Samsung Galaxy Note II N7100

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Re: Samsung Galaxy Note II N7100

Post od dule88 »

Ma kupi ga u Telenoru,nabavi od nekoga vaucer i smanjujes cenu za 5000 dinara,inace u Telenoru ispada da je Note 2 skuplji od S3 modela samo oko 2400.

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Trenutno ga vec nedelju dana nema u Telenoru. Kazu stize do kraja meseca :/
Po oglasima samo neki sverc, cesto i bez garancije. Ako naletim na neku dobru ponudu iz telenora, tipa neotpakovan onda uzimam na crno. Tada bi mi note2 izasao ne vise od 200e (prodao bih tel iz paketa plus evo 3d).
Ako idem preko ugovora sa telenorom onda bi mi note2 izasao 360e, pa mi 200 nekako lakse pada.

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Napokon sam uzeo! :D
Dobar je skroz, tek treba da ga njakam.. :)

Uzeo sam u telenoru, sve je kul. Fora je da odete do poslovnice, rezervišete, oni vas nazovu i odete po telefon.. Inače, mislim da ga nema, kad se ode na blic.. :)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Vlaki jesi li uzeo beli?I jel ti se ne cini prevelikim :) Javi utiske :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Одг: Samsung Galaxy Note II N7100

Post od Baraba »

Cestitam.

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Baraba, hvala! :)
dule88, uzeo sam beli i neku gumenu/silikonsku oblogu u samsungu, čisto da mi štiti tel dok ne dođe prava futrola, tj flip case.. :) Dosta je veliki, da, s obzirom da sam imao e72 pre njega, a sad, u odnosu na crnog, ne znam.. Mada, ja sam prvenstveno uzeo beli zato što se ne vide otisci prstiju svuda po telefonu a i lepši mi je.. To je već stvar ukusa.. :)
Zar ti nisi uzeo već note 2? Uglavnom, koristio sam ga svega par sati i za sada sam oduševljen.. Milion opcija, bez dodataka nekih aplikacija.. Promenio bih jedino widget za vreme i možda promenim app za poruke, sve ostalo je kul.. :)
Nemam trenutno vremena da se pozabavim njime kako dolikuje, ali taman da se upoznam sa osnovnim funkcijama.. Već sam ga kačio na usb preko otg kabla, savršeno radi, bez ikakvog cimanja..
Komp u malom.. :D

Ako neko ima Igo navigaciju i neke mape, Srbija, Crna Gora, Bosna, bio bih zahvalan kad bi mi poslao na pp.. :)

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Poslao iGO na PP :)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Ok, video sam, hvala.. :)
Imam jedno zanimljivo pitanje. Da li vam olovka radi kako treba? Meni je radila u pocetku normalno sve, precizno, e onda sam instalirao neke aplikacije, igre i ostalo i onda je pocela da trokira.. Kada pisem po strani ekrana, normalno sve, cim pokusam da predjem sredinu ekrana ona se izbaguje i predje nekih pola cm sa ravnom linijom..
Da li se neko susreo sa tim? I kako to da resim osim onog da vratim na fabricka podesavanja i da nista ne radim, ne instaliram i ostalo.. :-)

Edit: Nasao sam neki klip na youtube, prvi je kad se ukuca s pen problem note 2.. Inace, meni se samo vratilo na mesto a pre toga sam reinstalirao gosms.. jel moguce da je do toga?

Još jedan edit :D : Nosim tel na servis u pon da pogledaju šta nije u redu sa olovkom pošto definitivno baguje.. :)

christofer
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 18:19

Post od christofer »

Baraba, Unapred se zahvaljujem na iGO :oops: ako naravno nije problem na pp.

Inace, da li neko zna kako se gasi LED notification light. Ugasio sam ga u display settings, ali mi i dalje sija kad mi stigne mail, tweet.... U samoj gmail app nema posebno da se namesta notification light, za razliku na primer od fb app-a. :unsure: Nisam siguran kako da potpuno ukinem da mi vise ne sija? Nocu me nervira kab zabljesti po plafonu, a sinoc sam mahinalno okrenuo tel da bude face down...sto naravno mutira tel :roll: i nije me probudio alarm jutros za posao :chytry:
screw u guys I'm going home

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

christofer, probaj na settings-blocking mode-pa odstikliraj sve osim led indikatora.. Ja bih to probao kad bih hteo za sve da iskljucim.. Ali bi trebalo inace svaka app da ima za iskljucivanje led..

