Samsung Galaxy Nexus I9250

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Re: Samsung Galaxy Nexus I9250

Post od Chobby88 »

Furaju ga ljudi na custom romovima,ali ne zna se hoce li biti ota za gnex.

korisnikboban
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04

Post od korisnikboban »

Dobro vece. Danas mozete da svoj nexus da dopunite na 4.1.2. Jelly Bean, zvanicno sa google-a . Upravo sam to uradio pre nekih sat vremena. Sve je stabilno i u redu. Šta su noviteti tek treba utvrdjivati.
Uživajte.
Pozdrav.

EDIT:
Dobro veče.
U podešavanjima u opciji o telefonu pa u opciji verzija Androida 4.1.2. na sam tekst kuckajte više puta nešto brže prstom i dobit ćete zanimljivu sličicu sa tekstom.
Svaka aktivirana opcija telefona sada moše i u horizontalnom modu.
Ppozdrav.

korisnikboban
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04

Post od korisnikboban »

Dobro veče,
poštovani vlasnici GN.
Stari dobri GN je zamenjen.
Vidimo se na SAMSUNG NOTE II 7100.
Pozdrav.

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

nakon updatea na 4.1.2 sad više ne radi igo. kaže ubacite igo sd card? a ionako mu nije radilo glasovno navođenje, jel ima neko najzad neku verziju igo za nexus koja radi kako bi trebalo?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ljudi, da li je moguce da na svim testovima vecina vodecih modela danas itekako ''dere'' ovaj nexus? ubedljivo je najslabiji po performansama od vecine... :dry: :dry: :dry:

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Ako te to jako brine onda bez uvrede,nexus nije za tebe.
I ja sam bio opterecen testovima i non stop kupovao najnovije telefone,ali posle nexusa se to promenilo,jos uvek nisam naisao na telefon koji tako glatko radi,ni s3 ni hox mu nisu ni blizu a tu je google update koji uvek prvi imas.
Sta vredi sto one x ima quad kad posle jb nece videti vise nijedan update.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ma opusteno, svako ima pravo da kaze svoje misljenje :wink:
cudi da je tako jer nema bas prastari hardver, pa onda ta fluidnost u radu itd... ne znam sta bi moglo biti u pitanju...
razmisljam da ga kupim, ko zna kad ce LG nexus 4... :dry:

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Za cenu koju ce nexus 4 imati kod nas mozes uzeti galaxy nexus i nexus 7 i da ti jos pretekne a imaces dva vrhunska uredjaja koji rade kako bog zapoveda,to ti je moj savet.
A to jurenje za najnovijim i najboljim cesto preraste u bolest.
Bitno je da uzmes sta je najbolje za tebe a ne sto je na papiru najbolje.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Chobby88 napisao:jos uvek nisam naisao na telefon koji tako glatko radi,ni s3 ni hox mu nisu ni blizu a tu je google update koji uvek prvi imas.
Ovo mogu da potvrdim, glatko radi sve podmazano i fluidno što bi rekli :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

recite mi, kakva je kamera preko dana, koliko drzi baterija...? :?

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Da li moze neko da mi objasni ako naravno mu nije problem,kako nexus sa slabijom konfiguracijom bolje(glatko) radi od ovih novijih modela..?? Sve razumem zasto prvi ce da dobije update,i sve ostalo,ali mi nije jasno na papiru jedno pise a u praksi sasvim nesto trece..Hvala unapred!!! :wink:

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Zato sto je softver do najsitnijih detalja ispeglan i prilagodjen toj arhitekturi hardvera.Isto kao Iphone,programeri rade samo za jedan model i zato tako radi.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

luca, slike su preko dana baš dobre kao i video snimci, i interfejs kamere je odličan i sve radi brzo. Gledaću da postavim neku sliku u odgovarajućoj temi.Što se baterije tiče nije nešto, meni se u zadnje vreme često desi da moram da je dopunjujem popodne da bi izdržala do spavanja. Ali baš dosta koristim net, igrice, gtalk.
Inače stvarno glatko radi, tako da se ne opterećujete bezveze tim testovima.

Inače da li je neko odradio update na 4.2?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Izbacio mi je update na jelly bean Ali nemam nikakvu opciju na ekranu kako bih taj update pokrenuo?!

update - uradio sam update, sam je ponudio posle nekog vremena i sve je proslo odlicno... telefon stvarno ''leti'', sve je brzo, glatko... koliko sam shvatio, sada cekamo novi 4.2 i LG-jev Nexus 4... 8) 8) 8)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

nakacio sam telefon na USB sa LCD-om, telefon prikazuje da je nakacen ali na TV-u se nista ne desava tj. ne prepoznaje ga?! :dry:

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Luca, ako sam te dobro razumeo povezao si mobilni i TV preko USB-a? Ako si tako probao to ne može da radi. Moraš da kupiš MHL adapter/kabl i da povežeš na hdmi. Pisao sam ranije u temi o tome. Ili da ako imaš wireless na TV-u skineš neki program( i media share n.pr.) i direktno povežeš mobilni i TV, bez kabla.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Chobby88, nemoj bas siriti dezinformacije. To sto je HTC spor sa updateovima ne znaci da OneX posle JB nece videti ni jedan update..
Ja sam koristio Galaxy Nexus do skoro i prodao ga. Telefon me nije ni jednom izdao. Ali bukvalno! NITI JEDNOM.
TElefon leti.

Kamera mu je katastrofa... I lose je sto nema prosirivu memoriju. Ko moze da zivi sa tim, odlicno.
Bilo je i par komada sa fabrickom greskom gde je antena unakazena... (sva sreca da sam preskocio taj).

Prodao sam ga da bi kupio Nexus 4. Imao sam sredjene 2 kombinacije (u UK jednog drugara i u USA jednog drugara). Naravno, ni jedan nije uspeo da ga kupi (nece da se cimaju ljudi da klikcu 100 puta refresh). Kada sam video sta je google napravio (diskutovalo se u drugoj temi , necemo sad ovde) i kako se ponasa prema svojim kupcima, uz dodatno da je to LG (koji ne mirisem bas), iznervirao se i otisao i kupio NOte II.. Samo me smara TouchWiz.. Ali S-Pen pobedjuje to smaranje TW-a... :) Zver od telefona. 2 gb rama bolest :)

Sve u svemu GNex je bolestan telefon. :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

iKe, znam, hvala ti na odgovoru, mislio sam da, posto je telefon prepoznao konekciju, treba da se nesto podesi samo na TV-u... procitao sam o toj MHI konekciji da postoji mogucnost da je moj TV ima vec... :dry:

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Nemoj me razumeti pogresno,imao sam 5 htc telefona do sada i uvek se kuburilo s apdejtovima,vecito custom romovi pa ne radi ovo ne radi ono.
Toga na nexusu nema,vec par meseci sam na stock romu jedino root sam uradio zbog stickmount,a zahtevan sam korisnik i nema sanse da ne primetim neki lag ili nesto slicno,po meni je gnex trenutno best buy,izuzev nexusa 4 ko moze da uzme preko gplaya

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Chobby88, i ja sam tako mislio dok sam koristio GNex.. :) razumem te u potpunosti. Ja sam programer, i jako sam zahtevan korisnik takodje.. :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Odgovori