Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
sako_v
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Jul 2015. 16:53

Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )

Post od sako_v »

Al nikako da ga ufixaju [emoji2]

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Treba to docekati...Sve oci su uprte u Note 5. :dry:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

danil80, evo Marfi i ja smo dobri drugari. Razmišljao sam da li da ga rootujem ili ne i 2 nedelje pošto sam to uradio mi je crk'o IR blaster. Jel ti sad jasnije? Srećom imam drugara koji ima servis pa ćemo to ovih dana da sredimo (sad kad sam se vratio s mora).

fannY, to na šta se većina žali je jer su "besni". Nakupili pare za dobar telefon, kupili ga i pošto isti ne ume da čita misli i nema plutonijumsku bateriju onda to baš i nije to pa ajde da isprobamo još koji, za koji bi malo doplatili.
Realno najveće zamerke idu na neke iritantnosti TW-a kao takvog. To je glavni razlog zašto bih ga menjao ali ima i dobrih launchera. Još kad bi mogao swipe između tabova da se reši kao i na drugim telefonima i nameštanje sata kao kod Googla ili HTCa, bio bi savršen.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

kutijagreha napisao:fannY, ufixace svaki problem Samsung kroz 5.1.1 update :)
Krenuli LG stopama, fix tamo, fix vamo... [emoji14]

nenad.fil
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 19:30

Post od nenad.fil »

gargamel4 napisao:danil80, evo Marfi i ja smo dobri drugari. Razmišljao sam da li da ga rootujem ili ne i 2 nedelje pošto sam to uradio mi je crk'o IR blaster. Jel ti sad jasnije? Srećom imam drugara koji ima servis pa ćemo to ovih dana da sredimo (sad kad sam se vratio s mora).

fannY, to na šta se većina žali je jer su "besni". Nakupili pare za dobar telefon, kupili ga i pošto isti ne ume da čita misli i nema plutonijumsku bateriju onda to baš i nije to pa ajde da isprobamo još koji, za koji bi malo doplatili.
Realno najveće zamerke idu na neke iritantnosti TW-a kao takvog. To je glavni razlog zašto bih ga menjao ali ima i dobrih launchera. Još kad bi mogao swipe između tabova da se reši kao i na drugim telefonima i nameštanje sata kao kod Googla ili HTCa, bio bi savršen.
Nije stvar u tome, već svaki jbni put platim dosta za dobar-najbolji telefon u tom trenutku i UVEK ALI UVEK moram nešto da krpim.

Ne očekujem plutonijumsku bateriju, ali očekujem da mogu da ga akam ceo dan i da ista potraje do uveče. Ipak, punjač stalno nosim sa sobom jer ako npr igram običan "Kingdom rush" baterija može da ode za 3 sata kao keks. Istovremeno, drugar na 5s piči gotovo ceo dan igrice i opet mu ostane 20-30% uveče. Ko je ovde lud? Kamera-ok, ne žalim se. Baterija? Za sada, na skoro svakom Samsungu (a imao sam skoro sve high end modele) nije mogla da mi izvuče preko 3-4h SOT a sve stock i romovi.

Nemam face, nemam čak ni glupi viber jer sam ovde pročitao da vuče bateriju. Probao sam i one battery monitore, ne pokazuje ništa spec.

Jednostavno, nisam besan, već jbš telefon od 500-600 eura ako stalno moram da nešto krpim i popravljam.

Kažu da je iphone tu fantastičan, i da sve radi baš onako kako treba i pored glupih ograničenja.

Za mene je došlo vreme da probam i to.

P.s. istine radi, još od s2 samo kupujem samsung tako da ne mogu da tvrdim kako radi htc, sony, lg itd. Možda su bolji, stvarno ne znam.

Kineze ne bih uzimao. Možda je predrasuda, ali po meni, za sada, opravdana.

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Ne znam, nije savršen (glupo zakrivljeno staklo i još neke stvari) i u pravu si - Samsungove baterije nisu baš za pohvalu, a posebno što sve češće crkavaju posle godinu dana, ali nikad nisam imao vremena da po ceo dan igram igrice, dok kad sam hteo nešto da gledam (film, seriju) isključivao sam WiFi i Data i to baš baš dosta uticalo na SOT. Sad nemam relevantne rezultate jer ga još nisam sredio posle 4.4.4 i update-a na 5.0.1, što nikako nije dobra stvar. Preksutra ga ubijam pa da vidimo da li se nešto popravilo.

nenad.fil
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nenad.fil »

Nisam mislio ceo dan jbg ali 2-3 sata (ne u kontinuitetu) mogu povremeno da odvojim na poslu ( on a slow day)

Note me je u tom pogledu zaista razočarao. Jbt baterija se prazni kao luda. Evo sad gledam unpacked za note 5 i lik ladno priča kako će u budućnosti svuda imati wireless charging u svakom kafiću itd i kako je to do jaja. Jeste k. do jaja kada kod nas to neće stići još 15 godina, prema tome, daj bateriju od 5000mAh i ne kenjaj

Edit:

P.s. nikada ne isključujem ništa, ni data ni sync ni wi fi.
Poslednja izmena od Azimuth u Čet, 13. Avg 2015. 16:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne pisi post za postom, koristi opciju "izmeni".

