Samsung Galaxy Note 7

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Re: Samsung Galaxy Note 7

Post od janka_88 »

Znači tačne su nezvanične informacije koje sam dobio da stiže tek za oko 2 sedmice u mtel i da tad počinje isporuka. Ko će i to dočekati :D

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Galaxy Note 7 shipments have been delayed for quality testing

Slika

Link: http://www.sammobile.com/2016/08/31/gal ... y-testing/
16 godina na forumu MOBILNISVET

nesta
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Dec 2012. 21:50
:: Note 2

Post od nesta »

bata bogdan napisao:Ja cu predjem na samsung ako ti kupis Huawei :)
Nego, kad kupujes note 7? Ide zima pa nema oblaka da slikas, moras nesto drugo smisliti :)
Moraću ti poslati jedan Huawei na testiranje da vidis sta je kinez :)

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Bato, pa zar i ženu ne ubedi da ostane na Huawei :)

sent from my N920C

nesta
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Dec 2012. 21:50
:: Note 2

Post od nesta »

Stavih juče na note 5 najnoviju verziju Dr. Ketan roma. Ima dobru foru preuzetu sa note 7. Kada izvadite olovčicu, imate opciju translate, stanete iznad reči(ne dodirujete ekran) i izlazi mali prozor sa prevodom. Korisna stvarčica...

sent from my N920C

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

A što se tiče eksplodiranja N7 - bilo je takvih slučajeva i ranije, i sa Samsunzima i sa modelima drugih firmi. Mene takvo nešto ne brine, ko zna šta sve ljudi rade telefonima kad im ekspoldiraju, a i dok ja dođem do para za N7, ispraviće mu eventualne probleme.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Ma iskreno ni mene ne brinu ti slučajevi što su se desili. Za prvi je dokazano da je korišten neoriginalan adapter i samim tim ni kabal nije bio originalan a za drugi je naglasio korisnik da se koristi isključivo originalna oprema što implicira da je i tu bilo nekog igranja s punjačima sumnjivog porijekla vjerovatno.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Ne razumem kakve veze punjac moze da ima sa tim da eksplodira telefon ili nesto slicno, pa samsung koristi od 2A punjace, jedino ako je stavio od nekog tableta ili nesto slicno....

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Ili ako je korišten neoriginalan punjač i neko se igrao sa kinezima. Prijatelj je imao takav slučaj sa Xperia M i spaljena mi je ploča jer je probio napon na punjaču, a znamo da je izlaz na punjačima 5V odnosno 9V za brzo punjenje.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Verovatno da iz tih razloga je zaustavljena zvanična prodaja u eu... Sto je opet dobro, brzo su reagovali, nadam se da ce to biti rešeno sa sledećom proizvodnjom note 7,to jest ustanovice verovatno koji je razlog...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk
Huawei

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

janka_88 napisao:Ili ako je korišten neoriginalan punjač i neko se igrao sa kinezima. Prijatelj je imao takav slučaj sa Xperia M i spaljena mi je ploča jer je probio napon na punjaču, a znamo da je izlaz na punjačima 5V odnosno 9V za brzo punjenje.

To sa punjacem je klasicna sarena laza koja se veoma cesto poteze kod ovakvih slucajeva
Koriscenje drugih punjaca kod novoga modela ahahahaha
Kad pre izgubise originale ,ali eto kod tebe je upalilo,na srecu kod vecine nije a ni kod njih samih ,zato je i stopirana dalja isporuka
Dajte malo ukljucenje mozga pre komentara ,ne mora biti teorija zavere ali ovde je sve crno na belo i toliko jasno da ne verujem da neko moze da poveruje u ovakve price,narocito posle stopirane isporuke

