Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
drom, Aj da ne sirim off, jos samo cu ovo napisati i to je to, a ako smeta, neka admini obrisu. Svi nasi operateri su potpisali sa Apple-om sporazum da moze da se radi prodaja itd., pa me je zanimalo da li isto tako kod njih moze da se radi i servis za aparate koji nisu kupljeni kod njih vec spolja. Znam da Macola i iStyle rade apple garancije kod nas.
Ne, operater je prodavac, servis rade ova dva koja si naveo. Znaci, aparate kupljene preko mreze mozes da reklamiras kod njih ili da nosis direktno u servis. Za aparate kupljene u apple store-u ili nekoj prodavnici nosis u bilo koji ovlasceni servis u kojoj god zemlji da se zateknes.
Azimuth, Razumem i nije mi tesko . Elem, juce sam zatekao jednu jako cudnu stvar na N4, skljocam fotku i odjednom kamera izadje, ja opet udjem, ona opet izadje. Nije prijavio ni jednu gresku da je app kresovala itd. Ja resetujem aparat, opet ista prica. Na kraju izvucem sd karticu, vratim je, upalim i sve ok. Da li je moguce da je sd bila uzrok toga da gasi aplikaciju? Ne vidim iskreno kako bi moglo to da bude problem.
Sve što je kupljeno van Srbije u zemljama EU nema garanciju kad naših ovlašćenih servisera..........iPhone, Samsung ili bilo koji drugi brend......znači samo EU zemlje prihvataju garanciju!!
Na kraju izvucem sd karticu, vratim je, upalim i sve ok. Da li je moguce da je sd bila uzrok toga da gasi aplikaciju? Ne vidim iskreno kako bi moglo to da bude problem.
Može iz dva razloga. Prvo, ako ti se fotke skladište na sd kartici i drugo, ako ti je sama aplikacija (ukoliko nije fabrička) na sd kartici. U oba slučaja ako se sd nešto izbaguje, ima smisla da sama aplikacija ne funkcioniše normalno.
Misliš normalno je radila u periodu od tog neuspešnog slikanja do vađenja iz telefona? Baš si je tad povezao na komp? Jer je moguće da se izbagovala baš i trenutku slikanja pa joj je trebao remount.
El Laki, Radila je normalno pre fotkanja jer sam sam kacio telefon na komp pa prebacim neke app koje sam skidao, a bilo ih je mnogo pa da ne balim i saljem preko bluetooth-a. Sve u svemu, sada je sve ok, ali eto ako neko naidje na slican problem da zna sta treba da se odradi .
Danas ponovo uzeh Note 4 N910C i poučen lošim iskustvom (trajanja baterije ...itd ) sa 5.0.1 uradio sam downgrade na Kit-Kat .
SEE N910CXXU1ANK5
Znači 10x bolje od Lollipop-a , milion tvikova / xposed / ... baterija više nego odlična . Ne pada mi na pamet da apdejtujem na Lollipop do izlaska 5.1.1 (ako nešto revolucionarno ne donese) ... toliko
Izvinjavam se sto se ponovo vracam na pitanje ostavarivanje garancije(nemam vremena da budem cesto na forumu).Nisam imao nikakav kontakt telefonom,e mailom i sl, vec sam otisao u novotvoreni Samsung servis(Cacak) i pitao gde da kupim telefon da bi imao garanaciju,misleci od kog operatera u nasoj zemlji,na sta sam dobio odgovor da mogu kupiti telefon bilo gde u Evropi i da mi garancija vazi a ne samo u nasoj zemlji.Prvom prilikom cu otici ponovo da se informisem.Ne vidim razlog da mi da pogresnu informaciju.Takodje,mnogi proizvodjaci priznaju garanciju za uredjaj kupljen bilo gde u Evropi bez obzira da li je drzava u EU ili ne.Ako kupite Lg tv na pr.u Finskoj,bilo da ste iz Srbije ili Hrvatske,svaki kvar koji se moze otkloniti u garanciji se priznaje a veci kvar koji podrazumeva zamenu uredjaja se ne priznaje,vec se vraca u prodavnicu gde je kupljen.Na forumima ima mnogo zalbi Hrvata zbog toga jer su u Eu a moraju slati uredjaje radi zamene u zemlju nabavke.
Zoreli,prava masina,cestitam.
Bice vremenom i boljih uredjaja od N4 ali ja vise ne kupujem telefon bez olovke.Svako kupuje prema svojim potrebama a meni olovka mnogo znaci.Takodje,mislim da je KK bio bolji.
BG Elektronik ovlašćeni SAMSUNG servis za mobilne telefone priznaje samo garanciju za telefone koji su kupljeni u Srbiji a takođe mi je to potvrđeno i u SAMSUNG Srbija! Dakle SAMSUNG telefoni koji stižu iz inostranstva ovde NEMAJU GARANCIJU!!
Poslednja izmena od znemanja u Sre, 01. Jul 2015. 20:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Prebacio sam neke filmove sto sam snimio sa note 4 u fulhd 60p. Problem je sto mi playeri na pc zapinju kod reprodukcije. Imam bs, splash lite i mp hc. Sto da radim?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.