Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Znam da nema,nego mi je cudno da je ovde dao 11 a tamo preko 12.
A i taj rezultat cesto varira
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ja sam vec odlucio, prodao sam S2 juce i sad cekam da se malo slegne cena pa cu ga pazarim u Nemackoj.
Koja je razlika izmedju Exynos i Qualcomm cipseta?
I kada lesa0208 kaze octa core znaci 4+4, a ne 8. Tj na Exynosu u zavisnosti od potrebe rade 4 slabija ili 4 jaca procesora, sto bi navodno trebalo da bude stedljivije sto se baterije tice.
ufff 486 evra , pa ajde jedino ako ti taj tarifni paket odgovara i koristiš ga a i na 12 rata je OK (mada kad isplatiš zadnju ratu biće nov 350 evra , kao i S3 sada )
nisam hteo da te preduhitrim, izvini sto sam se umesao, nisam odmah video da si vec rekao da kupujes... ja sam na neki nacin povezan sa telekomom pa sam izneo info iz ''prve ruke''
samo da dodam - cestitam na telefonu, ne kupuje se svaki dan takva masina
posto LG G PRO nece skoro, opet izazivaju srecu, htc one i S4 ce biti vrh vrhova do kraja godine minimum
Evo stigao je u telekom,od sutra ce biti i u poslovicama..ja sam se danas igrao sa njim malo i mogu reci da je zver! Ekran je savrsenstvo! Posebno mi se svidela zadnja plastika koja nije hrapava,sa videa koje sam gledao sam mislio da je takva,a ona je mazna kao i na proslom modelu..vise mi se svidja onaj plavkasti nego beli..mada nije ni bitna toliko boja,kad onaj ekran kida koliko je dobar.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.