Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S IV
a recimo kod druga na note II ima blic..ne verujem, koja fora.. cc
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Fora je u romu. Postoje te neke male razlike između romova različitih regiona 
Ako imaš živaca ili znaš za koji region je njegov rom, skini pa prevući preko tog postojećeg i rešio si problem. Dobijaćeš i dalje OTA, knox neće okinuti i to je to.

Ako imaš živaca ili znaš za koji region je njegov rom, skini pa prevući preko tog postojećeg i rešio si problem. Dobijaćeš i dalje OTA, knox neće okinuti i to je to.
auuu to tesko, mislim da mi je telefon iz poljske, ne znam da menjam rom i tako to...
jbg, nmvz...

- Azimuth
- Moderator
Nije to ništa komplikovano, pisali smo o tome u ovim temama nebrojano puta do sada, izlistaj malo 

MOze li mala pomoc, nov sam na forumu!
Zelim kupiti galaxy s4 i9506 al nez u koju prodavnicu jer me strah od kopija ako znate koja je ovlascena u srbiji iskljucivo za originale?
I na sta da obratim paznju prilikom kupovine samog uredjaja?
Jedan tip mi rekao da zatrazim da mi posalje sliku preko CPU-Z programa i ako je rezolucija 1920x1080 i procesor snapdragon da nemam nikakvih problema jer je uredjaj original? Malo mi je cudno dal moze preko CPU-Z da se salje slike?
Zelim kupiti galaxy s4 i9506 al nez u koju prodavnicu jer me strah od kopija ako znate koja je ovlascena u srbiji iskljucivo za originale?
I na sta da obratim paznju prilikom kupovine samog uredjaja?
Jedan tip mi rekao da zatrazim da mi posalje sliku preko CPU-Z programa i ako je rezolucija 1920x1080 i procesor snapdragon da nemam nikakvih problema jer je uredjaj original? Malo mi je cudno dal moze preko CPU-Z da se salje slike?
Valentin, ne preko CPU-Z, neko slike iz CPU-Z. Ovlascenje prodavnice za iskljucivo originale su ti Comtrade, WinWin, Gigatron itd, ali pretpostavljam da ne zelis po toj ceni da kupujes. Iskreno mislim da u prodavnicama ne valjaju kopije, barem ja jos nisam naisao, na Kupujemprodaje I ostalim sajtovima je vec druga prica.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Prodavnica Top Sport ili Logic Shop u Balkasnkoj ulici u Beogradu... Originalni telefoni,provereno. Kupujem kod njih godinama. Garancije su im cesto Com Trade-ove.
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
pele90, jel su im cene ComTrade-ove ili narodne? 

wauuu cene su bas paprene za neke uredjaje i vise od 15.000 vece :/ gledo sam cene u logic sopu bas su povoljni.
U dilemi sam sada koji uredjak kupiti od ponudjenih galaxy s4, xperije z2 ili LG G2.bio sam nalozen na galaxy s4 a sada na xperiju z2 zbog mnogo bolje kamere.
Ogranicen sam sa finansijama tj ne daje mi se vise od 50.000 za uredjaj ako kupujem u Logic Shop
Dal ce pasti cene do nove god ili bar za 2 meseca da pricekam?
ps. da dodam jedna drugarica je kupila tu u mom bradu u jako dobroj opremljenoj radnji galaxy s3 i vec posle 3 dana uredjaj je poceo da baguje da se resetuje pa nebih zeleo da se i ja nadjem u takvoj situaciji
U dilemi sam sada koji uredjak kupiti od ponudjenih galaxy s4, xperije z2 ili LG G2.bio sam nalozen na galaxy s4 a sada na xperiju z2 zbog mnogo bolje kamere.
Ogranicen sam sa finansijama tj ne daje mi se vise od 50.000 za uredjaj ako kupujem u Logic Shop

Dal ce pasti cene do nove god ili bar za 2 meseca da pricekam?
ps. da dodam jedna drugarica je kupila tu u mom bradu u jako dobroj opremljenoj radnji galaxy s3 i vec posle 3 dana uredjaj je poceo da baguje da se resetuje pa nebih zeleo da se i ja nadjem u takvoj situaciji

Re: Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
xxdulexx
cene su narodne...
Valentin
galaxy s5 je 470 eura, s4 oko 350. sa 2 god garancije su telefoni,a ja iskreno nisam nikad imao problem kod njih.ako vec dajes 50000,onda uzimaj s5 za 470 eura. jeste koju hiljadu vise od 50,ali uzmes bar pravu stvar. Ta mu je cena u Top Sportu,mada nije ni u Logic Shopu neka velika razlika.
cene su narodne...

