Samsung Galaxy Note

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Samsung Galaxy Note

Post od toda81 »

Ja mislim da je to samo bacanje para, a verujem da je mnogo bolji ugodjaj na note nego na s3 zbog veceg ekrana. Ja bih rado presao sa s2 na note, ali ne mogu :(
Note IV N9100 dual

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: Samsung Galaxy Note

Post od Behemoth »

Razlika u radu je neprimetna,a surf na Note je daleko laksi.
Drugar je uzeo Note,nekako mi se cini da S2 ima bolji prikaz boja...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Ako si zadovoljan sa note onda nema.
Imao sam s3 i sad note i razlika je jedino u displeju. Ako si na 412 onda je sve isto. Mozda jedva primetna razlika u brzini, ali stvarno neprimetno. Ako prelazis na s3, onda samo 32 ili 64 gb.

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Tako sam i mislio, na Note stvarno nemam zamerke, ubacio sam mu 4.1.2. i sljaka odlicno...Nego rekoh posto je malo stariji model, da predjem na nesto novije, nesto manje, ali kapiram da bih se zbog velicine ekrana smorio, posto sam navikao na ovaj veci ekran...Hvala na brzim odgovorima, sada se vise ne dvoumim... :-) Nego mi se neki ortak na glavu popeo da kupi od mene Note, pa rekoh da mi S3 bude samo stepenik do Note-a 2, ali to nekom prilikom, kada se bude imalo para...Pozz i hvala jos jednom.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Identičan je hardver u note i s3, nećeš ništa bržu uređaj dobiti sa s3, što se tiče brzine.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Baraba, pa nije baš identičan hardver. Note ima Dual Core procesor, a S3 ima Quad-core. :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Jesi li primetila u radu neku razliku? Ja nisam iskreno :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Baraba, jedan moj kolega je zamenio S3 za Note i kaze da malo oseca razliku. Naravno, nije toliko strašno. Setila sam se koliko su svi padali na Dual Core kad su se tek pojavili takvi telefoni i glavni argument protiv Single je bio brzina mada se secam da nije postojala gotovo nikakva razlika i čak je Single u dosta toga bio brzi. :-)

Samo sam htela da napišem da ipak nemaju bas identican hardver. Mozda je nekom ipak bitno da li je Dual ili Quad Core procesor. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

gdrazen
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
:: SG NOTE 1 N7000
:: SG NOTE 2 N7100

Post od gdrazen »

Moj plana je da sa S2 predjem na Note...da li je to pametan potez.? Privlaci me velicina displeja....da li ima jos nekih bitnih razlika izmedju ova dva telefona??

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Veći displej, veći kontrast, malo jači procesor. Ako ti treba veći displej to je potreba, da li je pametan potez to ćeš ti nama reći kada pređeš na note :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Veruj mi da nisi jedini koji bi sa s2 presao na note. Ja bih to sa zadovoljstvom uradio. Iskren da budem nemam nikakve zamerke na s2 i prezadovoljan sam, ali mi je velika zelja da imam tel sa tolikom ekrancinom kao sto je na note jer volim da legnem i telefonom da surfujem
Note IV N9100 dual

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Ja sam pre 5 meseci presao sa S2 na Note i preporucujem svakom ko je sto se kaze ''u mogucnosti''. Brzina u radu je skoro neprimetna, zato sto je S2 stvarno mocan telefon, ali sto se tice ekrana, komfora, surfovanja, gledanja filmova, igranja igrica, Note je svakako bolji. Ko jednom predje sa manjeg ekrana na Note, taj se nece vratiti na manji. Meni sad kada uzmem S2 u ruke, cini mi se neverovatno mali. Ali to je stvar navike, opet, ja sam se na veci ekran navikao za nedelju dana. Razlika u ceni sada, koliko gledam po oglasima je nekih 60-80 eur i to nije velika para, jer telefon svakako izgleda impresivno... Ko ima mogucnosti da ga priusti, nece se pokajati, ja sam doplatio celih 100 eur i nije mi zao...

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Samsung Galaxy Note

Post od Chobby88 »

Sta ja da kazem,sa note na iphone 4:)
Ali tu je nexus 7 da pripomogne.
Ios je za mene novina posle 3 godine androida i mogu reci da sam prezadovoljan,pogotovo nakon izlaska jb za ios 6:)

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Druze,
A velicina displeja :)
Sa 5.3' na 3.5' ? Ja ne znam dal bih mogao?
Aj na 4.3 ili 4.5 ali 3.5 :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

To je ocajan potez ;) Salim se
Note IV N9100 dual

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Malopre se zanimah sa iphone 4. Osim sto je kompaktan ne vidim ni jednu prednost.
Displej mu je malo svetliji, ali velicina i osetljivost su mane. Ovaj nas note je telefoncina. U svakom smislu.

gdrazen
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
:: SG NOTE 1 N7000
:: SG NOTE 2 N7100

Post od gdrazen »

Ljudi nakon sto sam nasao kupca za svoj S2 i skupio razliku u novcu za NOTE, sad se ne mogu odluciti da li uzeti crni ili bijeli, crni sam imao prilike da vidim uzivo, bijeli nisam, pomagajte, najvise me zanima da li izgleda puno veci nego sto jeste..?

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Pa i jeste dosta veci,drugar ga ima i meni stvarno deluje ogromno kad ga uzmem u ruke,ali kontam da je stvar navike.
I da napomenem da beli s2 mnogo lepse izgleda nego beli note.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja kad sam imao N8 i kad sam vidio Note u radnji nisam mogao vjerovati da to iko normalan može koristiti koliki je... I zaista izgleda malo čudno kad vidiš nekog na ulici da razgovara preko njega ali to je utisak "nekog sa strane" ko gleda. Dok evo koristim S3 već 8 mjeseci i navikao sam se na veličinu i sve i čak sad kad uzmem Note 2 koji je blago veći od Note ali je uži malo, ne izgleda mi uopšte strašno i vjerujem da bi se kroz par dana navikao na njega mada mi je besmisleno sa S3 prelaziti na Note 2. :) U svakom slučaju ja sam prije za crnu varijantu ali to je moje lično mišljenje. :)

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Post od pero0000 »

gdrazen napisao:Ljudi nakon sto sam nasao kupca za svoj S2 i skupio razliku u novcu za NOTE, sad se ne mogu odluciti da li uzeti crni ili bijeli, crni sam imao prilike da vidim uzivo, bijeli nisam, pomagajte, najvise me zanima da li izgleda puno veci nego sto jeste..?
To da li ti je lepsi beli ili crni? Moras sam odluciti, jer o ukusima se ne raspravlja posto je besmisleno.
E sad, sto se tice velicine telefona i to je donekle podlozno ukusu, ali vise navici. Dosta nas je koristilo u pocetku (pre 14-15 godina) velike, pa male, sad su opet u "modi" veliki telefoni. Imao sam i Note 1 crni, sad imam Note 2 sivi, i navikao sam na velicinu za par dana. Imam i Nokiu 6230i koju ponekad koristim i u prvi mah mi je "smesno" mala, ali posle desetak minuta i ne primecujem njenu velicinu, tako isto i kad se vratim na Note 2.

Odgovori