Samsung i8510 Innov8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
Dexter, imam jedno pitanje,jel imas nekog drugara da ima n95,n96,5800 ili bilo koji drugi,zanima me da li njihove muzicke slusalice odrovaraju na innov8 tj.da li onaj daljinski za prebacivanje pesama funkcionise? To mi stvarno treba posto vozim motor a u rukavicama bas i nije lako cackati telefon u pokretu 

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Ne. Ustvari foto aparat zahteva malo privikavanje, i treba uhvatiti foru shto se tiche slikanja da bi stvarno izvukao maksimum. Uglavnom kad shkljocam na brzaka nisu uvek najbolje slike, ali uz mirnu ruku, podeshavanje "scena" u zavisnosti u kom se okruzenju nalazish i tako neki detalji, mogu se napraviti stvarno lepe slike.
Shto se tiche slushalica, ne znam, ima drugar N95 8GB, ali nije poneo slushalice, pa ako nadjem nekoga sa Nokijinim slushalicama, probacu pa cu javiti...
Shto se tiche FW-a, hteo sam ja da ga update-ujem danas popodne, ali sam dobio neku preporuku da ostavim taj shto trenutno imam, meni je bilo jedino bitno zbog baterije, ali nije strashno...Videcu...
Shto se tiche slushalica, ne znam, ima drugar N95 8GB, ali nije poneo slushalice, pa ako nadjem nekoga sa Nokijinim slushalicama, probacu pa cu javiti...
Shto se tiche FW-a, hteo sam ja da ga update-ujem danas popodne, ali sam dobio neku preporuku da ostavim taj shto trenutno imam, meni je bilo jedino bitno zbog baterije, ali nije strashno...Videcu...
Dexter,
Ja sam stavio onaj iz februara i radio je super 10-tak dana i ponovo baterija jedva izgura dan bez koriscenja. Ne znam u cemu je fazon, ali ovo je strasno. Bukvalno obavim 15m razgovor i bateriji odu 2 crte. Foto nisam ni palio.
Rom je lepo brzi u odnosu na onaj telenor-ov.
Ja sam stavio onaj iz februara i radio je super 10-tak dana i ponovo baterija jedva izgura dan bez koriscenja. Ne znam u cemu je fazon, ali ovo je strasno. Bukvalno obavim 15m razgovor i bateriji odu 2 crte. Foto nisam ni palio.
Rom je lepo brzi u odnosu na onaj telenor-ov.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Prichao sam sa jednim serviserom juche, i kaze ako mi ne smeta bolje da ga ne diram. Po stranim forumima chitam da su ljudi kao zadovoljni, duze im traje baterija itd, ali kaze da se vishe greje procesor i shta vec na ushtrb tog brzeg rada, a baterija valjda duze traje jer taj FW iskljuchuje vishe pozadinskih procesa ili tako neshto...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 03. Jul 2009. 03:35
POMOC!!! Kada prebacujem nesto sa drugog telefona na ovaj,pise mi da nema dovoljno memorije i da nesto trebam da izbrisem,iako u E:memoriji imam 6.8 gb memorije....Verovatno sve prebacuje na C,ostalo je samo 2.4 mb...Kako da ukljucim opciju da mi sve sto prebacujem prebaci na E:memoriju...Molim vas pomozite,hitno je...Hvala unapred! 

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
bojke1, instaliraj program n80 wlan wizard i preko njega nadjes mrezu,konfigurises ap i posle kad kliknes na ucitavanje stranice pita te koji ces ap,ti izaberes tu wlan mrezu koju si konfigurisao.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Probaj da pre instalacije vratis datum na telefonu unazad 2 godine ili malo manje ili malo vise pa onda pokreni instalaciju a posle mozes da vratis datum.
XIAOMI Mi 11 midnight grey