmenjeno 1 put ukupno.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
kizami88, svaki apdejt donosi neko novo poboljšanje ... 

16 godina na forumu MOBILNISVET
Radim uptade i cao 
.........................................................................
Jel sme da se azurira telefon dok je na punjacu, nece mu nista skoditi?

.........................................................................
Jel sme da se azurira telefon dok je na punjacu, nece mu nista skoditi?
Poslednja izmena od zoreli u Sre, 25. Jun 2014. 21:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post jedan za drugim već koristi "dugme" izmeni .
Rezlog: Ne piši post jedan za drugim već koristi "dugme" izmeni .
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ali bolje sačekaj da se napuni, greje se telefon na punjaču, sa update se još dodatno greje dok radi update... S5 se ugrejao baš lepo dok se odradi update od nekih 100MB. Ako pričate o update preko OTA...
Bogami meni je s2 zakucao pri zvanicnom apdejtu,jedva sam ga vratio u zivot.Azimuth napisao:Hahahahahahahahahahahaha...lik iz koje prodavnice? Još mi reci da ti je predložio da ti on to uradi uz neku skromnu nadoknadu. To mora da je jedan od onih bisera koji i dalje savetuju da se baterija puni 3x12h...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Po servisima i prodavnicama ima mnogo takvih ljudi. Meni je jednom prilikom tip rekao da se memorijske kartice za moj telefon vise ne proizvode(u pitanju je microSD slot ). Kad sam to cuo sve mi je bilo jasnoAzimuth napisao:Hahahahahahahahahahahaha...lik iz koje prodavnice? Još mi reci da ti je predložio da ti on to uradi uz neku skromnu nadoknadu. To mora da je jedan od onih bisera koji i dalje savetuju da se baterija puni 3x12h...
Jedno pitanje...
Kada izadjem iz aplikacije koja nije na glavnoj strani(page), kada stisnem home dugme treba li odmah da me vrati na glavnu?:|
Kada izadjem iz aplikacije koja nije na glavnoj strani(page), kada stisnem home dugme treba li odmah da me vrati na glavnu?:|