Samsung galaxy J5

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Re: Samsung galaxy J5

Post od drom »

Mozes. Samo se prvo uloguj na njegov, to je cisto verifikacija, da telefonu dokazes da si vlasnik, da nije dosao do tebe na sumnjiv nacin tipa kradja, i tome slicno. :)

Sent from my S7 Edge Gold Platinum

kiden
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Apr 2016. 22:25
:: samsung j5
:: samsung s3

Post od kiden »

hvala puno. Pozdrav.

SickMF
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 18:43

Post od SickMF »

To je opcija u 5.1 androidu i nema veze sa proizvođačem. Trebalo je pre fabričkog reseta da se prethodni vlasnik odjavi sa n(m)aloga[emoji1]
N73ME

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

Da li je to na svakom ili samo na mom J5(istekao mi ugovor u telenoru pa ga uzeo kao rezervni) da gubi wifi signal?Kad sam kod kuce stalno mi je upaljen wifi,cak sam i u podesavanjima stavio keep wifi on during sleep na always!Medjutim cesto nestane pa ponovo se sam poveze.Sa S6 nisam imao problem.Trenutno koristim iphone 6s i takodje nema problema.Isto to mi se desavalo sa Nexusom 5.Kao da ne mogu ni pola sata biti povezani.

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

narode, trebala bi mi tačna informacija da li su modeli j5 sa jednom i sa dve kartice (dual sim) potpuno identični po specifikacijama i hardveru?

ništa nije osakaćeno, tipa kamera ili nešto drugo? uzimam dragoj osobi ovaj mobitel, pa se dvoumim da li dual sim ili single sim i hteo bi da znam ima li razlika po bilo kojem pitanju osim sim kartica.

ballin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:56
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od ballin »

Šta je bio ovaj zadnji update koji je stigao tipa pre par nedelja, ne mogu da nađem change log nigde.

I da, da li je neko pronašao neku front flash notification aplikaciju?

I šta je sad ovo neki j5 2016 koji je izašao a isto košta?

kovač, ja nemam taj problem sa wirelessom a i nisam čuo da neko ima. radije proveri ruter nego telefon :)

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

kako mogu j5 da rutujem,moze li preko kingroot?ili postoji neka druga opcija ako neko moze da pomogne?

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kovach81 »

ballin, to sam i skontao sutradan od tog mog posta da je do rutera, ali samo kad je J5 u pitanju,koji je uzet u Telenoru.E sad, zasto svi ostali telefoni koje sam imao nisu imali problem s tim to ne znam.Ruter je Pirelli iz MTS-a koji sam kupio nov preko oglasa,net mi je kablovski.S6 koji sam imao je bio iz VIP-a i s njim nisam imao problem,takodje ni sa sad sa iphone 6s iz MTS, tako da mi mirise da je tu Telenor nesto cackao oko podesavanja.Uradio sam hard reset na J5,ruter resetovao i jednostavno ne pomaze i postaje iritantno,tako da mi je najjeftinija varijanta da kupim nov ruter.

SickMF
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 18:43

Post od SickMF »

A još jeftinije je da podesiš statičku ip adresu na telefonu. Probaj to prvo.
N73ME

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kovach81 »

SickMF, instalirao sam wifi static i zasad drzi wifi signal.Znao je da na svakih 10-15min izgubi wifi vezu,iako je upaljen wifi.

ballin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ballin »

ballin napisao:Šta je bio ovaj zadnji update koji je stigao tipa pre par nedelja, ne mogu da nađem change log nigde.

I da, da li je neko pronašao neku front flash notification aplikaciju?

