Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pa da, ali kad od 525 odbijes skoro pa trecinu na porez, onda je razlika osetna 

Imaš opciju garancija od 12 meseci (490e) i 24 meseca (525e) pa oduzmi 25-27% povrat PDV pa vidi da li im se isplati!vojkan85 napisao:topten, Ova cena je 525 evra, za toliko ima i kod nas da se nadje.
Tako donose svu tehniku iz Mađarske
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Salzem se sa tim. Zaboravih na povracaj PDV-a
. Kod njih je veci nego kod nas i ceha.

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Od kada sam ubacio Lollipop,imam problem taj da baterija krace traje. U podesavanjima vidim da je WiFi stalno ukljucen,iako sam ga iskljucio,i onemogucio stalnu pretragu. Na XDA sam nasao sta je problem,medjutim,bez ROOT-a,ne moze se resiti problem. Postoji li mogucnost to resiti bez ROOT-a. Problem je u QuickConnect i BeaconManager. Nasao da kada se ta dva procesa onemoguce,nema vise curenja baterije zbog stalno ukljucenog WiFi-ja. Resenje?
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
- vojkan85
- Mobil manijak
Esseker, Mislim da bez root-a neces moci nista da uradis. Jel si uradio factory ili hard reset posle update-a?
-
- Mobil fan
vojkan85, Uradio sam hard reset. Ima li root-a bez okidanja knox-a? Nije mi bas potreban,ali nije ni lose toliko,zbog Greenify-a i ostalog. Uvek sam se igrao sa ROM-ovima,mada za sada ne vidim neku realnu potrebu.
- vojkan85
- Mobil manijak
Esseker, Pa relano nemas potrebu ni da root-ujes N4 ali zbog nekih app je neophodan
. Misllim da za sada nema fore da se ne okine knox na 0x1 na N4.

-
- Mobil fan
Meni nije to toliko ni bitno,jer imam garanciju u Rusiji,a tamo vise nisam,eventualno ne bih okinuo knox zbog eventualne dalje prodaje..a i root mi nije sada toliko ni potreban. Instalirao sam Greenify,i stavio samo Piano Tiles i Papyrus. Ne znam sta bih jos mogao bez root-a da koristim.
- vojkan85
- Mobil manijak
Mislim da ti je i ovo vise nego dovoljno. Imas wakelock detector da vidis sta koliko vuce, ali imas neka podesavanja kada nije root-ovan aparat
.

