Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Re: Samsung Galaxy S IV
Ali oni iz Samsunga su napisali da je ta sajla od aluminijuma... steta.
ok, ako kazete da se nece guliti samo onda dobro
ok, ako kazete da se nece guliti samo onda dobro
Android 12
Nikad niko nigdje nije napisao da je to od aluminija.
Zašto imam osjećaj da si ti ustvari ovdje samo da trollaš i iznosiš netačne informacije....
Zašto imam osjećaj da si ti ustvari ovdje samo da trollaš i iznosiš netačne informacije....
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
open-mind, Gledao sam na YouTube prestavljanje telefona i tamo su rekli da je lajsna od aliminijuma.
A ti si rekao da se lajsna ne guli pa sam ti nasao tri slike kao dokaz da sam ja to nasao a da ne izmisljam.
Trazi sam drugi put, necu da gubim vreme sa tobom.
https://www.youtube.com/watch?v=83xeOgP78t0
Premotati na 2:45 i slusati "usima"
A ti si rekao da se lajsna ne guli pa sam ti nasao tri slike kao dokaz da sam ja to nasao a da ne izmisljam.
Trazi sam drugi put, necu da gubim vreme sa tobom.
https://www.youtube.com/watch?v=83xeOgP78t0
Premotati na 2:45 i slusati "usima"
Android 12
Ipak trollaš, ali ono baš providno...
Jel ovo ti zoveš kad "neko iz samsunga" kaže da je lajsna od aluminijuma?
Tebi je relevantan lik koji za LED notification kaže da je to nekakva lampica koja služi kad ti dodje poruka, propušten poziv itd.
Ja ssm rekao, i ponovo to tvrdim, nikad niko iz SAMSUNGA nije reko da je to aluminijum!!!
I uostalom, doktoru za uši pod hitno, čak ti i ovaj levat kaže da to nije aluminij nego fancy plastika, hahahahaha čuj fancy plastika... hel to ona posebne sastojke i način proizvodnje ima?
Jel ovo ti zoveš kad "neko iz samsunga" kaže da je lajsna od aluminijuma?
Tebi je relevantan lik koji za LED notification kaže da je to nekakva lampica koja služi kad ti dodje poruka, propušten poziv itd.
Ja ssm rekao, i ponovo to tvrdim, nikad niko iz SAMSUNGA nije reko da je to aluminijum!!!
I uostalom, doktoru za uši pod hitno, čak ti i ovaj levat kaže da to nije aluminij nego fancy plastika, hahahahaha čuj fancy plastika... hel to ona posebne sastojke i način proizvodnje ima?
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Pogledaj slike na predhodnoj strani pa vidi da li trolam, postao si dosadan
na vise mesta sam cuo ili procitao da je to aliminijum, ne moram tebi da se dokazujem
na vise mesta sam cuo ili procitao da je to aliminijum, ne moram tebi da se dokazujem
Android 12
Ma sta aluminijum, nehrđajući čelik, u kombinaciji sa magnezijumom, i još jednom tajnovitom rudom, za koju se predpostavljala da je sa jupitera, debilium se zove ta ruda...
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Open-mind prestani! Da ne kazem da mnogo s....
Drafer jel ti se ogulila lajsna na s2? Ako nije, onda nema potrebe da da panicis, posto na s4 nema sanse da se oguli kao na s2.
Meni se to smucilo na s2, evo danas sam pokusao da skinem taj sloj posto mi se nacela lajsna, ali eto odustao sam posto sam video da grebem plastiku ispod sloja. Nista stavicu ga u neku zastitu.
Drafer jel ti se ogulila lajsna na s2? Ako nije, onda nema potrebe da da panicis, posto na s4 nema sanse da se oguli kao na s2.
Meni se to smucilo na s2, evo danas sam pokusao da skinem taj sloj posto mi se nacela lajsna, ali eto odustao sam posto sam video da grebem plastiku ispod sloja. Nista stavicu ga u neku zastitu.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Zile995, Ja sam kupio S2 malo je ulubljena lajsna ali nije oguljena jer nije ofarbano, crno je i gde nije ulubljen i gde jeste pa se ne vidi mnogo. Meni nije ispadao, drzim ga u futroli.
Android 12
Cao jel moze neko da mi pomogne imam probleme sa Knox-om i S beam-om na s4,ako treba ostavicu mail da me kontaktira neko i posavetuje me sta je najbolje raditi
mailto:miloshmjk@gmail.com

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
miloshmjk, Kakve probleme imaš sa Knox-om i S Beam-om , objasni nam .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Jel moze neko ko ima rutovan S4, na stoku na 4.4.2 da podeli widget s planera?
Ljudi,planiram da kupim novi S4. Ima ga po radnjama za nekih 350 eura,toliko sam i planirao da izdvojim. Imate li vi neki mozda savet,za eventualno neki drugi telefon za te pare?
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne znam cene po radnjama, ali imaš G2 za nešto manje para ili Note 3 kao nešto najbolje iz prošle godine od Androida za malo više para. Pogledaj cene, uporedi pa prelomi. S4 je odličan telefon, nećeš se pokajati bilo koji da uzmeš.
Bogami,note 3 je minimum 100 eura vise,a ne bih polovan.
A to mi je vec dosta vise para.
Vazi videcu jos. Pa ako uzmem s4,prikljucujem se ovde. 

- Azimuth
- Moderator
Note 3 je oko 400, možda čak i ispod, na kupujem prodajem, nov, neotpakovan. Ili pogledaj po oglasima, prodaju ih i sa dvogodišnjom garancijom nove. Može se svašta naći, samo treba tražiti 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
@pele90...stvarno ako ti nije problem...dodaj tih najviše 50 tak evrica i uzmi note3....
Svaki Cent više vredi note3....ponavljam ako možeš da dodaš toliko a Azimuth ti je rekao gde da pogledaš kako idu cene...
Svaki Cent više vredi note3....ponavljam ako možeš da dodaš toliko a Azimuth ti je rekao gde da pogledaš kako idu cene...
Huawei
Hvala Vam,videcu jos... Preveliki je note 3,a ja sam student,svaki dan bus fax,nezgodno mi je za koriscenje. I S4 je veliki,ali prihvatljiviji.
- Azimuth
- Moderator
Onda prelomi između S4 i G2. Mada nije baš velika razlika između njih i Note. U suštini, svaki će ti odraditi posao. Predložio sam ti ova tri modela kao nešto najbolje iz prošle godine a svi se kreću od 300 do 400 € tj to je taj cenovni rang na koji pucaš.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 16. Avg 2013. 11:47
- :: samsung galaxy s4
Pozdrav svima, da nema neko ideju sta bi moglo uzrokovati preveliku potrosnju baterije od strane "system android" koja ide i do 40%
U pitanju je 4.4.2 nije rootovan.
Potrosi mi bateriju za pola dana u stanju mirovanja. Skoro pa bukvalno.
Pozdrav i hvala
U pitanju je 4.4.2 nije rootovan.
Potrosi mi bateriju za pola dana u stanju mirovanja. Skoro pa bukvalno.
Pozdrav i hvala
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
lujomanga1981, Da li se greje telefon u tom stanju, da li si primetio?
A za ostale... nasao sam gde pise da ima aluminijumsku lajsnu, na ovom sajtu:
http://www.itvesti.info/2013/05/recenzi ... xy-s4.html
A evo i izdvojen tekst:

A za ostale... nasao sam gde pise da ima aluminijumsku lajsnu, na ovom sajtu:
http://www.itvesti.info/2013/05/recenzi ... xy-s4.html
A evo i izdvojen tekst:

Android 12