Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Imam s6 edge, star nedelju dana, sta mislite koliko cu morati doplatiti za s7 edge?
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Nole025, prvo, nije ti pravo mesto za to pitanje.
Drugo, ti se zezaš?!?
Kakav S7 Edge?!? 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Pa izacice galaxy s7 i galaxy s7 edge, sto je logicno??? Ja se stvarno izvinjavam sto pitam na pogresnoj temi
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Sačekaj prvo da Samsung predstavi svoju S7 liniju. Onda sačekaš da ga puste u prodaju. Zatim čekaš da dođe kod nas. Pa da mu se stabilizuje cena na nekom relativno prihvatljivom nivou. Onda tek razmišljaš o menjaju I doplatu.
Sada ne znaš ni početnu cenu za S7 Edge kao ni koliko će vredeti tvoj S6 jer tada neće biti star nedelju dana već pola godine. I u krajnjoj liniji ne znaš ni da li će biti uopšte S7 Edge modela. Ni generalno ni za Evropu.
Sada ne znaš ni početnu cenu za S7 Edge kao ni koliko će vredeti tvoj S6 jer tada neće biti star nedelju dana već pola godine. I u krajnjoj liniji ne znaš ni da li će biti uopšte S7 Edge modela. Ni generalno ni za Evropu.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Nole025, već ti je El Laki napisao zašto je tvoje pitanje u ovom trenutku nelogično.
I ko zna šta će Samsung stvarno da izbaci kao sledeće modele. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Nele ti si car, ne mislim kao auto na engleskom nego titula!
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Doplatices 400e. Pocni vec sada da skupljas pareNole025 napisao:Imam s6 edge, star nedelju dana, sta mislite koliko cu morati doplatiti za s7 edge?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Nole025, ma šta da se zezaš sa trampama , kad izađe novi model i pojavi se kod nas odeš ko gospodin čovek u Telenor i daš 250.000 na 24 rate sa pretplatom i rešen problem

16 godina na forumu MOBILNISVET
Nisam Telenorov korisnik, ali bice papreno skup verujem kad izadje, mozda i preko 1000 eura, gledam sada na jednom sajtu, da ce biti skoro identican kao s6 i s6 edge spoljasnji izgled
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
2 HOURS AGO
Samsung starts Android 6.0.1 Marshmallow updates in Korea for S6 and S6 edge!
http://www.sammobile.com/2016/01/30/sam ... d-s6-edge/
Samsung starts Android 6.0.1 Marshmallow updates in Korea for S6 and S6 edge!
http://www.sammobile.com/2016/01/30/sam ... d-s6-edge/
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Krenuli.
Ja gledam svaki dan azuriranje softvera nikako da puste vise taj 6.0 da vidimo sta novo donosi
Kako nele nisi u telenoru? Pod hitno prelazi tamo, oni ce prvi imati s7 pa da ga odma kupis.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Model: SM-G925S
Model name: GALAXY S6 Edge
Firmware : http://www.sammobile.com/firmwares/down ... 3DPAC_SKC/
Model name: GALAXY S6 Edge
Firmware : http://www.sammobile.com/firmwares/down ... 3DPAC_SKC/
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Cepajte sad svi sesticu na S6 pa kad se pojavi opet neki cudan battery drain i kad mu u realnom radu zafali 2GB radne memorije videce te 
sala mala dragi prijatelji i vlasnici ovog divnog telefona

sala mala dragi prijatelji i vlasnici ovog divnog telefona

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Mora se cekati firnware za G920 F verziju, jel tako? Ne mozemo uvacivati ovaj za G920S npr?
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ne, ne pokušavaj !
Ima li neko od vas slucaj da mu se home button rasklimao? Ne mogu da verujem sa ovako skup i nazovi kvalitetan uredjaj moze sebi ovako nesto da dozvoli... Bukvalno mi cudno vibrira telefon zbog tog lufta u home tasteru, cudan zvuk odatle dopire kad vibrira tel. Kad stavim prst na home tasteri opteretim ga dok vibrira, nema tog zvuka...
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Ja evo imam tel vec 6 meseci i meni je kao rasklimano malkice ali nesto mi se cini da je tako imalo malo lufta kad sam ga kupio.u svakom slucaju nema zvukova kad mi tel vibrira.meni licno nije neki problem.vidim mnogi se zale na to home dugme.ukoliko zvrci toliko i smeta ja predlazem da odneses tel u ovlasceni servis.trebalo bi to da ti zamene bez problema.po mom iskustvu to je jedna obicna silikonska obloga koja drzi to dugme na mestu.inace sto se samog kvaliteta izrade telefona tice ja sam fasciniran.imao sam pre ovoga lg g2 koji je takodje bio vrhunski sklopljen iako od plastike ali ovo je nesto na duplo visem nivou.sam spoj stakla i merala i nacin na koji je odradjeno je perfektan.telefon je uklopljen bukvalno u stoti deo milimetra.burazer mi je imao ip6 dugo vremena i sto se mene tice samsung je izradjen kvalitetnije.jedini tel koji me je fascinirao pored ovoga po pitanju izrade je htc m9 ali on ima dosta drugih nedostataka i za mene licno nije dobra kupovina
Poslednja izmena od Mikrikorisnik u Ned, 31. Jan 2016. 23:56, izmenjeno 1 put ukupno.