Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Baraba, po meni odlicno radi. Inace smatram za tebe da si jedan od najobjektivnijih ljudi ovde.
Tako da sutra pada francuz. Ninolina, e hvala, probacu prvo malo official pa cu se baciti na kuvane.
Ima root za 6.0.1?
Zato sam i rekao jedan od.
Ah neka neko posalje na pp kako izbeci ovu glupost sa 60 karaktera.
EDIT: Ima li ko neki stabilan link da se skine francuz?
Pokusavam ceo dan i prsne pri kraju....
Jorda, imaš nazad na nekoj strani, ostavio sam dva linka za brzo skidanje Francuza, One i Gdrive. Što se tiče karaktera, udri razmak, sa razmakom nakucaš karaktere i na kraju stavi tačku ili smajli
Ninolina hvala.ovaj glance je ekstra.i ja sam trazio par dana da nadjem ovu app.probao sam neke ali nije bilo to pravo.ova je odlicna.jos da vidimo koliko baterije vuce
Mikrikorisnik, nema na čemu. Iskreno, mislim da dosta troši bateriju. Ja sam je doduše samo isprobala i nije mi se svidelo pa sam je odmah i obrisala. Ajd ako već testiraš, javi kako se ponaša baterija.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Uključio sam USB debuggging, skinuo Francuza 6.0.1 i ubacio usb kabl u drugi port na kompu i nemam fail na odinu. Cudna stvar ali proradilo je, nisam siguran tacno zbog cega... Svidja mi se MM.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.