Esseker, kolega čitam tvoj post i odmah sam hteo da te pitam dal si isključio onu stalnu pretragu u dodatna podešavanja kada vidim da jesi već. Onda mi na pamet pada jedan mali problem, ako se tako može nazvati. Ne sećam se koji model, znam samo da je LP verzija imao problem u vidu wifi tako što je u informacijama baterije pokazivao da je wifi bio uključen non stop a, baš naprotiv on je uvek bio ugašen slučaj kao kos tebe. Sve dok neko nije rekao da je to "samo" vizuelni bag, da nikakve resurse ne vuče. Ali opet mene buni, kako se sada ova dva procesa mešaju i kakve veze imaju sa wifi vezom...
Što se tiče ruta, pa pazi ako je kupljen u Rusiji sa validnom garancijom ili i bez nje, sve jedno ti garanciju ne možeš ovde ostvariti ako ti ne daj bože zatreba, već tamo samo u toj radnji. A ako nećeš da ideš skoro onda ama baš ti ništa ne znači. A što se tiče dalje prodaje sve jedno je, kada ti nekom našem kupcu ne možeš ostvariti garantni list. Jedino samo neka radnja na crno da kupi od tebe i ako je perfektno očuvan da ga posle prodaje kao nov sa 1 godinom garancije... Ovo nije bilo nikakvo ubeđivanje, već neki manji rezime i moje mišljenje
Što se tiče ruta, pa pazi ako je kupljen u Rusiji sa validnom garancijom ili i bez nje, sve jedno ti garanciju ne možeš ovde ostvariti ako ti ne daj bože zatreba, već tamo samo u toj radnji. A ako nećeš da ideš skoro onda ama baš ti ništa ne znači. A što se tiče dalje prodaje sve jedno je, kada ti nekom našem kupcu ne možeš ostvariti garantni list. Jedino samo neka radnja na crno da kupi od tebe i ako je perfektno očuvan da ga posle prodaje kao nov sa 1 godinom garancije... Ovo nije bilo nikakvo ubeđivanje, već neki manji rezime i moje mišljenje
-
- Mobil fan
vojkan85, Skinucu sada wakelock detector,pa cu videti sta i kako.
acamatic, Nasao sam na XDA,da kada se ta dva procesa zamrznu,nestaje taj "bug",i nema curenja baterije. I zbog toga bi trebalo uraditi root. Ne planiram da se vracam,ali opet,nije mi za sada toliko i potreban root,a ne bih ga radio samo da bih proverio da li je zbog ovoga. Inace,kada malo izgustiram ovo fabricki sve,uradicu sigurno root.
acamatic, Nasao sam na XDA,da kada se ta dva procesa zamrznu,nestaje taj "bug",i nema curenja baterije. I zbog toga bi trebalo uraditi root. Ne planiram da se vracam,ali opet,nije mi za sada toliko i potreban root,a ne bih ga radio samo da bih proverio da li je zbog ovoga. Inace,kada malo izgustiram ovo fabricki sve,uradicu sigurno root.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
acamatic-Što se tiče ruta, pa pazi ako je kupljen u Rusiji sa validnom garancijom ili i bez nje, sve jedno ti garanciju ne možeš ovde ostvariti ako ti ne daj bože zatreba, već tamo samo u toj radnji.
U vezi garancije,u servisu Samsunga sam dobio informaciju da garancije vazi za svaki kupljeni uredjaj u Evropi pa mislim da vazi i za telefon kupljen u Rusiji.Nije tesko proveriti.
U vezi garancije,u servisu Samsunga sam dobio informaciju da garancije vazi za svaki kupljeni uredjaj u Evropi pa mislim da vazi i za telefon kupljen u Rusiji.Nije tesko proveriti.
LG G2 Black,16GB
-
- Mobil fan
AnGeL oF LoVe, Cuo sam i ja nesto o tome,e sada,koliko su ovi nasi voljni za nesto ako bude,ne daj Boze...mada necu raditi root za sada,nije mi neophodan.
Onda se izvinjavam, nisam znao da je kolega kupio u zvaničnoj prodavnici. Onda ono sve u vezi garancije što sam pričao pada u vodu, trebalo bi da se uvaži, ako zatreba...
Svi telefoni koji su kupljeni u inostranstvu nemaju garanciju u Srbiji!AnGeL oF LoVe napisao:acamatic-Što se tiče ruta, pa pazi ako je kupljen u Rusiji sa validnom garancijom ili i bez nje, sve jedno ti garanciju ne možeš ovde ostvariti ako ti ne daj bože zatreba, već tamo samo u toj radnji.

- vojkan85
- Mobil manijak
topten, To se i ocekivalo. Kada je Srbija uvazila neku garanciju (internacionalnu)? Nikad.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
^Zar ne važi kod nas Apple garancija? Takođe međunarodna.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Važi kod nas Apple garancija.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- vojkan85
- Mobil manijak
Nisam znao za to. Znam da je iStyle premium reseller i da ranije nisu bili znanican servis, da li im se u medjuvremenu promenio status to ne znam. Bas me zanima kako recimo kada se kupi spolja i odes kod provajdera naseg da reklamiras, mislim da bi me oduvali na keca.
Pa nismo u EU, zato i nece da uvaze, Samsung televizori iz Madjarske ne mogu da ostvare garanciju u nasim ovlascenim servisima jer nismo zemlja clanica, dok recimo LG hoce da uvaze za televizore ali nece opet sve, recimo ako ode panel onda mora da se nosi u zemlju u kojoj je kupljen ( govorim iz perspektive nas iz Srbije ) , dok da smo u EU sve bi uvazavali bez primedbi...