Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Slažem se da treba sve da radi out of the box, ali ako se problem može rešiti root-ovanjem, ja bih root-ova i uživao u svim benefitima Note 4.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja jesam odradio root ali problem sa mrežom nemam tako da mi se ne žuri sa tom zakrpom. 

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
- Kontakt:
За оне који желе да се одушеве.. Андроид 5.1.1 са ЦМ12.1 убедљиво најбољи ром који је изашао за Н4. Антуту 51к и више..
http://teameos.org/
http://teameos.org/
Ne zelim vise da se bavim telefonom. Zelim da on meni sluzi. DOsta mi je rutovanja, cekanja stock rom-ova, memory leak-ova, battery drain-a itd.
Ako sa iPhone 6 sve to mogu da izbegnem, KUPLJENO.
Ako sa iPhone 6 sve to mogu da izbegnem, KUPLJENO.
Hocu android koji tako radi.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
fannY, onda uzmi HTC M8 , M8S ili M9 .... Oni tako rade 

16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Entuzijasta
- Kontakt:
Или Nexus... Ту нема грешке. Али реално, питам се понекад какав би ја то био корисник ако бих све имао out-the-box.. Неки моји пријатељи не апдејтују апликације и ром чак и кад само треба да притисну ок.. Стоји им нотификација по пар месеци да је апдејт спреман а они ништа
Ја тако не могу.. Много се тога научи, управо рутовањем, инсталирањем, испитивањем.. Па онда сјебеш ствар па Гуглаш где је решење па се одушевиш као мало дете кад решиш проблем... За све који тако не мисле заиста је Ајфон решење. Све ти је дефинисано, нема измена, ради све као сат и ето. Мене би сморило да дан један нешто не чачнем.

@zoreli, imao sam jednom htc i nikad vise. 

-
- Entuzijasta
- Kontakt:
Мој први смарт је био хтц хд2 видим да и дан данас избацују ромове за њега
Лудило 

Danil,
Sve sam to radio ali više mi nije zanimljivo, imam drugih obaveza, imam porodicu boli me više uvo za fon. Ima pametnijih stvari na koje bih mogao da potrošim svoje vreme.
Sve sam to radio ali više mi nije zanimljivo, imam drugih obaveza, imam porodicu boli me više uvo za fon. Ima pametnijih stvari na koje bih mogao da potrošim svoje vreme.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
nenad.fil, Ip6 je za tebe onda sledeci telefon. Uzmes,i ne razmisljas nista.
Poslednja izmena od kutijagreha u Čet, 20. Avg 2015. 14:33, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Entuzijasta
- Kontakt:
Ненад, такође, управо сам добио друго дете, заиста имам времена за све у животу, али најдраже кад око поноћи седнем за комп до 3-4 кад сви спавају и полако флешујем ромове, убацујем и тестирам апликације... Читам шта је ново...
Svaka cast, ti si bas dobro organizovan. 

Danil,
Svaka cast na organizaciji, ali covece, kada ti ustajes, kada radis? Koliko uopste spavas?
Bez namere da ti se mesam u privatnost ali barem kod mene dete je skoro pa full time job. Otkada dodjem sa posla u 15h rucam, i odmah pocinje igranka. Setnja, dvoriste, lopta, "baci!" tricikl, vecera, kupanje, spavanje... Pritom i zena i ja se zezamo sa detetom. Lepse mi je da tako provodim vreme jbg nego da trazim Romove, brick-ujem fon itd...
Svaka cast na organizaciji, ali covece, kada ti ustajes, kada radis? Koliko uopste spavas?
Bez namere da ti se mesam u privatnost ali barem kod mene dete je skoro pa full time job. Otkada dodjem sa posla u 15h rucam, i odmah pocinje igranka. Setnja, dvoriste, lopta, "baci!" tricikl, vecera, kupanje, spavanje... Pritom i zena i ja se zezamo sa detetom. Lepse mi je da tako provodim vreme jbg nego da trazim Romove, brick-ujem fon itd...
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Zato iPhone u ruke i uzivaj, nismo svi isti 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
nenad.fil, sačekaj septembar pa ako baš hoćeš da promeniš operativni sistem ... i da radi sve out of the box , da ne misliš više o telefonu uzmi iPhone 6S i gotovo , iskrena preporuka .
Jedino što ce cena biti
....
Jedino što ce cena biti

16 godina na forumu MOBILNISVET
Posteno da ti kazem... Ne pada mi na pamet. Bas zbog toga sto ce mu cena biti 1000+ eura kada se pojavi, a necu da cekam 6 meseci da mu padne cena na 500-600 sto mi je prihvatljivo
Zile995, nije mi lako tek tako da prelomim android koristim jos od S2 a nikada nisam imao iPhone. Uvek sam imao novac da ga kupim ali nikada nisam, nemam poseban razlog. Zapravo imam, nervirala me je ta "zatvorenost" sistema, bezobrazluk same kompanije (skandal sa signalom na ip4 i bumperima) itd.
Medjutim, kako vreme prolazi, sve mi se vise svidja ta njihova prica o savrsenom spoju softvera i hardvera, jer Samsung (omiljeni brend do sada) ocigledno luta pa samo stancuje modele pritom ne vodeci uopste racuna o korisnicima koji su 6 meseci pre istresli 600+ eura za tadasnje flagship aparate.
Zile995, nije mi lako tek tako da prelomim android koristim jos od S2 a nikada nisam imao iPhone. Uvek sam imao novac da ga kupim ali nikada nisam, nemam poseban razlog. Zapravo imam, nervirala me je ta "zatvorenost" sistema, bezobrazluk same kompanije (skandal sa signalom na ip4 i bumperima) itd.
Medjutim, kako vreme prolazi, sve mi se vise svidja ta njihova prica o savrsenom spoju softvera i hardvera, jer Samsung (omiljeni brend do sada) ocigledno luta pa samo stancuje modele pritom ne vodeci uopste racuna o korisnicima koji su 6 meseci pre istresli 600+ eura za tadasnje flagship aparate.
Poslednja izmena od Azimuth u Čet, 20. Avg 2015. 22:04, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaras.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaras.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
nenad.fil, onda za 600e uzmi Ip6 i to je to

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Većina androida više klase će raditi bez greške. Verujem da će novi Nexus-i biti odlični. Naročito Huawei.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
kutijagreha napisao:nenad.fil, onda za 600e uzmi Ip6 i to je to![]()
Moze to dosta manje.
Edit:
Neksus ne mere, barem ne kod mene. Koristio sam Nex 5 par meseci, ubi me ono crnilo i ruzne ikonice. Jeste da radi kao troglava azdaja, ali za mene ne hvala. Ni kamera mu nije nesto spec.
Poslednja izmena od Azimuth u Čet, 20. Avg 2015. 22:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne pisi post za postom, koristi opciju "izmeni".
Rezlog: Ne pisi post za postom, koristi opciju "izmeni".