Sent from my S7 Edge Gold Platinum
A je l' zna neko ovo što sam ja pitaoballin napisao:Šta je bio ovaj zadnji update koji je stigao tipa pre par nedelja, ne mogu da nađem change log nigde.
I da, da li je neko pronašao neku front flash notification aplikaciju?
I šta je sad ovo neki j5 2016 koji je izašao a isto košta?
Tebi nesto kamera ili uopste model nije u redu,takve slike je pravila nokia N70 pre 8 godina,ove slike koji pravi moj j5 je u rangu mnogo skupljih aparata.Chained napisao:telefon izgleda solidno na papiru međutim način izrade je razočaravajućiona plastika ima tako neki jeftin osećaj u ruci, ima ga brat. čim ga je dobio kupio sam mu silikonsku futrolu, ali je i pored toga uspeo da polomi ekran (što je naravno njegova krivica a ne do telefona pošto mu je ispao na beton iz džepa dok je vozio bicikl)
takođe sam očekivao više od prednje kamere - samo je ok i ništa više, ali onaj blic je blago rečeno užasan jer oslepljuje i LG je mnogo bolje rešio osvetljavanje što se tiče selfija u mraku
a ni glavna kamera nije za pohvalu pri slabijem osvetljenju (http://i.imgur.com/g5jC9XD.jpg)
neću puno da ocrnjujem telefon sve u svemu ok je za te pare, možda i nisam toliko objektivan pošto nisam fan samsunga