Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Samsung Galaxy S5
Kod mene isto za TT i 3 tačkice.
Za raw sigurno mora neka app.
Za raw sigurno mora neka app.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Baraba, kakvo ti je stanje sa baterijom?
Ja sve cekam da obrnem 3 ciklusa pa da nabijam komplekse ljudima po forumima

Ja sve cekam da obrnem 3 ciklusa pa da nabijam komplekse ljudima po forumima

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Azimuth, baterija vidno obećava, iako sam na prvom punjenju 

Meni Blic aplikacija ne otvori nekad vest,i kad kliknem na refresh,onda proradi.To se nikad nije desavalo pre.
I nekako mi se cini da mi otvaranje recent apps ide sporije,ili sam ja to nesto umislio,nisam siguran
I nekako mi se cini da mi otvaranje recent apps ide sporije,ili sam ja to nesto umislio,nisam siguran

xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- Azimuth
- Moderator
Meni Blic radi normalno za sada. U sustini, problem je u aplikacijama jer nisu bas odradjene do kraja. Sredice se vremenom 

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Blic jos nije uskladjen sa 5.0 verzijom,zato baguje.To se desava i kod mene na n5 i n4
Imam pitanje nadam se da ce mi nego pomoci jer me problem JEZIVO nervira.
Naime kupio sam nov telefon pre neki dan (u petak) i krckaju mu ledja, poklopac baterije, stalno se cuje neko krckanje i kao da se nesto pomera, jako je iritantno, ima li jos neko slican problem i kako da ga resim?
Naime kupio sam nov telefon pre neki dan (u petak) i krckaju mu ledja, poklopac baterije, stalno se cuje neko krckanje i kao da se nesto pomera, jako je iritantno, ima li jos neko slican problem i kako da ga resim?
- Azimuth
- Moderator
Kako mu krckaju ledja?
Na dodir tj stisak negde odredjeno ili...?
Kod mene nista ne krcka
Da nisi mozda preskocio neku od onih zakacaljki pa da ledja nisu lepo nasela? Za svaki slucaj obodji prstima skroz okolo pa proveri.
Na dodir tj stisak negde odredjeno ili...?
Kod mene nista ne krcka

Da nisi mozda preskocio neku od onih zakacaljki pa da ledja nisu lepo nasela? Za svaki slucaj obodji prstima skroz okolo pa proveri.
Ne ne, sve lezi kako treba, nisam nista preskocio, samo krcka na pritisak, kao da se pomera baterija ispod ili sta vec.
- Azimuth
- Moderator
To ne bi smelo da se dešava...pogotovo ne zbog onog silikona koji je na samoj zadnjoj masci čija je namena da ne pusti vodu... Prosto mora sve da legne na svoje mesto.
Reklamiraj ti to odmah sutra.
Reklamiraj ti to odmah sutra.
Ma vala da znas, to je i mene malo bunilo, rekoh, sta sad krcka na poklopcu, kao da nije dobro leglo, na Note 3 mi se to nikada nije desavalo. Krckanje i sl.
Jos nesto, da li je normalno da kada na poslu prinesem S5 obicnim zvucnicima za komp (neki jeftini krs) cuju se kao ludi (oni dtmf tonovi, kao kada treba da zazvoni telefon-a ne zvoni) dok kolega prinese istim zvucnicima svoj Note 3 i ne cuje se nista?
S5 zraci vise ili sta...
Jos nesto, da li je normalno da kada na poslu prinesem S5 obicnim zvucnicima za komp (neki jeftini krs) cuju se kao ludi (oni dtmf tonovi, kao kada treba da zazvoni telefon-a ne zvoni) dok kolega prinese istim zvucnicima svoj Note 3 i ne cuje se nista?
S5 zraci vise ili sta...
- Azimuth
- Moderator
Ne zraci S5 više, naprotiv 
Nego kolega ili ne koristi internet na svom telefonu ili u tom momentu nije imao nikakav saobraćaj (data, preko net da je dobio mail, ažuriranje vremena ili sta god) a ti jesi
Normalno je da se to čuje, ja sam to čuo na svakom telefonu jer svaki manje više isto koristim.
Sve u svemu, za zračenje ne brini, S5 je daleko ispod granica dozvoljenog po EU standardu.