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

ja note 4 punim dva puta dnevno do kraja,tj puni se celu noć,u 7h ga skidam sa punjača,u15h ide opet na punjač i uveče pred spavanje. koristim samo data ( wifi ne koristim,imam 10gb u paketu ), imam 3 maila ( 20-50 mailova dnevno ),i fb i instagram i linkedin i viber i whatsup i na netu sam kad god mogu ( jbg :) ), i osvetljenje je uvek na max,i sve sinhronizacije aktivne
nemam problema sa signalom,tj uglavnom sam u BG-u pa možda i ne primetim a mreža mi je na samo HSDPA.
ali imam drugi problem :( . primetio sam da ima nešto na ekranu i juče mi drug iz samsunga potvrdi da je izgoreo ekran :ohmy:
sreća pa je kupljen u radnji sa fiskalnim,tj preko operatera pa će da bude sve sređeno,ali ipak... posle 4 meseca da izgori ekran ,stvarno je sramota...
Samsung S10+ red

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Osvetljenje ti je uvek na maksimumu? Baš uvek?

godja
Mobil fan
Mobil fan

Post od godja »

baš uvek.. ne smanjujem ni kada je baterija pri kraju. jedan red od otprilike 1cm ispod status bara je izgore tj svetliji je od ostalog a čini mi se da je i ispod krenulo da se menja. ne provaljuje se kada je neka slika,ali kada je jednobojno jasno se vidi
Samsung S10+ red

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Pa verovatno si dobio burn in :(
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Nisam znao da i N4 je podlozan tome :( A jel je moguce da je stradao od tolike jacine svetlosti konstantne...

godja
Mobil fan
Mobil fan

Post od godja »

čim ima opciju za max osvetljenje trebali su da razmišljaju o tome :)
a i kakav im je to kvalitet..ccc..
šalim se malo,sreća pa je pod garancijom inače bi bilo ko zna šta. i opet ću kao i svaki tel da držim na maximalnom osvetljenju jer koja mi je prednost takvih ekrana ako treba još i na to da pazim.
Samsung S10+ red

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Kad se koristi samo GSM ume baš baš da potraje baterija, što znači da je problem u optimizaciji servisa i njihovoj pretaranoj potrošnji.
Dva punjenja dnevno je nedopustivo. U urbanim uslovima kad čovek ima punjač na svakom ćošku nije problem ali šta ako želim samo ejdan ceo dan da budem u prirodi? Samo an signal troši mnogo više ali treba imati mogućnost da se pobiju nepotrebni servisi, je tada GPS najpotrebniji, a da ne pričam na više dana.

godja, na manjem broju primeraka postoji burn-in što je boljka AMOLEDa zbog neosvežavanja slike a ti si mu sa konstantnim maksimalnim osvetljenjem pomogao da se desi.
Svi imamo različite načine korišćenja ali meni bi u većini situacija na max bilo baš neprijatno jako svetlo pa ga držim na Auto, plus na max boje počinju da imaju neko neprirodno izobličenje i nisu realne.

godja
Mobil fan
Mobil fan

Post od godja »

ovo za dva punjenja si u pravu... meni je uvek bilo važno da baterija izgura jedan dan. grand 2 dual sim mi je gurao dva dana sa istim korišćenjem,tj slabiji je ekran i kamera.
Što se tiče ekrana,šta da radim,desilo se,biće rešeno i to je to. meni odgovara da je sve jasno i vidljivo kada ga koristim,ako mu je to mana onda neka ga menjaju. evo imam jedan s5 demo kome je ceo ekran takav,tj vide se ikonice i obaveštenja i svašta jer je radio 24h dnevno jedno 5-6 meseci... na samsungu je da to reši.
Samsung S10+ red

nenad.fil
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nenad.fil »

I sam uglavnom skoro svaki dan, dopunjavam fon, barem pola sata. To je OGROMNA mana za nesto sto se predtavlja kao premijum uradjaj. Jbt puknes 500+ eura na telefon i punis ga dva puta dnevno.

sako_v
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od sako_v »

I čekaš po pola godine da zakrpe bugove.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Primam na poklon note 4, da se više ne nervirate. Ja to eto zbog vas, da vam učinim :D

sako_v
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od sako_v »

Baraba, daj koliko sam ja dao za njega i nema nervoze [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

sako_v, mnogo ti je da ti toliko učinim :D

Odgovori