Pozz! 8)

christofer
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 18:19

Post od christofer »

vlaki, trebalo bi, ali nisam nasao za gmail app :unsure: za led notifikaciju. uostalom, kad se ugasi u settings - zasto bi moralo da se i u samoj app odstiklira? nije mi logicno da mora na 2 mesta :uhuh: . ok, ako hocu pojedinacno da namestam za jednu app da radi za drugu ne, ali kad ugasim u settings, zar to ne bi trebalo da funkcionise poput master switcha? U svakom slucaju probacu u blocking mode da namestim pa da vidim, to ce verovatno resiti problem...
inace, vidim da @Baraba nije na forumu ovih dana pa mogu i tebe da zamolim za iGO sa nekim mapama na pp 8) , bio bih vrlo zahvalan :wink:
screw u guys I'm going home

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Uzeo na crno, nov sa telenora, siv. Prvo sam mislio da uzmem beo, nekako mi siv nije bio lep na slikama, ali je uzivo lepsi.
Nego zamalo da mi se desi maler kada sam se vracao od coveka. Udjem u prepun 31, jedva se uglavim i vrata mi stisnu torbu uz sipku koja deli ulaz/izlaz. Morao sam da cekam sledecu stanicu da odglavim tasnu. Otvorim tasnu, a ono kutija od telefona se poprecila o sipku i vrata i jedva je zarotirah da je izvadim. Reko puce telefon, srecom ona kutija je neverovatno cvrsta, svaka im cast na ambalazi :)
Setih se lika koji je svojevremeno kupio nov n73, tada top model. Nesto ga cackao u busu, bus valjda zakoci, ovaj se tom rukom uhvati za sipku i pukne ekran.
Odlican telefon, jos nisam sve isprobao. Posle ovog, tesko bih se svojom voljom vratio na manji ekran. Mada sam par dana od kada sam prodao svoj telefon morao da nosim 2310. Navikne se covek :P
Nije bas zgodan za nosenje po dzepovima od farmerki, ali se isplati cimanje.

Koliko je tesko da se otkljuca sa telenor mreze?
Ne znam sta da radim u vezi futrole. Bio do Usca, imaju samo neku drecavo zelenu flipcover futrolu. Druga je ova:
http://www.supermarketic.com/oprema-za- ... axy-Note-2
Probao, lepo legne, ali telefon bezveze izgleda i nekako mi nije prakticno. Zaleteh se i uzeh pouch, ali opet moram da vadim telefon iz futrole kada koristim sto i nije neki problem da nije tako klizav. Dal da mu nabavim neku foliju za pozadi. Mozda ima ovako nesto kod nas:
http://www.bodyguardz.com/samsung-galax ... films.html
tako da mogu da ga koristim uz puch.

Ovo fino deluje, ali nisam video kod nas (postoje neke slicne na kupujemprodajem):
http://www.youtube.com/watch?v=9gvhTVDQ ... g&index=16
Poslednja izmena od Malone u Sre, 23. Jan 2013. 00:02, izmenjeno 1 put ukupno.

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Malone, ja sam uzeo kao tu poslednju sa youtube, samo gumirana i providna, a mislim da ima i crna.. Nasao sam u samsungu u uscu a negde oko 700din.. :-D
Uglavnom, narucujem od druga preko ebay-a flip case, pogledaj na youtube. Menja se zadnji poklopac telefona i onda samo zastita za tel ide preko ekrana kao preklop.. :-) ako te zanima, javi se na pp, pa da se dog..

Pozz! 8)

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Jel mu neko instalirao flash. Ne podrzava instalaciju preko marketa, ali sam nasao neko uputstvo kako da se ipak instalira.
Nije mi jasno zasto su napustili podrsku za flash, a skoro svaki sajt koristi flash. Da bih gledao yt preko browser-a (bolja slika) treba mi flash.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ja sam instalirao... Odes na Ovaj link i skines aplikaciju. Instaliras je i imas fles na stock browseru 8)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Layne_Staley, jel mozeš da mi pošalješ na pp apk za flash, meni neće da otvori stranicu.. :uhuh:

Hvala.. :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Hvala, izasla je skoro najnovija verzija. Kazu da nisu nista bitno menjali.

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Ja sam skinuo neki pre nego što sam video ovo, ali radi.. kažu na delphin, mozzila i stock browseru samo radi.. probao sam na chrome, i upravu su.. :D
Inače, verovatno svi imate app readers hub, pa ako niste znali mogu da se ubacuju pdf fajlovi, korisno je pogotovo za velike, za komotno citanje.. :)
Ubacite pdf u sdcard-readershub folder-books i pri pokretanju app izbaciće vam da uradite update, tu pritisnete ok i imate knjigu na polici.. :)

Pozz! 8)

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Pokusavam da odradim update za readers hub, ali samo se vrti i nista. Napravio sam nalog i odradio update za game hub.

Odgovori