Nego kolega ili ne koristi internet na svom telefonu ili u tom momentu nije imao nikakav saobraćaj (data, preko net da je dobio mail, ažuriranje vremena ili sta god) a ti jesi

Normalno je da se to čuje, ja sam to čuo na svakom telefonu jer svaki manje više isto koristim.
Sve u svemu, za zračenje ne brini, S5 je daleko ispod granica dozvoljenog po EU standardu.
Pretpostavio sam da je to, ali opet... Pomislio sam da je u pitanju to sto je moj (verovatno) za drugo trziste, nije za nase, ispod baterije mu pise "yateley uk" pa rekoh da ne koristi mozda neku drugu frekvenciju...
Znaci da rezimiramo za krckanje: ne bi smelo da se cuje ikakvo under any circumstances?
Znaci uzmem telefon, slikam npr. pritisnem ledja i cuje se krckanje.
Znaci da rezimiramo za krckanje: ne bi smelo da se cuje ikakvo under any circumstances?
Znaci uzmem telefon, slikam npr. pritisnem ledja i cuje se krckanje.
- Azimuth
- Moderator
Ne, ne, nikakvo krckanje ne sme da se čuje. Sad bas stiskam svoj telefon i nigde ništa niti škripi niti krcka.
A ovo što je za drugo tržište, koja je verzija telefona? G900f ili neka druga?
A ovo što je za drugo tržište, koja je verzija telefona? G900f ili neka druga?
G900F, ali mislim da je za englesko trziste. Kupljen je u radnji ali u onoj bez fiskalnog... Jbg nisam mogao da nadjem na oglasima sa MTS-a ili Telenora a svrbele me pare...
- Azimuth
- Moderator
Bitno da je F 
Gledaj da ga koliko već sutra zameniš, ne znam sta moze biti problem pa da toliko krcka i pucketa.
Kad to odradiš, javi pa da te provedemo kroz fleš za ovu Lizalicu

Gledaj da ga koliko već sutra zameniš, ne znam sta moze biti problem pa da toliko krcka i pucketa.
Kad to odradiš, javi pa da te provedemo kroz fleš za ovu Lizalicu

Hvala Azimuth imam dosta iskustva sa flash-ovanjem radim to još od nokie n8, pa s2 pa preko svih ostalih tel. koje sam imao. Da li lollipop ide i dalje preko odina ili nečeg drugog? Ne znam jos uvek da li da ga uradim jer sam čitao o raznim bug-ovima kao da nije još uvek potpuno ispeglan, ima battery drain itd?
- Azimuth
- Moderator
Preko odna isključivo. Nema battery drain, naprotiv, baterija nikad bolja 
Nema ni memory leak. To su sve boljke na nexus 5
Bagova nema, barem ja nisam video za ovih nekoliko dana.

Nema ni memory leak. To su sve boljke na nexus 5

Bagova nema, barem ja nisam video za ovih nekoliko dana.
- Azimuth
- Moderator
Mogao bih se zakleti da sam video silent odmah uz vibraciju, a sada ga nema...
Sve u svemu, radi onaj priority, all i none. Samo treba podesiti i to je to.
Nisam jos provalio da li se mogu menjati boje u aplikacijama npr. da u porukama ne bude ona narandzasto zuta nego neka druga?

Sve u svemu, radi onaj priority, all i none. Samo treba podesiti i to je to.
Nisam jos provalio da li se mogu menjati boje u aplikacijama npr. da u porukama ne bude ona narandzasto zuta nego neka druga?