I šta je sad ovo neki j5 2016 koji je izašao a isto košta?
A je l' zna neko ovo što sam ja pitao :)

Video sam onu Flash Alerts 2 app ali treba mi Pro da bi mogao da imam i notifikacije za aplikacije a ne samo za poruke i pozive. Sad ajde kao da li neko zna neki proveren apk za flash alerts 2 pro, besplatan ofc pošto se plaća

Chained
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Jul 2013. 15:34
:: LG G4 Black Leather

Post od Chained »

telefon izgleda solidno na papiru međutim način izrade je razočaravajući :? ona plastika ima tako neki jeftin osećaj u ruci, ima ga brat. čim ga je dobio kupio sam mu silikonsku futrolu, ali je i pored toga uspeo da polomi ekran (što je naravno njegova krivica a ne do telefona pošto mu je ispao na beton iz džepa dok je vozio bicikl)
takođe sam očekivao više od prednje kamere - samo je ok i ništa više, ali onaj blic je blago rečeno užasan jer oslepljuje i LG je mnogo bolje rešio osvetljavanje što se tiče selfija u mraku
a ni glavna kamera nije za pohvalu pri slabijem osvetljenju (http://i.imgur.com/g5jC9XD.jpg)

neću puno da ocrnjujem telefon sve u svemu ok je za te pare, možda i nisam toliko objektivan pošto nisam fan samsunga
instagram.com/irreversible92

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/5375 ... 2016)-Dual
Braćo, jel' ovo njegov naslednik? Veća baterija i više memorije - ako mu ekran i kamere ostanu na nivou prethodnika, biće izuzetan za svoju cenu. Samsung je ove godine zaista pozitivno iznenadio u svim cenovnim segmentima.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Jeste,2GB rama vidim.Nadam se da su minimizovali malo TW da ne vuce mnogo.OK telefon u najavi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25

Post od majkon80 »

Chained napisao:telefon izgleda solidno na papiru međutim način izrade je razočaravajući :? ona plastika ima tako neki jeftin osećaj u ruci, ima ga brat. čim ga je dobio kupio sam mu silikonsku futrolu, ali je i pored toga uspeo da polomi ekran (što je naravno njegova krivica a ne do telefona pošto mu je ispao na beton iz džepa dok je vozio bicikl)
takođe sam očekivao više od prednje kamere - samo je ok i ništa više, ali onaj blic je blago rečeno užasan jer oslepljuje i LG je mnogo bolje rešio osvetljavanje što se tiče selfija u mraku
a ni glavna kamera nije za pohvalu pri slabijem osvetljenju (http://i.imgur.com/g5jC9XD.jpg)

neću puno da ocrnjujem telefon sve u svemu ok je za te pare, možda i nisam toliko objektivan pošto nisam fan samsunga
Tebi nesto kamera ili uopste model nije u redu,takve slike je pravila nokia N70 pre 8 godina,ove slike koji pravi moj j5 je u rangu mnogo skupljih aparata.

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

zna li neko u čemu je razlika između j500fn i j500fzd modela?

operateri imaju ove "fn" modele, a gledao sam po nekim shopovima sa zvaničnom garancijom od dve godine su sa "fzd" oznakom.

ne razumem...

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Vidim da ima J5 2016, ali nema teme na forumu, gledao sam malo na netu spec, i je l' isti soc , a samo povecan ram na 2gb i interna na 16 ?

presentwho
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Jun 2016. 00:22
:: j5

Post od presentwho »

pozdrav ljudi, moze li neko da mi kaze, prilikom prvog punjenja (i inace) da li je dovoljno da punim bateriju do 100% i odmah ga skinem sa punjaca ili je potrebno da bude duze od toga?

ballin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ballin »

ne opterećuj se tim glupostima, nije 2006.
Puni kako oćeš telefon
Negde sam i video da ne treba puniti telefon do 100% skroz mada onda ne vidim koliko mi traje baterija :D

Ali, sve te teorije zavere za baterije ignoriši, puni kako oćeš. nemoj samo previše da maltretiraš telefon dok se puni

Jaza Vizantijac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 21. Mar 2013. 12:33
:: LG Nexsus4

Post od Jaza Vizantijac »

Samsung pustio 6.0 Marshmallow update za nas telefon.

http://www.techtimes.com/articles/165105/20160616/android-marshmallow-update-starts-hitting-original-samsung-galaxy-j5.htm

[video=youtube;AFLRTUEmhvQ]https://www.youtube.com/watch?v=AFLRTUEmhvQ[/video]

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Odgovori