Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Wave
nema tu neke bitne razike,iako mnogi tvrde suprotno
stvar ukusa,obrni okreni razlika izmedju dobrih kuvanih romova i oficijalnih moze biti u 1-2 sata max,mada ni toliko ,imao sam Galaxy S i kidao ga,rootovao,flesovao ,moze se reci izivljavao i opet to je to ,ako ga koritis puno,punices ga uvece bez obzira na rom ,a mozda i ranije to je cena velikog ekrana i slabih baterija,i nece se skoro menjati ,zato po meni treba uz sebe uvek imati i rezervnu bateriju
root je pak neka sasvim druga stvar,omogucava instaliranje nekih dobrih aplikacija ,razlicitih romova itd
U sustini stvar ukusa kao sto rekoh bez nekih bitnih pomaka sem vizuelnih,a to vec mozes procitati na odredjenim forumima i doneti odluku koji ti se vise dopada
nema tu neke bitne razike,iako mnogi tvrde suprotno
stvar ukusa,obrni okreni razlika izmedju dobrih kuvanih romova i oficijalnih moze biti u 1-2 sata max,mada ni toliko ,imao sam Galaxy S i kidao ga,rootovao,flesovao ,moze se reci izivljavao i opet to je to ,ako ga koritis puno,punices ga uvece bez obzira na rom ,a mozda i ranije to je cena velikog ekrana i slabih baterija,i nece se skoro menjati ,zato po meni treba uz sebe uvek imati i rezervnu bateriju
root je pak neka sasvim druga stvar,omogucava instaliranje nekih dobrih aplikacija ,razlicitih romova itd
U sustini stvar ukusa kao sto rekoh bez nekih bitnih pomaka sem vizuelnih,a to vec mozes procitati na odredjenim forumima i doneti odluku koji ti se vise dopada
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
oxigen, aplikacija je.
Slusaj samo zvuk koji se cuje kad udari, i posmatraj gde mu prst stoji. 

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Dule mogu ti reci ima tu istine, upravu si sa prstom da je hteo da ga slomi ne bi držao prst....mada nakon udara prikazuje kao kako tach više ne reaguje
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
Aplikacija,neki imbecil je tako radio 'drop test' navodno ga bacivsi sa stepenica i na istom mestu je bio 'polomljen' ekran.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pa necu onda menjati nista. Cekacu ovaj JB ako se pojavi za S2.
A sto se tice pravilnog punjenja baterije neko je rekao da postoji aplikacija koja javlja kada se baterija tacno napunila. Video sam mnogo aplikacija save battery itd... A koju tacno da uzmem?
A da li trebam da koristim "battery calibration" uvjek kada napunim telefon struje ili samo jednom? Il mozda samo wipe battery na rootu?
A sto se tice pravilnog punjenja baterije neko je rekao da postoji aplikacija koja javlja kada se baterija tacno napunila. Video sam mnogo aplikacija save battery itd... A koju tacno da uzmem?
A da li trebam da koristim "battery calibration" uvjek kada napunim telefon struje ili samo jednom? Il mozda samo wipe battery na rootu?
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 29. Jul 2012. 16:52
- :: iphone2
- :: iphone3g
Da li je moguce promeniti keypad themu?
Znaci ne keyboard nego KEYPAD?
Sve sam zivo pretrazio izgleda da ne moze ali za svaki slucaj da proverim i ovde
Znaci ne keyboard nego KEYPAD?
Sve sam zivo pretrazio izgleda da ne moze ali za svaki slucaj da proverim i ovde

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Raikonen, keypad od phone dialera? Nisam to probao, ali verovatno bi bilo moguce staviti drugi phone dialer. Na XDA ima custom firmvera za SII sa drugacijim dialerom.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Juce dobih ovaj fon na poklon nov...hmmm...nije los fon sa obzirom da imam dva htc fona , malo sve neobicno na njemu al valjda je to stvar navike posle htc-a:-):-):-) mada moram ovo da napisem kao sto sam rekao fon nije los ali naspram htc fona izgleda kao plasticna igracka..
:-):-)....al dobro ...poklon je poklon:-):-):-)

Huawei
lol xD Baci ta dva HTC-a, nece ti vise trebati, veruj mi.bata bogdan napisao:...

- bata bogdan
- Banned
Da bacim htc one s
hmmm bas i ne bih..::ipak je htc one s po meni mnogo bolji od sgs2 ali i sgs2 nije los fon.da se razumemooo 

Huawei
bata bogdan, vidim da te ova vrucina tera da pricas svakojake gluposti.

- bata bogdan
- Banned
Sala na stranu....i sgs2i htc one s su odlicni....zadovoljan sam sa oba fona....ukusi su razli iti tako da o tome ne treba raspravljati:-):-):-) a sto se tice vrucine samo ti uzivaj jer ivde gde sam ja ima mozda 20stepeni i kisa lije ko iz kabla:-):-):-)
Huawei
Pozdrav svima , da li mogu da promenim samo zastitno staklo sa sgs2 ,na ebay mogu da kupim samo staklo za 11 eura , na youtube sam video neke snimke kako da se promeni oklop ceo i touchscreen i sad ono izgleda lako ali mene zanima da li je neko od vas to uradio , kakav je tel posle toga je li sve u redu ?
Updejtovao sam telefon preko Kies na 4.0.3 veriju i rootovao telefon, a sada nece da ucitava flash stranie. kako da popravim? 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Wave legendo
odes na google play ucitas flash player i ostale stvari koje ti trebaju,imas komp razmisli sta ti sve treba ako iste stvari hoces da radis preko telefona zatim odes rekoh vec gde i skines na telefon
potrudi se malo i sam da provalis neke stvari ,tako se najbolje uci
odes na google play ucitas flash player i ostale stvari koje ti trebaju,imas komp razmisli sta ti sve treba ako iste stvari hoces da radis preko telefona zatim odes rekoh vec gde i skines na telefon
potrudi se malo i sam da provalis neke stvari ,tako se najbolje uci
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Oko 10 dana od kako imam ovaj mob. jedina mana je sto mu baterija jako kratko traje i jako dugo se puni. Baterija izgura 1 dan ako se koristi malo za poruke, pozive ali sve preko toga puca pre kraja dana. Ali zato je sve ostalo perfektno!
Slazem se sa Shocky.Baterija je stvarno losa.S2 ima vec 1 mjeseci i bas sam danas uzeo da testiram bateriju.Znaci cjelu noc sam ga punio zatim oko 13h kad sam ustao iskljucio sam ga sa punjena i ostavio.Vratio sam se kuci oko 22h i nasao ugasen telefon.
Nesto tu ne stima,ja kad urnisem telefon internetom punim ga 2x dnevno ali to kad mi padne do 50% i punim iz predostroznosti da mi se ne bi ugasio u gradu(pa da me devojka obesi
)
Inace,ugasim wifi,cepam sms i pozive ume da potraje i dan ipo.Skinut juce ujutru oko pola 10,sad je baterija na 58%.Znaci moze da izgura do kasno popodne sigurno.

Inace,ugasim wifi,cepam sms i pozive ume da potraje i dan ipo.Skinut juce ujutru oko pola 10,sad je baterija na 58%.Znaci moze da izgura do kasno popodne sigurno.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Mnogo mi je to nesto brzo... Mozda telefon ne "speva". Proveri u Battery Usage da li su ti Awake i Screen on isti. Ako je Awake samo jedna ravna linija, neka aplikacija ti drzi telefon konstantno pod punim gasom!