Dobro veče,
verzija koja se dobije je full i nema iza nje nikakvog "moramo opet".Mislim da uskoro stiže i Android "Gingerbread".
Telefon mora da bude "nerutovan", vraćen na fabričko stanje,sa potpuno napunjenom baterijom, kako je to napred napisano.Koristiti novi "kies", kompjuter restartovati i ugasiti sve "antiviruse" i "firewall", učitati kies, spojiti telefon, kada kies prepozna telefon ne prekidati vezu već minimizirati kies i preći u regedit. Izvršiti sve četiri radnje u regedit-u i sa "x" izaći iz regedit-a, podići kies i izvršiti dopunu. Sve ostalo odrade kompjuter, telefon, kies i server. ako nemate "adsl" internet vezu najbolje je ne raditi ništa. Ne upotrebljavati za vreme dopune ni telefon ni kompjuter
Dešava se, što mi nije jasno, da neki od telefona zablokiraju posle dopune. Tada ne brinite, koristite pravilo "tri dugmeta" na telefonu i trebalo bi da telefon vratite u prethodno stanje.
Još jednom, ne želim da budem izvor te "tri radnje" jer ipak bih bio delimično odgovoran. To uradite sami.
Sa Froyo-om 2.2, telefon je stabilan, oseća se da je sada nekako sve "sveže", ne baš toliko brz kako se to priča, ali ima puno noviteta na "android pijaci". Jedan od njih je "Tv flash" na kome u realnom vremenu možete da izaberete jednu od preko 100 Tv stanica i da posmatrate trenutni televizijski program. Uporedjivao sam kanal "BBC world news" na televizoru i istovremeno na Samsung Galaxy S. Emisija na mobilnom je blago kasnila jednu sekundu u odnosu na kanal na televizoru.
Sve korisnike Samsung Galaxy S pozdravljam.