Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ne znam kako je kada se gleda uživo ali na slikama zaista deluje malo... :S. nemoj da se uvrediš ali ja sam baš sitničav kada je to u pitanju i sve mi smeta.
Zar je moguće da se toliko greba lajsna na Note 4 [emoji33]
Mislio sam da je izdržljiviji. Na slikam ne izgleda strašno, ali opet kada znam da je neka ogrebotina tu uvek mi bode oči.
gargamel4 A da proveriš u ovlašćenom servisu za Samsung telefone koliko bi koštala popravka IR porta.
Kažem kod mene nije bilo ni najmanje tackice na telefonu a svuda sam ga nosio sa sobom, bez ikakve zaštite. Naravno, u džepu sa novčanikom, ne sa ključevima, ali opet.
Opušteno Laki, i ja sam picajzla, trudim se da mi fon bude u skoro fabričkom stanju. Videću još da li ću da menjam kejs ili da samo nađem one providne nalepnice za ivice (mada mi je to malo ružno).
Inače probao sam s nekom polir pastom i može da se ispolira samo da se pazi da se što manje drlja po ofarbanom delu.
Btw. Laki, jel stvarno nosiš 5 telefona sa sobom
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Na N4 nisam koristio ali sam koristio na N3 bežično punjenje sa prikladnim poklopcem, originalna oprema naravno. Telefon je nešto teži i deblji sa tim poklopcem a samo punjenje je dosta sporo. Jedino praktično kad se ide na spavanje i sam telefon nije potreban za korištenje. Potrebno vrijeme za punjenje je bilo oko 4-5h kada je potpuno prazan. To su detalji iz prve ruke kad je N3 u pitanju a vjerujem da je i sa N4 dosta slična situacija.
Esseker, spavaš manje od 8 sati? To baš i nije dobro.
Ovo što janka_88 kaže zvuči potpuno logično s obzirom da se radi o originalnom punjaču dok za kineske prijavljuju oko 8 sati ili čak i preko toga plus možeš samo da ga gledaš ili koristiš tako položenog. Jedina prednost - pogledati poslednju sliku iz prvog posta na ovoj strani i oštećenje koje je na ulazu napravio originalni kabl (nikad drugi nisam uključio u telefon), jer je suviše mali otvor a oštri držači microUSB priključka.
Btw. FastCharging je super opcija kad se žuriš negde ali mislim da na duže staze i nije tako daobar po bateriju.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
El Laki, Kako si uspeo da stavis aparat u dzep? Ja kako god sam pokusao nije bilo sanse da sednem sa njim. znemanja, Grebe se, ali je fora da se vidi tek kada pridjes. Mada su mozda i razlicite serije jer se kod Lakija nista nije grebalo.
Pa nije ništa veći od G Pro 2 a i njega sam isto tako furao u farmerkama i trnerci. Nosim klasične farmerke, tzv straight-fit. A o grebanju nema reči. Pogotovo oni slučajevi da lajsne pocrne i tome slično.
gargamel4, Imam i ja dole na ulazu tavko ostecenje,samo manje. A inace spavam ili 3-4 sata,ili po 10 sati. Znam da nije bas najbolje,i pokusavam da promenim tu naviku...
Što se tiče blokiranja kamere, imao sam taj problem ranije na Note 3 N9005 posle prvog update-a, izbaci grešku i ako ne ulazim u kameru "failed to initialize camera" .....kada sam u Viber-u isključio opciju Video Call koja je po default-u uključena više nisam imao problema!
I treći N910C je kod mene , možemo biti fanovi Samsunga koliko hoćemo ali ovaj N4 apsolutno ništa specijalno za te novce koliko košta , svetle tačke su izrada i kamera ostalo jedno veliko NIŠTA , jednostavno su ga uništili sa bespotrebnim 2K ekranom - čemu to ??? , očajna baterija i slab GPU su danak trke za novotarijma od ekrana .
Wolfson Audio čip ... nemojte me zasmejavati , HTC i iPhone ga šiju uzduž i popreko .
iGO secka i ne može reljef da obradi u realnom vremenu .
Ne znam šta mogu popraviti sa 5.1.1 ali ako ništa drastično ne promene , moj savet biće da za 500e ovaj N4 zaobići u širokom luku .
Hahahahaha, preterali?
A nije preterano druze da se toliko smara ali bas u svakoj temi kako je samsung ubedljiv u svemu...?
Ima li ovde realnosti?
Osim samsung, iphone ni slučajno da se napravi neko poređenje....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.