Samsung I9001 Galaxy S Plus

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Samsung I9001 Galaxy S Plus

Post od toda81 »

boki90, steta sto su se javili toliki problem. Nadam se da ce ti srediti tel ili jos bolje dati drugi
Note IV N9100 dual

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2011. 13:06
:: Iphone 7 plus

Post od joa_d »

Pisala sam ovo vec na 100 tema, napisacu i ovde. Ne mogu da vratim telefon na 2.3.3. pratila sam upustva sa jednog linka, isla sam preko Odina i ovo mi je izaslo
Slika

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Vidim da je oznaceno da je pribodeno dva uredjaja, jel ima jos koji telefon priboden na kompjuter? Ne znam da li znas ali prvo ubacis fajl u odin pa tek onda pribodes telefon na kompjuter, i ako imas jos koji telefon priboden otkaci ga.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Meni više ovo smrdi na neku brljotinu sa drajverima! joa_d, Da li su ti svi drajveri za telefon instalirani kako treba?
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od joa_d »

Nema, samo taj. Mada je kabal zakacen za da nazovem "produzni" USB, mozda to ima nekakve veze sad cu da iskljucim jedan... Sad ima samo jedno to zuto, al vec par minuta stoji, kao da nije poceo sa instalacijom..
<ID:0/008> SetupConnection..

poslednje sto pise...

bachika hm, trebalo bi da jesu. Instalirala sam ih kad sam ubacila Kies

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

joa_d, kies i odin se ne podnose na kompu.... Moraš obrisati kies! Hajde pokušaj pa javi kakvo je stanje :wink:

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Ne moras ga brisati samo ubi procese koji imaju kies u nazivu.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od joa_d »

Obrisala Kies, usla u odina i opet mi pokazuje 2 zuta polja...
i fail...

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Mora samo jedno žuto polje da bude, jel imaš neki usb hub ili nešto drugo pribodeno. Probaj da pribodeš u USB koji izlazi direktno iz matične ploče.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od joa_d »

Ne, nema nista, samo taj USB... Stvarno ne znam vise dal je do telefona ili komp :uhuh: Izludecu

I kako da izadjem iz download mod-a? I kada raskacim sa kompom i stiskam dugme on je i dalje u tom modu

Edit: Mozda nesto smetaju Nokia programi?

EDIT II:
Jel bi mogao neko da mi pomogne da nadjem 2.3.3 rom i da ga ubacim preko recovery jer preko Odina ocigledno ne ide.. Stvarno sam ocajna, ne znam ni sta mi je trebalo da cackam... :cry:
Cak nema ni ikonica za kameru... ne postoji

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

bachika, nemoj siriti dezinformacije. Nema potrebe da se deinstalira Kies da bi radio Odin. Jedino je bitno da Kies nije pokrenut istovremeno sa Odinom.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Ja sam dolazio do "informacija" da je potrebno obrisati... Mada ima logike da kies ne radi u pozadini I to je to. ;)

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od joa_d »

Odnecu sutra telefon u neki mobilnu radnju, pa nek oni odrade posao, meni nikako ne ide.. U svakom slucaju,hvala svima na informaicjama :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ja sam zeznuo stvar sa mojim telefonom i vec par sati pokusavam da ga ozivim i na zalost ne uspevam. Pokusao sam da instaliram NitroX GalactICS 2.0 - Halleys Comet rom,ali nije htelo pa sam instalirao kernel od tog rom-a i posle toga nisam mogao uopste da upalim telefon. Svasta sam pokusavao i nista nisma uspeo. Pokusao sam preko odina da flashujem broodROM_RC5, ali proces falshovanja traje u nedogled i nikako da se zavrsi. Cekao sam sat vremena i nista. Ima li neko resenje? Ja sam sam kriv sto nisam uradio backup,ali sam mislio da ce sve da prodje kako treba,ali na zalost nije. Imam backup jednog rom-a u kompu,ali je problem sto ne znam kako da pristupim internal storage da bih ubacio taj backup i da bih mogao da uradim restore preko recoverya

EDIT I:
Ovde se zakucam i samo vreme tece i nista se vise ne desava http://shaagy.wen.ru/GALAXY/1.jpg

Nije mi jasno zasto moj recovery ne vidi zip fajl rom-a kada ga ubacim na memorisjku karticu jer sam i to pokusavao

Vise ne mogu ni u recvery da udjem jer mi izbaci slicicu gde je nacrtan telefon pa dve tackice pa zuti trougao sa uzvicnikom pa ponovo dve tackice i onda je slika kompa. Ima li neko resenje jer ne znam sta da radim?Razbicu ga na kraju o zid :x

Uspeo sam nekako da ubacim rz recovery,ali on ne vidi memorisjku karticu na koju sam ubacio rom,a ne znam kako mogu i da li uopste mogu da ubacim instalacioni fajl za rom na memoriju telefona jer recovery samo nju vidi

Imam samo jedan rom na memoriji telefona koji vidi recovery,ali taj rom ne mogu da instaliram jer mi treba TeamWin Recovery da bi prihvatio instalaciju,a ja ne znam kako da instaliram taj recovery jer ne mogu da upalim telefon. Da taj recovery moze d ase flashuje preko odin-a onda bih mozda resio problem,ali ovaj recovery izgleda da nema fajl za flash preko odin-a :(

EDIT II:
Uspeo sam da resim problem :D

EDIT III: Odin se provereno podnosi sa samsung kies-om jer sam ja uz njegovu pomoc ubacio recovery i posle flashovao broodROM_RC5,a posle toga sam ubacio TeamWin Recovery i NitroX GalactICS 2.0 rom koji za sada radi savrseno
Note IV N9100 dual

Neshke24
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 22:10

Post od Neshke24 »

toda81, druze a znas li mozda da li moze u handcent sms aplikaciji da se ugasi onaj popup prozor? Imam Noled ali od kada sam instalirao handcent noled mi ne pokazuje notifikacije za poruke, vec mi se otvara taj popup prozor, a to me zivcira :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Neshke24, ima ta opcija, samo moras da pohledas u podesavanjima same apliakcije
Note IV N9100 dual

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od joa_d »

Jel zna neko zasto nece da mi se skloni lock screen wallpaper? I zasto mi se non stop ikonice same menjaju, i otvara nova stranica u meniju :dry:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Da li si probala da restartujes tel i da vidis kako ce se posle toga ponasati tel? Da li koristis neki rom?
Note IV N9100 dual

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

Ima li još ko problema sa Google Play ovih dana? Već 2 nedelje ne mogu ništa od update-ova i aplikacija da instaliram, krene samo da downloaduje ali se tako zapuca u nedogled i neće da instalira ništa. Probala sam da uradim clear data na google play i download manager ali ne pomaže. ROM je fabrički, Gingerbread. Anyone?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Ради нормално Гугл плеј , јеси пробала преко вајрлеса да скинеш нешто?
Слобода или смрт

Odgovori