Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )

Post od drom »

vojkan85 napisao:...Bas me zanima kako recimo kada se kupi spolja i odes kod provajdera naseg da reklamiras, mislim da bi me oduvali na keca.
Ne razumem kakve veze ima nesto sto je kupljeno spolja sa nasim provajderima?

Svaki apple uredjaj, koji je u apple garanciji, moze se odneti u iStyle gde ce ista, apple garancija, biti priznata.

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Post od vojkan85 »

drom, Aj da ne sirim off, jos samo cu ovo napisati i to je to, a ako smeta, neka admini obrisu. Svi nasi operateri su potpisali sa Apple-om sporazum da moze da se radi prodaja itd., pa me je zanimalo da li isto tako kod njih moze da se radi i servis za aparate koji nisu kupljeni kod njih vec spolja. Znam da Macola i iStyle rade apple garancije kod nas.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne, operater je prodavac, servis rade ova dva koja si naveo. Znaci, aparate kupljene preko mreze mozes da reklamiras kod njih ili da nosis direktno u servis. Za aparate kupljene u apple store-u ili nekoj prodavnici nosis u bilo koji ovlasceni servis u kojoj god zemlji da se zateknes.

A sad vucite rucnu i nazad na Note 4 :)

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Azimuth, Razumem i nije mi tesko :D. Elem, juce sam zatekao jednu jako cudnu stvar na N4, skljocam fotku i odjednom kamera izadje, ja opet udjem, ona opet izadje. Nije prijavio ni jednu gresku da je app kresovala itd. Ja resetujem aparat, opet ista prica. Na kraju izvucem sd karticu, vratim je, upalim i sve ok. Da li je moguce da je sd bila uzrok toga da gasi aplikaciju? Ne vidim iskreno kako bi moglo to da bude problem.

topten
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Jun 2015. 17:27
:: HUAWEI P30 Pro 256GB

Post od topten »

Sve što je kupljeno van Srbije u zemljama EU nema garanciju kad naših ovlašćenih servisera..........iPhone, Samsung ili bilo koji drugi brend......znači samo EU zemlje prihvataju garanciju!!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

@topten, druze, to nije istina, barem ne za iPhone ;)

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Toliko o tome da se vracamo na temu o Note 4 :D :D :D.imalni broj karaktera koji morate uneti je 60.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Vracamo se. Morao sam samo da ispravim coveka, cisto da ne bude zabune kad neko procita ;)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Na kraju izvucem sd karticu, vratim je, upalim i sve ok. Da li je moguce da je sd bila uzrok toga da gasi aplikaciju? Ne vidim iskreno kako bi moglo to da bude problem.
Može iz dva razloga. Prvo, ako ti se fotke skladište na sd kartici i drugo, ako ti je sama aplikacija (ukoliko nije fabrička) na sd kartici. U oba slučaja ako se sd nešto izbaguje, ima smisla da sama aplikacija ne funkcioniše normalno.

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

El Laki, Koristim stock app i fotke su na kartici, ali kartica je normalno radila jer je sve lepo upisivala i citala sa i na komp.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Misliš normalno je radila u periodu od tog neuspešnog slikanja do vađenja iz telefona? Baš si je tad povezao na komp? Jer je moguće da se izbagovala baš i trenutku slikanja pa joj je trebao remount.

topten
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od topten »

Azimuth napisao:@topten, druze, to nije istina, barem ne za iPhone ;)
@Azimuth.....izvinjavam se, u pravu si za iPhone i ostvarivanje garancije :)

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

El Laki, Radila je normalno pre fotkanja jer sam sam kacio telefon na komp pa prebacim neke app koje sam skidao, a bilo ih je mnogo pa da ne balim i saljem preko bluetooth-a. Sve u svemu, sada je sve ok, ali eto ako neko naidje na slican problem da zna sta treba da se odradi ;).

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Danas ponovo uzeh Note 4 N910C i poučen lošim iskustvom (trajanja baterije ...itd ) sa 5.0.1 uradio sam downgrade na Kit-Kat .

SEE N910CXXU1ANK5

Znači 10x bolje od Lollipop-a , milion tvikova / xposed / ... baterija više nego odlična . Ne pada mi na pamet da apdejtujem na Lollipop do izlaska 5.1.1 (ako nešto revolucionarno ne donese) ... toliko :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Znači vraćanjem na KK promenio si mišljenje o N4? :)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Ili mi je prošli put zapao neki faličan primerak (vrlo moguće) ... ali sa 4.4.4 ovaj radi fantastično .
16 godina na forumu MOBILNISVET

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

zoreli, Konacno si izabrao pravu masinu, dobro nam dosao nazad ;).

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Izvinjavam se sto se ponovo vracam na pitanje ostavarivanje garancije(nemam vremena da budem cesto na forumu).Nisam imao nikakav kontakt telefonom,e mailom i sl, vec sam otisao u novotvoreni Samsung servis(Cacak) i pitao gde da kupim telefon da bi imao garanaciju,misleci od kog operatera u nasoj zemlji,na sta sam dobio odgovor da mogu kupiti telefon bilo gde u Evropi i da mi garancija vazi a ne samo u nasoj zemlji.Prvom prilikom cu otici ponovo da se informisem.Ne vidim razlog da mi da pogresnu informaciju.Takodje,mnogi proizvodjaci priznaju garanciju za uredjaj kupljen bilo gde u Evropi bez obzira da li je drzava u EU ili ne.Ako kupite Lg tv na pr.u Finskoj,bilo da ste iz Srbije ili Hrvatske,svaki kvar koji se moze otkloniti u garanciji se priznaje a veci kvar koji podrazumeva zamenu uredjaja se ne priznaje,vec se vraca u prodavnicu gde je kupljen.Na forumima ima mnogo zalbi Hrvata zbog toga jer su u Eu a moraju slati uredjaje radi zamene u zemlju nabavke.
Zoreli,prava masina,cestitam.
Bice vremenom i boljih uredjaja od N4 ali ja vise ne kupujem telefon bez olovke.Svako kupuje prema svojim potrebama a meni olovka mnogo znaci.Takodje,mislim da je KK bio bolji.
LG G2 Black,16GB

topten
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od topten »

BG Elektronik ovlašćeni SAMSUNG servis za mobilne telefone priznaje samo garanciju za telefone koji su kupljeni u Srbiji a takođe mi je to potvrđeno i u SAMSUNG Srbija!
Dakle SAMSUNG telefoni koji stižu iz inostranstva ovde NEMAJU GARANCIJU!!
Poslednja izmena od znemanja u Sre, 01. Jul 2015. 20:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.

libertas30
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 05. Maj 2015. 07:02

Post od libertas30 »

Prebacio sam neke filmove sto sam snimio sa note 4 u fulhd 60p. Problem je sto mi playeri na pc zapinju kod reprodukcije. Imam bs, splash lite i mp hc. Sto da radim?

Odgovori