znam ja...Baraba napisao:Ne znam
Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Joxy, a posvuda naslovi o izlasku 6.0 ,samsung pustio update,bla bla... ne znam cemu toliko odugovlacenje...lg dobio odavno
pitanje je dal ce i od ponedeljka

xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Znaš i sam, pre predstavljanja S7 nema ništa. 

Jel predstavljanje s7 sutra u 19h?
Gledate li live prenos?

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da u 19h, imaš aplikaciju na Google Play-u za 360 live stream. 

Joxy, U super, sad sam bas skinuo...Hvala lepo pa da vidimo i to cudo sutra 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Nema načemu, uživaj. 
Predstavljanje G5 je sutra u 14h a S7 u 19h, sve u svemu sutrašnji dan biće jako zanimljiv.

Predstavljanje G5 je sutra u 14h a S7 u 19h, sve u svemu sutrašnji dan biće jako zanimljiv.

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Koliko videh s7 ce biti skoro isti kao ovaj s6.nema potrebe za menjanje ovog do sledece generacije.izgleda da ce g5 biti daleko zanimljiviji.ukoliko g5 bude imao nekih ok inovacija eto mene kod lg-a opet
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa i ne bih baš rekao. Po onim renderima S7 je najlepši ubedljivo, svi pljuvali izgled i izradu Samsunga a ispadoše najbolji dok po onim renderima G5 i Mi5 i nisu baš zablistali ali slažem se sa time da sačekamo sa komentarima dok ih ne vidimo uživo. Sve ćemo saznati sutra mada sada da uzimam neki Android V10 bi imao velike šanse ispred svih, jesnostavno nisam primetio nijednu veliku manu kod njega.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Evo izasao je s7 i svi smo fascinirani.sad bi bilo lepo da dobijemo ovaj 6.0 posto ocigledno mi koji imamo s6 i nemamo bas neki motiv da kupimo s7.sto se mene tice jos jednom je potvrdjena moja teorija da treba preskakati jednu generaciju.znaci sledeci s8 ili sta vec.a do tada neka nas bar ispostuju i daju nam ove apdejte u nekom normalnom vremenskom periodu.poceli kinezi neki tamo da dobijaju a mi sto smo dali ovolike pare cekamo
Ima li neka app kojom bih sačuvao raspored homescreena i svih foldera što sam pravio? Pitam za stock launcher, da ne moram svaki put ispočetka sve. Lg je imao backup ima li i samsung stock backup? Na xlite romu sam trenutno probao bih neki drugi.
Kad sam već krenuo da kuckam, par utisaka o romu.
Bukvalno bez bloata, ni google stock rom nije ovoliko čist.
Dosta dodataka je falilo ali pomoću addona je vraćeno ono što mi je falilo i to je to. Rom je fluidan, fp mi deluje brži od stock roma, MT je sredjeniji ali i dalje ništa u poredjenju sa ostalima ( i mm samsungom npr note 5).
Baterija traje recimo sat duže u odnosu na stock ( gledam po sotu) usage je manje više isti, uglavnom moram dopuniti ako uveče negde izlazim..
Prosek mi je oko 4 ipo do 5h sot, ful sync ( 3 mejla) , tapa, whatsapp, viber, vesti, par društvenih mreža ( bez fb, koristim metal, preporuka za app).
Naravno ima i par problema, koji počinju da me nerviraju a odnose se na paljenje telefona, jer se dešava da ne registruje ni power ni home dugme par sekundi. Ne znam do čega je to ali počelo je pre par dana da se dešava. Takodje, dešava se da zabode tastatura i treba sačekati par sekundi da registruje dodir. U svakom slučaju preporuka za rom, ali mislim da ću čim izadje official mm ići na njega + root.
Kad sam već krenuo da kuckam, par utisaka o romu.
Bukvalno bez bloata, ni google stock rom nije ovoliko čist.

Dosta dodataka je falilo ali pomoću addona je vraćeno ono što mi je falilo i to je to. Rom je fluidan, fp mi deluje brži od stock roma, MT je sredjeniji ali i dalje ništa u poredjenju sa ostalima ( i mm samsungom npr note 5).
Baterija traje recimo sat duže u odnosu na stock ( gledam po sotu) usage je manje više isti, uglavnom moram dopuniti ako uveče negde izlazim..
Prosek mi je oko 4 ipo do 5h sot, ful sync ( 3 mejla) , tapa, whatsapp, viber, vesti, par društvenih mreža ( bez fb, koristim metal, preporuka za app).
Naravno ima i par problema, koji počinju da me nerviraju a odnose se na paljenje telefona, jer se dešava da ne registruje ni power ni home dugme par sekundi. Ne znam do čega je to ali počelo je pre par dana da se dešava. Takodje, dešava se da zabode tastatura i treba sačekati par sekundi da registruje dodir. U svakom slučaju preporuka za rom, ali mislim da ću čim izadje official mm ići na njega + root.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa ako si na custom romu, kako mislis da imas i radis stock bekap? Proveri sta taj rom ima u sebi, a to samo i iskljucivo od developera zavisi.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Fize94, to si trebao (za Stock) da uradiš odmah pošto si ROOT-ovao i ubacio Custom Recovery - u TWRP imaš opciju bekap/restore celog sistema .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Evo ga official na sammobile-u... 6.0.1 za UK. Kao što rekosmo,odmah nakon predstavljanja S7. 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Lepo sam ja rekao. A sad na posao, skidanje. 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Reset pa fleš 6.0.1 pa opet reset, onda utisci .... 

16 godina na forumu MOBILNISVET
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ja se još razmišljam da li da ubacujem s obzirom da je za UK ili da čekam neki bliži nama. 

@Zoreli @Azimuth , nismo se razumeli. Nandroid backup je uradjen, to je sve ok, meni treba app slična onoj koju je lg (g2) imao kao built in . Zove lg backup and restore i može da backup-je poruke, call listu, homescreen ( ujedno i raspored ikonica i foldera).
Koliko bloata može imati ova vodafone 6.0.1?
Koliko bloata može imati ova vodafone 6.0.1?
@fize
Kazu da vodafon nije nista cackao, trebalo bi da ima samo standardan samsungov bloat.
Kazu da vodafon nije nista cackao, trebalo bi da ima samo standardan samsungov bloat.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Fize94, ja uvek radim backup aplikacija i podešavanja u okviru njih preko MyBackupPro app. Ona mi inače sve apps sa podešavanjima vrati kako ih i sačuva. Ne koristim TW Launcher ali verujem da i backup njega i podešavanja takođe može da sačuva. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***