http://www.boeffla-kernel.de/
Po meni 2.5h uključen ekran, a 50% baterije i nije baš loš rezultat... E sad, tih 25% za sat i po ne korišćenja baš i nije dobro. Trebalo bi da proveriš šta ti je vuklo bateriju, da nije "ostajao budan" itd itd. Najbolje uz pomoć BBS-aVanzemaljac napisao:Hvala janka
Edit:ja ne znam sta se ovo desava sa telefonomstavio sam ovaj omega rom, za 5h i 30min korišćenja baterija je otišla za 50%,jeste da je ekran radio 2h i 30min,ali opet i to je loše :-\ evo pre sat vremena sam ga napunio na 100% i za sat i po je skinuo 25%,a telefon nije uopšte korišćen za to vreme. Zna li neko o čemu se radi? Hvala u napred
Ninolina napisao:Vanzemaljac, kad tako pitaš me znam kako da ti odgovorim.Baterijom sam jako zadovoljna a to koliko mi traje zavisi od toga kako koristim tel.
U svakom slucaju rad ekrana oko 4 i po sata (s tim da mi je aktivna aplikacija Proximity Screen Off koja je aktivna dok god je ekran ukljucen pa je sigurno da bi rezultat bio i bolji bez te app)
Ako ti trebaju Screenshot-ovi kao dokaz mogu i to da odradim mada ne znam kad cu biti u prilici da dozvolim da totalno ispraznim tel. Imas vec neke moje Screenshot-ove u odgovarajućoj temi pa pogledaj.
Odradi wipe baterije. Sacekaj 2-3 punjenja i vidi kakva je baterija.Vanzemaljac napisao:Pa video sam da je baraba imao dobru bateriju sa stock romom i ovim kernelom pa sam ga zato ubacio.. Probaću onda ovaj boeffla pa cu da vidim. A sta ti je to governor?