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Isporuka je stopirana u Koreji zvanično, a ja govorim na osnovu iskustva prijatelja koji jednostavno nije imao originalan punjač od telefona pri sebi i to mu se desilo, šta tebi tu nije jasno? Ne nose svi punjače 24h sa sobom i samim tim se ne isključuje mogućnost da je korišten neki drugi punjač, nema tu teorije zavjere nego samo jedna od mogućnosti tako da se malo opustiš sa svojim izjavama. Uključenje mozga možeš slobodno obaviti i sam kod sebe jer kod ostalih vjerujem da je uključen čim uzimaju i druge varijante kao moguće. Činjenica je da se na svemu, a ne samo na Note 7 može desiti nešto ovako ali je isto tako već se pokazalo da je postotak tih uređaja zanemariv u odnosu na prodatu količinu. Naravno da nije svejedno ovako vidjeti nešto ali 2 telefona na do sada pola miliona? Hajde malo uključi mozak...

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Prelistaj net,nije bilo samo kod 2 komada spominje se mnogo veca cifra i da je problem u bateriji a ne punjacima
Drugo, telefoni su se zapalili ali bukvalno
Trece ,te price o crknutim maticnim plocama zbog kineza mozes pricas nekim novajlijama a ne meni
Cetvrto da li zaista mislis da bi Samsung obustavio isporuku da ne sumnja na nesto ozbiljno
Peto nisam siguran gde su se uopste note 7 pojavili i dalje ih nema u mnogo drzava pa nemaju sta ni da zaustavljaju a gde su stigli stigli su ,nema nazad
Zato prst na celo ,pa razmisli malo sta pises (da ne upotrebim onaj drugi izraz vidim da si se uvredio)

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Koliko sam ispratio nemački forum jedan,problemi očigledno postoje na note 7, sa nekim stalnim restartom itd... Sta je u pitanju i zbog čega je to tako, niko još ne zna, i iz tog razloga je verovatno otkazana zvanična prodaja u eu... Jer očigledno da postoji neki problem... Ovo pišem iz čitanja nemačkog foru, a i nekih korisnika koji već poseduju telefon.... Toliko...
Da sad neko ne napiše pljujem note 7, ne nikako, samo pišem sta sam pročitao.... A vama od volje.....

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk
Huawei

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Bato, eto ti odličnog razloga da odgovoriš ženu od Samsunga. :D
Ponudi joj Hohor 8, on super izgleda, kad ga vidi, zaboraviće na S7 i ostale. ;)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

https://www.youtube.com/watch?v=GhxSxgXBb5g
Samsung Galaxy Note 7 vs. Galaxy Note 5 Comparison Smackdown
8) :wink: 8)

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

koliko sam ja čuo,ponovo je pomerena prodaja zbog problema sa baterijom... koliko ima istine u tome ne znam,ali ja više ne znam šta bi uzeo od telefona
Samsung S10+ red

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

kvaka33, to nisu priče o crknutim pločama zbog loših punjača nego činjenice koje su itekako osnovane i vrlo moguće, ako nisi dovoljno stručan onda nemoj valjati gluposti sa tim da su to "priče za novajlije". Drugo niko ne spori da je moguć problem sa baterijom ili nečim drugim na Note 7, nego samo da ima i drugih mogućnosti da dođe do eksplozije a ne samo neispravnost baterije ili nečeg drugog. ;) Čekamo zvaničnu vijest kroz koji dan i to je to, nema puno mudrovanja. Više od pola miliona uređaja je isporučeno a ako se utvrdi neispravnost baterije ili nekog drugog dijela u telefonu isti će vjerovatno biti pozvani na zamijenu baterije ili uređaja, to bi bilo najispravnije i najbezbolnije za Samsung nego da budu suočeni sa nekom tužbom. :) Inače u Americi je isporuka počela od 19. avgusta, a ovdje u BiH se mogu kupiti preko PIK stranice i uređaji su dostupni odmah, s tim da je cijena 950eur pa ko voli nek izvoli. :D

topten
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Jun 2015. 17:27
:: HUAWEI P30 Pro 256GB

Post od topten »

janka_88
Expert
Expert