Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Od kada je telefon kod tebe?
Vidis zadnju sliku, skroz dole, piše 17, punjen je toliko puta.
Telefon ti jeste rutovan.
Kako god, kupio si korišćen telefon....
E sad, kad bi mogao da ga vratis to bi bilo najbolje...270e za korišćen s4 , mislim da je cena previsoka.
A sad opet sačekaj da čuješ mišljenja i od ostalih clanova....
Lično ja, telefon bih vratio, dao si pare za novo a dobio korišćen fon....
Vidis zadnju sliku, skroz dole, piše 17, punjen je toliko puta.
Telefon ti jeste rutovan.
Kako god, kupio si korišćen telefon....
E sad, kad bi mogao da ga vratis to bi bilo najbolje...270e za korišćen s4 , mislim da je cena previsoka.
A sad opet sačekaj da čuješ mišljenja i od ostalih clanova....
Lično ja, telefon bih vratio, dao si pare za novo a dobio korišćen fon....
Huawei
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Kao što smo i rekli tebi je knox okinut rutom i da telefon ti je rutovan. Sada ti preostaje da odeš u tu radnju i da im kažeš da je telefon rutovan, i još bitnije da si ga takvog uzeo iz radnje. Ako kažu da znaju i da je ok, na tebi je da odlučiš da li ćeš ga zadržati ili ne. Al opet ne bi smeli prodavati kao nov uređaj koji je modifikovan, za to ide tužba..
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Knox nije moguce vratiti na 0x0, barem ne za sada.acamatic napisao:Mada mislim da možeš taj knox vratiti na 0x0,kao kada je iz fabrike izašao..
Druze, sutra tj u ponedeljak pravac u prodavnicu i reci im da si video da je knox 0x1, da znas da taj telefon nije nov tj da je koriscen i trazi svoje pare nazad ili prosto da ti daju drugi telefon. I sledeci put pamet u glavu. Prvo se informises pa tek onda kupujes. Knox mozes proveriti na nekoliko nacina. Jedan od tih nacina jeste preko aplikacije koja se zove Phone INFO. Drugi nacin je da telefon stavis u tzv. download mod (ugasis telefon i onda stisnes volume up + home + power. Drzis ta 3 tastera dok se telefon ne upali, pa kliknes na gore i videces sta ti pise).
Suma sumarum, telefon koji imas idi da vratis i uzmi pare ili zaista nov telefon, ali taj drugi telefon proveri odmah na licu mesta.
Kada je Knox 0x1 to znaci prvo da je neko koristio taj telefon i da je u njega stavljao modifikovan softver. Druga stvar, nemas OTA update softvera kad dodje. U svkaom slucaju, ono najbitnije je da takav telefon ne vredi tih para, da si za njega dao barem 50-70e vise nego sto si trebao.
Kupio sam ga tacno 25.12.i nisam ga punio 17 puta sigurno,znaci neko ga je pre mene obradjivao min 7 dana.
Tel sam kupio slucajno,desilo se da sam od Kosovskog operatera "ipko" dobio na nekom njihovom izvlacenju kao nagradu s3 mini ,i onda sam njega dao u drugoj mobi sop radnji u kompenzaciju i jos 155€ i uzeo s4.
Tel sam kupio slucajno,desilo se da sam od Kosovskog operatera "ipko" dobio na nekom njihovom izvlacenju kao nagradu s3 mini ,i onda sam njega dao u drugoj mobi sop radnji u kompenzaciju i jos 155€ i uzeo s4.
Jedno pitanje.
Imam S4 9505 kao i moj komsija. I njemu i meni telefon nije rutovan,sve je fabricko.
Meni widget za vremensku prognozu nije transparentan a njemu jeste. Kako to? Sta treba da se odradi da bih i meni bilo transparentno?
Imam S4 9505 kao i moj komsija. I njemu i meni telefon nije rutovan,sve je fabricko.
Meni widget za vremensku prognozu nije transparentan a njemu jeste. Kako to? Sta treba da se odradi da bih i meni bilo transparentno?
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Mislim da sad znaš šta ti je činiti , što pre idi i vrati telefon i traži ili pare nazad u vrednosti koliko je tebe izasao, ili kao što je azimuth napisao, traži novi s4 , kad kažem nov, traži da je neotpakovan.zoki800 napisao:Kupio sam ga tacno 25.12.i nisam ga punio 17 puta sigurno,znaci neko ga je pre mene obradjivao min 7 dana.
Imaš te dve app, pa to i tom prodavcu pokaži, da je fon rutovan i koriscen....i da je knox opaljen na 0x1.
Knox kad je okinut, nemaš OTA update .
Valjda znaš šta je OTA update?
Huawei
- Azimuth
- Moderator
dusko1122, tapni na widget i sacekaj da ucita prognozu. Idi na settings pa na widget transparency i podesi koliko zelis da ti bude transparentan/providan.
Tacno tako. Sad sam probao da se ulogujem u OTA centar i izaslo mi je "uredjaj nije kompatibilan", tako da cu otici u pon.i videcemo sta ce reci.bata bogdan napisao: Mislim da sad znaš šta ti je činiti , što pre idi i vrati telefon i traži ili pare nazad u vrednosti koliko je tebe izasao, ili kao što je azimuth napisao, traži novi s4 , kad kažem nov, traži da je neotpakovan.
Imaš te dve app, pa to i tom prodavcu pokaži, da je fon rutovan i koriscen....i da je knox opaljen na 0x1.
Knox kad je okinut, nemaš OTA update .
Valjda znaš šta je OTA update?
Drugo,ukoliko ne uspem da ga vratim, jel cu moci na neki drugi nacin da instaliram noviju verziju softvera kad bude izasla?
- Azimuth
- Moderator
Moguce je preko Odina. Znaci trebaju ti internet, racunar i kabel da povezes racunar i telefon. Pisano je o samoj proceduri pa prelistaj temu. Svaku narednu verziju ces morati na isti nacin da "instaliras".
Nije to poenta, mi ti govorimo da ides i trazis nazad ili pare ili nov telefon zato sto su te zajebali i zato sto si dao 50-70e vise nego sto vredi takav telefon. Ako ti te pare ne znace nista onda ok, ne moras da se cimas. Inace, mislim da si ga preplatio. Dao si nov S3 mini za 115e, to je prilicno malo para tj prilicno te je puno izasla doplata za S4 sve i da je nov.
Nije to poenta, mi ti govorimo da ides i trazis nazad ili pare ili nov telefon zato sto su te zajebali i zato sto si dao 50-70e vise nego sto vredi takav telefon. Ako ti te pare ne znace nista onda ok, ne moras da se cimas. Inace, mislim da si ga preplatio. Dao si nov S3 mini za 115e, to je prilicno malo para tj prilicno te je puno izasla doplata za S4 sve i da je nov.
Pretpostavio sam da je nesto tako ali ja jednostavno nemam opciju za transparentnost?Azimuth napisao:dusko1122, tapni na widget i sacekaj da ucita prognozu. Idi na settings pa na widget transparency i podesi koliko zelis da ti bude transparentan/providan.
Trazim,trazim i nema.
- Azimuth
- Moderator
Onda ti mozda taj drugar ne koristi fabricki widget za prognozu, mozda je skinuo neki drugi tipa Fancy, XWidget ili koji vec 