Valentin
galaxy s5 je 470 eura, s4 oko 350. sa 2 god garancije su telefoni,a ja iskreno nisam nikad imao problem kod njih.ako vec dajes 50000,onda uzimaj s5 za 470 eura. jeste koju hiljadu vise od 50,ali uzmes bar pravu stvar. Ta mu je cena u Top Sportu,mada nije ni u Logic Shopu neka velika razlika.
Kao sto je pele90 rekao, ako vec raspolazes sa 50k, sacekaj onda jos malo, taman skupis jos tih 2-3 hiljade I kupis s5.
I ne moz porediti Z2 I S4, tj mozes, ali realnije je Z1 I S4.
Pasce cene ali ne verujem da ce nesto znacajno pasti.
I ne moz porediti Z2 I S4, tj mozes, ali realnije je Z1 I S4.

Pasce cene ali ne verujem da ce nesto znacajno pasti.
Valentin, bolje se ti baci u skupljanje tih jos 4,5 hiljada pa uzmi k'o covek S5. 

Hvala puno na pomoci videcu jos uvek sam u dilemi a poco sam da biram telefone od 25 i stigo do 50.000 izgleda da ce pasti i taj s5 , za koji dan

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Imaš S4 I9506 za 330 evra nov a S5 za 420 ... treba samo malo listati oglase i preprodavce koji "Kupuju-Prodaju" 

16 godina na forumu MOBILNISVET
Gde ces u prodavnici kupiti telefon kuku, duplo skuplji,za te pare mozes s5 da uzmes,javi mi se u inbox, poslacu ti link od jednog lika na kp,nema sanse da je kopija a zajeftine pare dobijes dobar telefon.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Zanima me da li neko od članova foruma poseduje model I9506 ? utisci , impresije ... 

16 godina na forumu MOBILNISVET
zoreli, ja isto bio pitao pa niko nista. XD
U svakom slucaju pitao sam zbog brata I druga, planirali su da kupe s4. Tj nisu nista planirali, ja sam im rekao. xD
Uzeli su i9506 "Black" verziju.
Za pocetak ta "Black" verzija mnogo bolje izgleda od onih obicnih, a po istoj ceni se prodaje, takodje i9505 I i9506 je ista cena.
Telefon je super, za sada nisu imali nikakvih problema. Mada iskreno nisam proveo dovoljno vremena sa i9505 da bi mogao da pored preformanse, ali za ono malo sto sam proveo, nisam primetio nikakvu razliku.
U svakom slucaju pitao sam zbog brata I druga, planirali su da kupe s4. Tj nisu nista planirali, ja sam im rekao. xD
Uzeli su i9506 "Black" verziju.
Za pocetak ta "Black" verzija mnogo bolje izgleda od onih obicnih, a po istoj ceni se prodaje, takodje i9505 I i9506 je ista cena.
Telefon je super, za sada nisu imali nikakvih problema. Mada iskreno nisam proveo dovoljno vremena sa i9505 da bi mogao da pored preformanse, ali za ono malo sto sam proveo, nisam primetio nikakvu razliku.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 04. Jan 2014. 01:00
- :: Samsung S4
bilo bi lepo kada bi u jednom postu strpali najbolje predloge i savete za S4(u vezi kamere, videa, brzine, baterije, sistemskog softvera itd.), ko ce citati 82 strane...
- Azimuth
- Moderator
Onaj kojeg zaista interesuje i kome trebastefmeister napisao:ko ce citati 82 strane...