Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
zoreli, izvinjavam se nisam video da je coa pitao za telefon, nije mi se osvezio post.
Ako treba nekom imam original flip cover bukvalno nov za note 2 neka se javi na pp prodao sam note 2 i sad mi ostao cover
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Covek nam upada u temi i provocira... Kakav je to nacin? Sramota za jednog dr... Kupio note 3 pa se šepuri i pravi važan haha 

Note IV N9100 dual
Toda jel si obavestio ljude da uskoro prelazis na Note 3 

Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- toda81
- Prijatelj foruma
oxigen, nemoj da siris dezinformacije
Glavu dajem, note 2 ne dajem 

Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
a ja dajem glavu da je manny odustao od jellykat-a posto mu ljudi polako napustaju temu...
- toda81
- Prijatelj foruma
vojkan85, i meni se isto cini, ali nadam se da gresimo jer je ovo ubedljivo najbolji i najlepsi rom za note 2. Ja svakodnevno nadgledam temu i nista se ne desava. Mozda je baja kupio note 3 

Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
ne verujem da je pazario note3, ali sam procitao po postovima da se buni zbog pritiska kako ga smaraju da izbaci nov rom...ok, treba mu vremena, zeli da bude savrsen, ali vec dosstaaaa romova je uradilo bar po 2-3 update-a dok je jelly zakucan na v5
- toda81
- Prijatelj foruma
Glupo je smarati coveka. Kada bude odradio rom i bude siguran da je to to on ce ga izbaciti
Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
slazem se, ali 1000 ljudi, 1000 cudi, vidim da ga stalno zapitkuju sta i kako...sacekacemo jos malo, mozda nas obraduje. vidim da 90 posto ljudi fura ditto rom i phoenix...ne znam dal vredi prelaziti na njih kada ovaj radi kao svajcarac 

- toda81
- Prijatelj foruma
Nadam se da ce uskoro da izbaci v6. Mislim da za sada necu da menjam ovu dobitnu kombinaciju sa JellyCat
Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
odlozen v6 za neki naredni period. developer ima posla na privatnom planu i ne moze da se posveti rom-u. ima na xda...
- toda81
- Prijatelj foruma
[4.4.2] DN3 (Ditto Note 3) ROM from E-team (Electron Team) - Updated 27/05/2014
Upravo instalian
Zasto sam to uradi? Zanimljivo pitanje... Cisto da zadovoljim znatizelju kako izgleda i kako radi. Sto se same instalacije tice mnogo je lakse prosla nego kada sam instalirao JellyKat v5 jer on zna da zakuca prilikom paljenja, tj. instaliranja. Nikakvih problema nisam imao. Naravno, pre nego sto sam se odlucio na ovaj korak odradio sam titanium backup JellyKat v5 rom-a i TitaniumBackup svih aplikacija.
Posle instalacije rom-a sam sve apliakcije vratio preko TitaniumBackup-a i se savrsenoo radi bez ijedne greske. Naravno, TitaniumBAckup je odradjen sa apliakcijama koje su instalirane na android 4.4.2.
Videcu narednih dana kako ce se ponasati pa cu odluciti o njegovoj sudbini.
Jedino sta mi nedostaje je drugaciji izgled ikonice za bateriju i signal, a mozda i air comand druge boje, mada ovo poslednje i nije bitno
Upravo instalian

Zasto sam to uradi? Zanimljivo pitanje... Cisto da zadovoljim znatizelju kako izgleda i kako radi. Sto se same instalacije tice mnogo je lakse prosla nego kada sam instalirao JellyKat v5 jer on zna da zakuca prilikom paljenja, tj. instaliranja. Nikakvih problema nisam imao. Naravno, pre nego sto sam se odlucio na ovaj korak odradio sam titanium backup JellyKat v5 rom-a i TitaniumBackup svih aplikacija.
Posle instalacije rom-a sam sve apliakcije vratio preko TitaniumBackup-a i se savrsenoo radi bez ijedne greske. Naravno, TitaniumBAckup je odradjen sa apliakcijama koje su instalirane na android 4.4.2.
Videcu narednih dana kako ce se ponasati pa cu odluciti o njegovoj sudbini.
Jedino sta mi nedostaje je drugaciji izgled ikonice za bateriju i signal, a mozda i air comand druge boje, mada ovo poslednje i nije bitno
Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
ja sam njega hteo da metnem
. Vidim da ga svi hvale, ali nisam probao. A vuce me samo tako da isporbam njega i da isprobam Sotmax. ne znam kakvi su po pitanju baterije, ali su manje vise svi romovi na istu foru...

- toda81
- Prijatelj foruma
Meni je tesko da testiram bateriju jer me mryi u poslednje vreme puno da se igram telefonom, a na Sotmax-u sam izgurao 9h i jos par minuta preko ukljucenog ekrana. Moj predlog ti je da odradis iz recoverya backup JellyKat rom-a, ali odaberi da ti sacuva backup na kartici, a odradi i TitaniumBackup svih aplikacija. Na taj nacin si siguran da ces za cas da vratis JellyKat ako ti se ne svidi neki od novoinstaliranih rom-ova, a TitaniumBackup ce ti posle instaliranog rom-a vratiti sve app sa podesavanjima unutar njih i prethodni izgled telefona, tj raspored prozora i app na njima
Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
meni uvek vrati backup preko recovery-ja koji napravim, za sada sam uvek tako vracao, i da kucnem u drvo nikada nisam imao problema
. probacu nocas i titanuium a i novi rom da vidim kako radi 

- toda81
- Prijatelj foruma
Javi obavezno sta si uradio. Izgleda da smo nas dvojica jedini zivi u ovoj temi 

Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
nazalost
...a telefon i dalje ima puno potencijala da se sa njim izigramo kako valja 

- toda81
- Prijatelj foruma
Slazem se sa tobom i zato me i cudi da ga niko osim nas dvojice nema na forumu? Izgleda da smo mi zastareli, ali bes starca nema udarca
Ja sam prezadovoljan sa note 2 u svakom pogledu. Jedina zamerka je poklopac, ali cu mozda i njega da narucim preko ebay-a i da prebri em i tu brigu 
Ovaj novi rom suler radi za sad. Videcu kako ce se ponasati narednih dana pa ti pisem

Ovaj novi rom suler radi za sad. Videcu kako ce se ponasati narednih dana pa ti pisem
Note IV N9100 dual
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Bas steta, sve se svodi na par ljudi ovde i to bas onih koji menjaju ROM-ove. Eh da je vise takvih. Da imam ovaj uredjaj slatko bih se ovde ispricao sa vama. Inace menjam ROM-ove kao carape
.
Vise ste fokusirani na SOT ili na funkcionalnost, performanse, izgled ROM-a?

Vise ste fokusirani na SOT ili na funkcionalnost, performanse, izgled ROM-a?
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0