Otici cu i trazicu nov tel,nego malo sam skeptican po pitanju ishoda u moju korist.Azimuth napisao:Moguce je preko Odina. Znaci trebaju ti internet, racunar i kabel da povezes racunar i telefon. Pisano je o samoj proceduri pa prelistaj temu. Svaku narednu verziju ces morati na isti nacin da "instaliras".
Mogu da kazu da sam ga ja rutovao, ili sto nisam dosao odmah nego tek za 10-tak dana i slicno.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
dusko1122, Transparent weather widget (providan) STOCK možeš ubaciti samo ako je S4 ROOT-ovan
...
zoki800, posle 10 dana korišćenja telefona teško da bi i jedna radnja prihvatila obrazloženje da je kupljen sa KNOX 0X1 , ... pogotovo imajući u vidu bezobrazluk prodaje polovnog telefona pod "nov" , nov telefon je samo onaj u zapečaćenoj kutiji (odnosno kad kutiju ti ili trgovac u radnji - prvi otvorite) .

zoki800, posle 10 dana korišćenja telefona teško da bi i jedna radnja prihvatila obrazloženje da je kupljen sa KNOX 0X1 , ... pogotovo imajući u vidu bezobrazluk prodaje polovnog telefona pod "nov" , nov telefon je samo onaj u zapečaćenoj kutiji (odnosno kad kutiju ti ili trgovac u radnji - prvi otvorite) .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Jel moze nekako da se proveri datum kada je tel rutovan?
Azimuth napisao:Onda ti mozda taj drugar ne koristi fabricki widget za prognozu, mozda je skinuo neki drugi tipa Fancy, XWidget ili koji vec
Telefon mu nije rutovan 100%.
A widget je identican kao moj,samo sto je providan!
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Zoki800,koliko ja znam ne mozes da proveris datum... Moj predlog je da pokusas ali cisto sumnjam ce ti uvaziti zalbu.
- Azimuth
- Moderator
dusko1122, ove aplikacije se skidaju sa marketa i/ili interneta i ne zahtevaju rut 

Nemam pojma,upravo gledam te aplikacije i koliko vidim to nije to. Njemu je identicno kao moje,samo providno,nevazno...
I ja mislim isto. Da je Srbija u pitanju mislim da bih mogao nesto da uradim, ali Kosovo je divlji zapad jos uvek za te stvari.artifex napisao:Zoki800, Moj predlog je da pokusas ali cisto sumnjam ce ti uvaziti zalbu.
ja sam skinuo taj fajl kod mene pise country slovakia a punjenje je 715 i da li je to dobro ili ne