Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
I ja koristim osvetljenje 20 procenata na auto.nekad samo kad igram nfs iskljucim auto ali ga ostavim na 20 i dalje.probao sam da stavim na 50 procenata bez auto ali mi je smetalo popodne i uvece.previse jako bar za mene
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Baraba, kojih par trikova?
Jel nešto novo ili ono što je već pisano? 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Sa strane broj 73 
Odlična stvar koju nisam ranije primenjivao 8nisam provalio, što bi naš narod rekao) je Fix Google Play Services battery drain. Primenio sam je i na ostalim telefonima, više ne drlja google play u pozadini. Odličan je, nema skokova sa google servisima.

Odlična stvar koju nisam ranije primenjivao 8nisam provalio, što bi naš narod rekao) je Fix Google Play Services battery drain. Primenio sam je i na ostalim telefonima, više ne drlja google play u pozadini. Odličan je, nema skokova sa google servisima.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Evo još malo naučne fantastike - Galaxy S6 (Sci-Fi Edition) ... detaljnije kad se baterija spusti na 5%El Laki napisao:... 2 i po dana i 6h sot na S6 je naučna fantastika.

(pošto me je uhvatila jaka prehlada imao sam 2 dana mirovanja - bez neta i tek poneki sms i razgovor)
Edit : surfam celo poslepodne i cedim bateriju , nemam više snage ... ostalo je još 13% baterije

16 godina na forumu MOBILNISVET
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Vidjao sam ja kod cimera, 6 dana ne puni telefon, koristi samo sms i pozivi i pomalo wifi. Neki prestigio. U sustini mnogi telefoni koji ne trose mnogo u stand by rezimu mogu da izvuku solidno vreme bez punjaca ako se slabo koriste.
Mada ja vise nemam nikakvu prestavu o bateriji na S6, od ocajnih rezultata koje su kaceni ovde pa do 7h SOT-a, po nekim rezultatima. Izgleda da je stock ocajna baterija, a sa intervencijama ok, koliko sam primetio..
Mada ja vise nemam nikakvu prestavu o bateriji na S6, od ocajnih rezultata koje su kaceni ovde pa do 7h SOT-a, po nekim rezultatima. Izgleda da je stock ocajna baterija, a sa intervencijama ok, koliko sam primetio..
- Baraba
Sa podešavanjima je dobra. Podesavaćeš koji god da uzmeš, nešto mora da se podesi na svakom.
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Ja na G2 nista nisam dirao, doduse ne baratam toliko tom materijom ali i nemam potrebe.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Baraba Slažem se, ali ko ne zna/neće/ne sme da bilo šta čačka i namešta, mnogo je bolja kupovina Z3 ili G4. Najviše zbog cene.
Na S6 fix za multitasking, fix za bateriju a G4 ništa. Čak ni root. Ma ni Greenify. Ne kažem da će svima biti dobar tako, ali kad je meni super onda će i velikoj većini.
Na S6 fix za multitasking, fix za bateriju a G4 ništa. Čak ni root. Ma ni Greenify. Ne kažem da će svima biti dobar tako, ali kad je meni super onda će i velikoj većini.
Svi hardkor samsungovci su pljuvali g2 zbog fiksa, a sad...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Velika je razlika. Tamo se fixala kamera u jednom potezu. Ovde samo za bateriju treba dosta više posla.
Sta raditi ako zabode S6, a ne moze se baterija izvaditi kao na S5?
Jel ima neka fora za force restart ili shutdown?

xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Drzis oko 10 sec power dugme.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Ili Home dugme + power 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Editovao sam gornji " Sci-Fi " post - trajanje baterije (MAX ufiksan na steroidima S6)
... 

16 godina na forumu MOBILNISVET
ne mora na svakomBaraba napisao:Sa podešavanjima je dobra. Podesavaćeš koji god da uzmeš, nešto mora da se podesi na svakom.

A kako ste pljuvali LG što mora fix za kameru
.
A sad ćutimo, a?

A sad ćutimo, a?
- Baraba
Ovo nije nikakav fix, mnogo je lakše i brže, većina stvari se primenjuje i na ostalim telefonima. Ajde ne preterujte i vi, ja bi prvi ispljuvao S6 da mora fix.
iLuka, i on mora da se podešava za bateriju, ugasiti BACKGROUND APP REFRESH, LOCATION SERVICES, Airdrop, Motion Sensing Controls, naravno drobro poznati parallax efekat...
iLuka, i on mora da se podešava za bateriju, ugasiti BACKGROUND APP REFRESH, LOCATION SERVICES, Airdrop, Motion Sensing Controls, naravno drobro poznati parallax efekat...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ma ajde sve ali ovo 4-5 dana uz 5h sot. Za takve objave treba ban odmah. 

-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nemoj da se neko nasao prozvanim kad okacim rezultat 7 dana up time sa 5 h Sot sa Z2,mislim stvarno...
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet