Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Samsung Galaxy S5
O je. Kako je protekla instalacija, bez problema?
Neki utisci na brzinu?
Neki utisci na brzinu?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Instalacija bez problema, evo mi radi restore aplikacija sa marketa.
Jedino sto, ajd prvo je butovanje, treba mu tu malo vise posle factory reseta.
Kad digne sistem, koliko je bio brz na 4.4.2, e sad je duplo brzi
Ono sto mi je odmah zapalo za oko jeste da nema u gornjem desnom uglu ikonice za menjanje korisnika kao sto ima na Nexusu. Pozadina u Settings je bela, nisam gledao da li moze da se menja. Sve radi odlicno, dignal iti kao i ranije, kako od mreze tako i za wifi, gps sljaka normalno...
Zvuk u slusalici dobar, odlican, kao to je i bio. To je to za pocetak.
P.S. Kad budes radio instalaciju, odradi factory reset pre Odina, pa onda jos jednom posle Odina, znaci pre i posle flesovanja.
Jedino sto, ajd prvo je butovanje, treba mu tu malo vise posle factory reseta.
Kad digne sistem, koliko je bio brz na 4.4.2, e sad je duplo brzi

Ono sto mi je odmah zapalo za oko jeste da nema u gornjem desnom uglu ikonice za menjanje korisnika kao sto ima na Nexusu. Pozadina u Settings je bela, nisam gledao da li moze da se menja. Sve radi odlicno, dignal iti kao i ranije, kako od mreze tako i za wifi, gps sljaka normalno...
Zvuk u slusalici dobar, odlican, kao to je i bio. To je to za pocetak.

P.S. Kad budes radio instalaciju, odradi factory reset pre Odina, pa onda jos jednom posle Odina, znaci pre i posle flesovanja.
- Baraba
Ok. Skino sam ga. Videću večeras da ga puknem.
Aj malo testiraj pa javi dal valja ubaciti. Ja sam ga skinuo, jos samo da flesnem, ali ne smem.
:-P

xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Msm da je to prvo butovanje sporo zbog ART-a. To je samo jednom.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Azimuth
- Moderator
pele90, pitaj sta te interesuje pa da proverim ako vec nisam
Sve radi za sada bas kako treba, nisam primetio neki bag.
Zile995, da, verovatno da je zbog toga. Nije to ne znam koliko puno duze, mozda 5-10 sekundi.
P.S. Evo ga stanje rama posle setovanja telefona. Sve moguće je upaljeno.

Sve radi za sada bas kako treba, nisam primetio neki bag.
Zile995, da, verovatno da je zbog toga. Nije to ne znam koliko puno duze, mozda 5-10 sekundi.
P.S. Evo ga stanje rama posle setovanja telefona. Sve moguće je upaljeno.

- Baraba
Dosta slobodnog ram da se popuni necim korisnim 
ps. kakv je zuk na sluskama i kamera? Ima li novih opcija u kameri?

ps. kakv je zuk na sluskama i kamera? Ima li novih opcija u kameri?
Azimuth, ne pada mi nista konkretno, vec onako, globalno...
Mada, vec si rekao uglavnom. Ako se setim necega, pitacu. Ako instaliram ovaj poljski, dobijacu sve ispravke automarski preko telefona kad budu dostupne, jel tako?

- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Meni je na Z2 slobodno minimum 850mb do 1.3gb. Jbg, 3gb ram-a...Baraba napisao:Dosta slobodnog ram da se popuni necim korisnim

Da se razumemo, imam instalirano dosta toga, sve sto treba u svakom slucaju...
Izvinjavam se sto vam upadam u temu

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12 ... e18489.jpg
- Azimuth
- Moderator
Baraba, kameru sam na brzaka samo probao, kao da brze fokusira i okida kada je tamnije. Nisam primetio neke nove opcije. Muziku na slusalicama nisam stigao da probam, ali sagovornik se preglasno cuje, tako da sam odmah spustio skoro na pola a moze komotno jos tise da bude, cisto da ne slusaju svi okolo sta ti onaj sa druge strane prica.
pele90, dobices OTA ali za poljsku posle flesovanja ovog rom-a. Nemas vise nikakve veze sa nasom zemljom sve dok ne stavis opet nas rom.
marko 0401, neiskoriscen ram kod androida je bacen ram
pele90, dobices OTA ali za poljsku posle flesovanja ovog rom-a. Nemas vise nikakve veze sa nasom zemljom sve dok ne stavis opet nas rom.
marko 0401, neiskoriscen ram kod androida je bacen ram

Aha,dobro onda, to i nije toliko bitno, jel da... Ionako cemo ubaciti neki drugi rom cim se pojavi , kao sto je i do sada bio vecini SEE na 4.4.2 
Kako se ponasa baterija na prvi pogled, i jel otisak prsta drugaciji,precizniji?

