Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ti simptomi za cover sam samo vidio na kopijama. Ja imam već nekoliko mjeseci originalan cover i kad sam koristio često bude potpuno preklopljen prilikom pisanja poruka i apsolutno nikako mi se nije dešavalo to što ste spomenuli. Nego vratio sam Gear na Android sa Tizen-a. Baterija je katastrofa u odnosu na Android tako da ću sačekati da još srede Tizen.
janka_88, jel postoji neka opcija da se to ne deseva kada se preklopi futrola ???? Sad ne znam bas da li je rec o ne orginalu ili sta samo nije bas naivno. Kako da proverim da li je original cover ili ne ???
Ne postoji nacin da utvrdis da li je original ili nije.
Ali ako obratis paznju, uglavnom kopije kad stavljas na telefon to tesko ide, dok kod originala je isto lako koliko i sa obicnim ledjima. Druga stvar je da kopije najcesce ne odgovaraju tom delu displeja koji radi, ili je prozor prevelik ili premali, u pitanju su milimetri.
To su dva nacina kako da provalis. Verovatno da ih ima jos pa mozes malo i guglati.
Da li je ozbiljno ili nije, ne bih o tome, ali ako si ga platio koliko kosta original...
Meni se to desava iskljucivo kada je telefon na metalu ili magnetu a provalio sam i zasto, to se desava zbog toga sto cover radi na principu magneta i ima senzore koji registruju promenu namagnetisanja tako da kada je metal ili magnet do telefona senzori prepoznaju promenu i reaguje isto kao da je zatvoren cover.
Samo da javim sto sam pisao o problemu sa coverom. Problem je resen a radilo se o tome da iz nekog razloga cover tj cip nije legao na svoje mesto u potpunosti i zato se onako ponasao kada se preklapao. Kada stavljate cover prvo stavite deo gde ide cip pa onda sve ostalo to je neko moje iskustvo.pozzz
kvaka33, u advance kod "Spacebar completion mode" stavi "always insert a space", onda kucas normalno, a gore ti ispisuje reci, pa ako bas oces, kliknes na njih.
kvaka33, ne moze to. Ne razumem sto ti to smeta?
-----------------
SwiftKey je napravljen zbog toga. Ako to ugasis kubi poentu. A onda imas gomilu drugih tastatura, ako ti treba samo zbog boje.
to ce ti se samo skinuti ako ti skines trial verziju koja je aktivna mesec,dva...nakon toga ti se taj prediction gubi i onda imas tast bez tog gornjeg dela..
Molim? Halo? Ko to hoće da menja note 3? To ćeš tek znati kada se pojavi G3 i realno istestira, naravno zavisi i od cene jače verzije G3 (koji je konkurent note 3, mora imati 32GB i 3GB ram).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.