Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
I to što kažeš @Azimuth...stvarno za čega bi ga menjao...kad @Baraba sam nije našao manu...na note3...
Baraba, pa kad si se već navikao na veličinu, ne vidim poentu menjati za s5.E sad,jedino ako te drži strasti da probaš i s5...da sam uvidis razliku između oba fona,prednosti i mane ...menjaj onda...
Baraba, pa kad si se već navikao na veličinu, ne vidim poentu menjati za s5.E sad,jedino ako te drži strasti da probaš i s5...da sam uvidis razliku između oba fona,prednosti i mane ...menjaj onda...
Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Azimuth, Barabu pitas zar ne?
Ja ne bih menjao Note 3 ni za jedan iz trenutne ponude jer smatram da je Note 3 i dalje najbolji izbor a i fon...
Jedino mozda za Note 4 ali i to pod uslovom da donese nesto bas revolucionarno i bas ako bude bolji od ostalih za klasu... 

- bata bogdan
- Banned
Stigao poklopac od baterija...ona chrom..
Sto se izrade tice...od plastike je...samo sto je u chrom dizajnu...mogu reći da fon lepše izgleda. ..
Sto se izrade tice...od plastike je...samo sto je u chrom dizajnu...mogu reći da fon lepše izgleda. ..
Huawei
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ajd u narednih par dana prati jačinu signala. Mene plase takve maskice, znam da one metalne prilično ubijaju signal, kako gsm tako i gps. A bogme se i greju telefoni sa njima.
- bata bogdan
- Banned
Azimuth....nije metalna...plastika je, samo što je imitacija chroma...izgleda kao metal...
Stavio sam je pa ako bude neko znatno grejanje ili lošiji signal pisaću ovde...
Stavio sam je pa ako bude neko znatno grejanje ili lošiji signal pisaću ovde...
Huawei
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
bata bogdan, ako nije problem, stavi na forum neku sliku kako izgleda Note 3 sa tim chrom poklopcem za bateriju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- bata bogdan
- Banned

Evo slika...ako treba još koja iz više uglova ...nije problem...
Zadnja maska je tek minimalno deblja od original maske...
Sto se signala tiče lošiji je samo za jednu crticu, a 3g je je normalno....kao i sa originalom maskom...da, do sad mi se fon nije grejao...a videćemo kako će sa ovom maskom da bude...
Huawei
- Azimuth
- Moderator
Ako je tebi po Nemačkama za crticu lošiji signal, kod nas ga onda neće ni uhvatiti sa tom maskicom 
Jel ista boja hroma kao na lajsnici? Ako ti nije problem da uslikaš i taj ugao
Kako su odradili taj "šav" tj imitaciju konca?

Jel ista boja hroma kao na lajsnici? Ako ti nije problem da uslikaš i taj ugao

- bata bogdan
- Banned
Azimuth. ..boja chroma je ista...to jest slična ,sve zavisi sa kog ugla gledaš. ..evo i s

Huawei
- bata bogdan
- Banned
Kakva je procedura za root anje note 3?
Nisam vičan tome...ustvari nisam nikad do sad ni root ovao nijedan fon...
Nisam vičan tome...ustvari nisam nikad do sad ni root ovao nijedan fon...
Huawei
bata bogdan, koliko si platio onaj USB 3.0 OTG kada ti je stigao na adresu, nemam iskustva sa narucivanjem iz inostranstva pa me zanima koliko to izadje na kraju, da li je isplatljivo.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- bata bogdan
- Banned
USB otg 8 ,39e
Plus pakovanje i pošiljka ovde u Nemackoj plus 3,00e
Mene je eto izašlo 11,39 e a koliko će tebe izaći d a ti šalju u srbiju i pitanje je da li i šalju baš sve za srbiju...to se raspitaj...
Plus pakovanje i pošiljka ovde u Nemackoj plus 3,00e
Mene je eto izašlo 11,39 e a koliko će tebe izaći d a ti šalju u srbiju i pitanje je da li i šalju baš sve za srbiju...to se raspitaj...
Huawei
Aha.
Hvala u svakom slucaju. 
---------------------------------------

---------------------------------------
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- bata bogdan
- Banned
E...možda cu i ovo da uzmem....jeste da će fon da izgleda ružnije ali u svakom slučaju može da posluži ako znaš da ideš nekud za vikend itd itd...bar nemaš brigu za bateriju nikako....

Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Koliko dade para na te "mogu poslužiti" dodatke, mogao si S5 kupiti 

- bata bogdan
- Banned
Mogo sam...al nisam hteo...hteo sam phablet... 
A ti dodaci ništa previše sa cenama...za sad je samo maska uzeta i usb otg ...a za bateriju ovu...hmm...možda uzmem kad budem dolazio na odmor u Srbiju....da se ne smaram sa punjačem

A ti dodaci ništa previše sa cenama...za sad je samo maska uzeta i usb otg ...a za bateriju ovu...hmm...možda uzmem kad budem dolazio na odmor u Srbiju....da se ne smaram sa punjačem

Huawei
- Azimuth
- Moderator
E ovako, čačkao sam S5. Direktno sam ga poredio sa Note 3. U displejima, osim vidne razlike u dijagonalama, nema bas nikakve razlike. Sve je tečno i glatko na oba telefona. Kamera na S5 nešto brže fokusira, u pitanju su delovi sekunde (ako je nekome bitno). Lično mi se nije svideo novi raspored tastera. Mislim na to što vise ne postoji meni taster, ovaj levo od home tastera. Novi TW mi je..pa ne znam, podeljena su mišljenja. Definitivno je mnogo drugačiji, trebalo bi nešto vremena da bi se korisnik navikao na njega. Ne sviđa mi se sto je sve u nekakvim kružićima kada se ode u settings (ovo možda i može da se prebaci pa da bude kao lista). Meran pulsa radi posao, ako je verovati vrednostima koje pokazuje.
Ono što mi se svidelo na S5 jeste to sto ga je riba jedno 10-15 puta zalila sa po pola čaše vode, obrisala i nastavila najnormalnije da ga koristi. Manji je i lakše je za one koji imaju manje šake ili kuckaju jednom rukom. Velika mana, sada kada sam se navikao, je nedostatak olovke i svega što sa njom ide. Leđa telefona su prijatna na dodir, ne klizi iz ruke, ali mi je mnogo bolji osećaj u ruci kad držim Note, prijatnije je nekako. Lajsna sa strane je gotovo identična na oba telefona.
Krajnji sud. Vi koji imate Note 3, ni ne pomišljajte na zamenu za S5. Prelazak je apsurdan. Oni koji su u potrazi za novim telefonom, svakako da preporučujem jedan od ova dva. Najveća razlika je u dijagonalama displeja i olovci, sve ostalo je manje više isto.
Kad smo već kod poređenja. U odnosu na S4 ima razlike. Pre svega mnogo lepse radi, fluidnije, ali je razlika u ceni prevelika za to što nudi. Moj savet je da se sačeka sledeća godina i S6 ili Note 3/4.
Ono što mi se svidelo na S5 jeste to sto ga je riba jedno 10-15 puta zalila sa po pola čaše vode, obrisala i nastavila najnormalnije da ga koristi. Manji je i lakše je za one koji imaju manje šake ili kuckaju jednom rukom. Velika mana, sada kada sam se navikao, je nedostatak olovke i svega što sa njom ide. Leđa telefona su prijatna na dodir, ne klizi iz ruke, ali mi je mnogo bolji osećaj u ruci kad držim Note, prijatnije je nekako. Lajsna sa strane je gotovo identična na oba telefona.
Krajnji sud. Vi koji imate Note 3, ni ne pomišljajte na zamenu za S5. Prelazak je apsurdan. Oni koji su u potrazi za novim telefonom, svakako da preporučujem jedan od ova dva. Najveća razlika je u dijagonalama displeja i olovci, sve ostalo je manje više isto.
Kad smo već kod poređenja. U odnosu na S4 ima razlike. Pre svega mnogo lepse radi, fluidnije, ali je razlika u ceni prevelika za to što nudi. Moj savet je da se sačeka sledeća godina i S6 ili Note 3/4.