Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Pozdrav svima zanima me ako neko moze da mi pojasni o cemu se radi ,primetio sam na xda forumu da se cesto nudi i Separate Modem o cemu se tu radi sta se dobija kada se to instalira.
i da li neko koristi XWLPO ICS 4.0.4 rom kakvi su utisci ,deluje jako zanimljivo i skroz promenjeno u odnosu na stari ics.
Evo pogledajte kako izgleda
http://www.youtube.com/watch?v=NRKOmSJ7ooQ
Ako neko moze da objasni kako se radi instalacija preko recoverya ili da postavi link sa uputstvom moze i sa youtuba
i da li neko koristi XWLPO ICS 4.0.4 rom kakvi su utisci ,deluje jako zanimljivo i skroz promenjeno u odnosu na stari ics.
Evo pogledajte kako izgleda
http://www.youtube.com/watch?v=NRKOmSJ7ooQ
Ako neko moze da objasni kako se radi instalacija preko recoverya ili da postavi link sa uputstvom moze i sa youtuba
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
Stavio ja nocas tel na punjac i budim se jutros oko 8,baterija puna a telefon ce da eksplodira koliko je vreo.Temperatura procesora 50 stepeni.Se desavalo nekome?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
To se i meni povremeno dešava .
Trudim se da skinem telefon sa punjača čim bude 100%.
Trudim se da skinem telefon sa punjača čim bude 100%.

Meni ponekad,ako skinem odmah baterija automatski padne na 96,98%,zavisi kako kad.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Izbegavajte da ostavljate telefon na punjači preko noći, baš iz tih razloga.A i napon je jako nestabilan kod nas upošte.
Imate aplikacije na playstore koje vas upozoravaju kada se baterija napuni.
Ponavljam,NAPUNI,ne kada dostigne 100%, zato odmah nakon skidanja sa punjača i pada na 98/96%.
A to zašto vam je telefon vreo i šta je uzrok tome,najbolje ćete videti BBS-om.(BetterBatteryStats)
Ponavljam,NAPUNI,ne kada dostigne 100%, zato odmah nakon skidanja sa punjača i pada na 98/96%.
A to zašto vam je telefon vreo i šta je uzrok tome,najbolje ćete videti BBS-om.(BetterBatteryStats)
A ono zamucivanje pri snimanju,jer to samo kod S2 situacija ili i kod drugih telefona kad snimaju u 1080?
Evo pogledajte i sami kako se s vremena na vreme slika zamuti
http://www.youtube.com/watch?v=Dmak031O ... e=youtu.be
Evo pogledajte i sami kako se s vremena na vreme slika zamuti
http://www.youtube.com/watch?v=Dmak031O ... e=youtu.be
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Jedno pitanje. Zastitna folija kada se stavlja. Ako ostane malo prasine nema nikakav nacin na koji bi mogao da ocistim i da probam ponovo? Foliju da dodirujem krpicom ne vredi jer ne pomozu ove magicne i nista tome slicno gde navodno ne ostavlja nikakve tragove a po drugi put sam zeznuo foliju. Svaki put mi ostane sitno par tackica pa pokusam nekako da osistim ali samo zeznem jos vise. Skroz cist ekran bio i kada sam stavio onda sam video da ima prasine.
Zamolio bi vas za pomoc oko ovoga. Jednu foliju sam unistio a drugu sam 90% odlicno odario ali je ipak ostalo nekoliko grumica prasine i sada se vise minijutarni vazdusni mehuri. Ne volim kada je nesto traljavo uradjeno, nekom ne bi ovo smetalo a meni bas bode oci pogotovo jos sto mi je nov mob, sto cu ga cuvati kao i svaki tehnicki uredjaj i sada ovako ovo sa folijom da zeznem.
Zamolio bi vas za pomoc oko ovoga. Jednu foliju sam unistio a drugu sam 90% odlicno odario ali je ipak ostalo nekoliko grumica prasine i sada se vise minijutarni vazdusni mehuri. Ne volim kada je nesto traljavo uradjeno, nekom ne bi ovo smetalo a meni bas bode oci pogotovo jos sto mi je nov mob, sto cu ga cuvati kao i svaki tehnicki uredjaj i sada ovako ovo sa folijom da zeznem.
- Markkoni
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 16. Jun 2012. 06:41
- :: Samsung Galaxy I9100
- :: Nokia 100
Ako i malo vodis racuna o telefonu mislim da ti je folija bespotrebna. Meni je uspeo par puta da tresne na beton i sem blagih ostecenja coskova telefona nema nekih drugih. Ekran je kao nov, evo vec godinu i 3 meseca...
Uf,sad kad spominjete ekran setih se da sam sanjao nocas kako sam slomio ekran dok sam trazio naftu u dvoristu

- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Na to sam mislio.cale napisao:Izbegavajte da ostavljate telefon na punjači preko noći, baš iz tih razloga.A i napon je jako nestabilan kod nas upošte.

Čim me telefon obavesti da je skroz napunjen i da ga skinem sa punjača, to i uradim.

- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Jorda napisao:Evo danas je treci dan kako mi ne radi net. Ikonica stoji, u about pise da je sve ok i in service, ali sta god da uradim UP strelica sija dok DOWN nista. Wifi radi normalno. Probao sam sve osim hard reseta. Najgore od svega je sto mi google services proces ubija bateriju kada je data ukljucen, a nema ga.
Je li imao ko slicna iskustva?
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Jorda,Probaj sa manuelnim unošenjem APN-a->Reboot.
Ne znam na kojoj si mreži,ROM-u,Kernel-u itd.,da bih imao bolji uvid i eventualno ti pomogao.
Ne znam na kojoj si mreži,ROM-u,Kernel-u itd.,da bih imao bolji uvid i eventualno ti pomogao.
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Litening 3.1, siyah 3.4.1, vip. Uzasno me nervira ovo, danas sam flesovao 3.6 litening i nije mi se svideo pa sam vratio 3.1. Help me, Obi Van... 
EDIT: Popravio sam, u APN je bilo podeseno na vip mms umesto vipmobile. Nemam pojma kako je bilo ranije, a ja sigurno to nisam dirao.
Tnx anyway.

EDIT: Popravio sam, u APN je bilo podeseno na vip mms umesto vipmobile. Nemam pojma kako je bilo ranije, a ja sigurno to nisam dirao.
Tnx anyway.
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Imam problem sa telefonom dok razgovaram sa nekim.
Naime, ljudi mi pričaju da čuju svoj eho dok razgovaramo i da se čuje malo šuštanje.
Video sam u temi za S3 da treba da se ide negde u "Podešavanja" i pratio sam korake, ali nemam tu opciju na kraju.
Zna li neko kako da rešim to?
Inače, koristim ICS 4.0.3.
Još jedna stvar, da li je neko imao problema koristeći ICS?
Na primer, dok igram Fruit Ninja desi se da telefon ubaguje i da ekran ne prepozna dodir prsta, pa shodno tome ne odraguje i voćkica padne ne isečena iako sam prešao prstom preko nje.
To mi se nije dešavalo sa GB.
Naime, ljudi mi pričaju da čuju svoj eho dok razgovaramo i da se čuje malo šuštanje.
Video sam u temi za S3 da treba da se ide negde u "Podešavanja" i pratio sam korake, ali nemam tu opciju na kraju.
Zna li neko kako da rešim to?
Inače, koristim ICS 4.0.3.

Još jedna stvar, da li je neko imao problema koristeći ICS?
Na primer, dok igram Fruit Ninja desi se da telefon ubaguje i da ekran ne prepozna dodir prsta, pa shodno tome ne odraguje i voćkica padne ne isečena iako sam prešao prstom preko nje.

To mi se nije dešavalo sa GB.
ja sam se danas vratio na 2.3.6 GB i zadovoljan sam ics mi je trosio mnogo rama. I meni se to po nekad desavalo sa igrom ninja fruit imao sam ics 4.0.4
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
shocky, sto se tice tvog problema postoji vrlo jednostavno resenje, a to je selotejp. otkines parce i zalepis sa gornje strane folije, kako bi mogao da je podignes, i onda otkines jos jedno parce i sa njim (lepljivim delom) hvatas prasinu i ostale necistoce. Evo meni jedna folija od 300 din traje vec 10 meseci, kada se dobro zalepi nema potrebe za menjanjem.
Nadam se da si me razumeo.
Nadam se da si me razumeo.

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- gdrazen
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
- :: SG NOTE 1 N7000
- :: SG NOTE 2 N7100
Ima vec jedno 10-ak dana kako sam vlasnik S2...Generalno zadovoljan sam telefonom, ali ima jedna problemcic....
Ovo mi je prvi android uredjaj nisam mu bas jos "vjest". Do sada sam imao symbian i windows telefone.
Znaci problem mi je kamera na S2. U istim uslovima Nokia N73 napravi ubjedljivo bolju sliku nego S2
, u cemu je problem.? Kao sto sam rekao slabo jos poznajem android, ali kad ga povezem preko wi-fi na ruter on sam bez trazenja dozvole vuce neki software update....trenutno je na njemu Android version 4.0.3

Ovo mi je prvi android uredjaj nisam mu bas jos "vjest". Do sada sam imao symbian i windows telefone.
Znaci problem mi je kamera na S2. U istim uslovima Nokia N73 napravi ubjedljivo bolju sliku nego S2

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
gdrazen, ovo za kameru mi je prilicno neverovatno. Da li bi mogao negde (npr. na dodaj.rs) da postujes primer jedne fotografije sa S2 i N73 iste scene?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- gdrazen
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
- :: SG NOTE 1 N7000
- :: SG NOTE 2 N7100
tomas.hokenberi napisao:gdrazen, ovo za kameru mi je prilicno neverovatno. Da li bi mogao negde (npr. na dodaj.rs) da postujes primer jedne fotografije sa S2 i N73 iste scene?
Nisam trenutno u mogucnosti ali napravicu cim mognem....
Slike sa S2 su nekako "mrtve" Pogotovo npr kad se slika u prostoji bilo da je upaljeno ili ugaseno svjetlo sa blicem ili bez...jednostavno nisam zadovoljan...

Mene iritira narandzasta tacka u sredini kad upalim kameru na neku svetliju povrsinu.Mada kazu da je to hardverski problem i da se ne moze ispraviti