Kako se ponasa baterija na prvi pogled, i jel otisak prsta drugaciji,precizniji?
- Azimuth
- Moderator
pele90, za bateriju je pre pre prerano da bilo sta kazem. Jos je nisam ni napunio, a kamoli da sam obrnuo 2-3 ciklusa pa da mogu nesto vise da kazem
Otisak radi lepo, precizniji je

Otisak radi lepo, precizniji je

- Baraba
Re: Одг: Samsung Galaxy S5
Kod mene je i sada veoma glasan, retko pojačam do kraja,,dežim na predzadnjoj. Samsung je klasa po sebi za kvalitet razgovora, definitivno. Jedna od stvari zbog kojih gotivim samsung. Za to im skidam kapu. Ako su još ovo unapredili... svaka čast.Azimuth napisao: sagovornik se preglasno cuje, tako da sam odmah spustio skoro na pola a moze komotno jos tise da bude, cisto da ne slusaju svi okolo sta ti onaj sa druge strane prica.
- Azimuth
- Moderator
MX player Pro ne radi, a imao sam i jedan FC sa Zedge. Vise nema ni onog jezicka kada se MultiWindow upali, sad je kao na Note 4 skriveno. ToolBox je tu i dalje.
Od novina jesu onaj djavo sto pokazuje za koliko minuta ce biti napunjena baterija, i evo precizan je
Nesto se ne secam da sam video i MirrorLink. Sluzi da se povezu telefon i auto, da li bezicno ili kablom, pa prebaci kompletan sadrzaj na displej u kolima. Zanimljiva, ali meni trenutno beskorisna, opcija
Od novina jesu onaj djavo sto pokazuje za koliko minuta ce biti napunjena baterija, i evo precizan je

Nesto se ne secam da sam video i MirrorLink. Sluzi da se povezu telefon i auto, da li bezicno ili kablom, pa prebaci kompletan sadrzaj na displej u kolima. Zanimljiva, ali meni trenutno beskorisna, opcija

Instalirah ga i ja...Sta znam,svidjaju mi se vizuelne promene,uvek prija nesto novo. A kako ce se pokazati na polju rada videcemo. 

Hoho

Juce instaliram 4.3 Viber i zaboravim da ukinem auto update. Jutros se podigne na 5.1.1 i imam sta da vidim sada.

Juce instaliram 4.3 Viber i zaboravim da ukinem auto update. Jutros se podigne na 5.1.1 i imam sta da vidim sada.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Azimuth, cudi me da mx player pro ne radi. Do sada su pustili par apdejta za lizalicu,i sve radi kako treba 

E pa ljudi kupih i ja s5, nov crni. Imam pitanje da ne vrtim sve ove strane sada. Koja je fora sa zagrevanjem ledja telefona? Greju se povremeno ne znam u čemu je fora
- Azimuth
- Moderator
Eto, ne radi mx, bem ga. Nisam probao free verziju sa marketa.
Još se razlikuje u odnosu na nexus to što imaš i silent i vibraciju i sve te varijante kao i do sada što je bilo, a ne ono priority i sl.
Kad ga ne diram bateriju uopšte ne prazni, ne znam u čemu je fora jer namerno nisam hteo nista prisilno da gasim.
Sve radi mnooooogo brže nego na 4.4.2, oseti se art.
Sad je slično kao na lg, pokazuje procenjeno vreme do pražnjenja.
Hmm...ne znam sta sam još video a da je zanimljivo
Još se razlikuje u odnosu na nexus to što imaš i silent i vibraciju i sve te varijante kao i do sada što je bilo, a ne ono priority i sl.
Kad ga ne diram bateriju uopšte ne prazni, ne znam u čemu je fora jer namerno nisam hteo nista prisilno da gasim.
Sve radi mnooooogo brže nego na 4.4.2, oseti se art.
Sad je slično kao na lg, pokazuje procenjeno vreme do pražnjenja.
Hmm...ne znam sta sam još video a da je zanimljivo

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Azimuth,tako je i na nexus 4,cini mi se da je cvoruga pisao. Ne dira telefon,stoji tako par sati ugasen,i procenat baterije ostane isti 
Dobra,dobra lizalica

Dobra,dobra lizalica