Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Behemoth hirurg je u pravu nema tu neke filozofije evo saljem ti link sa detaljnim uputstvom samo prati uputstvo i bice sve dobro ,u sustini ne brini se mnogo ipak si ti kupio s2 a ne on tebe tako da prema tome dabome http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1075278
Yes you see it right! The Samsung Galaxy S II will get Jelly Bean.
The insiders of SamMobile reported that Samsung is busy to test Jelly Bean (Android 4.1) on the Galaxy S II.
The tests by Samsung are fine and Samsung will make the public KIES release version.
If everything goes according to plan you will get this update to Android 4.1.1 Jelly Bean in September – October.
We of SamMobile will try to get some leaked roms for the die-hard Samsung owner!
Please do not ask for this, when we have things like this we always post after we tested first!
More good news.
Now we know the Galaxy S II is to get Jelly Bean we are also 100% sure for the Galaxy Note now too!
So Samsung will update more devices than HTC, LG, Sony or even Google to Android 4.1.1 Jelly Bean
So blaming Samsung about slow updates is a bit of FAIL!!
Behemoth napisao:Pa on me ubedjuje i tako se tesi,ja smatram da nisu bolje ali sam se u jednom trenutku zapitao
Ma,stavio bih ICS samo da nadjem nekog ko se petlja sa tim flesovanjem,jer sam dva puta brikovao telefon i vise ne diram nista.A u servisu uzimaju 20e za 10 minuta posla.
Btw,skinuo sam oficijelni 4.0.4 i kad raspakujem imam ovo
Ne znam koja od ovih drangulija treba da se ubace u PDA na Odinu?
kako sam skontao taj dole pit fajl je od galaxy note i moze da brikuje telefon...
Pa to je skinuto sa samfirmware sajta,open europe.Posto za srbiju zvanicni ima samo 4.0.3
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
ljudi moze neka pomoc....sinoc mi je ledio racunar kad spojim galaxy pa sam kontao da je do roma...danas sam pokusao da flesujem medjutim ne ide....dodje do data i tu stane...takodje i kad u recovery mode krenem da formatiram data on tu stoji beskonacno...ima li ko dijagnozu sta i kako? jel hardverski kvar ili ne?
druze ne mogu ja dalje od loga....kad udjem u recovery ne mogu da factory reset wipe da uradim...preko odina kad flesujem dodje do data fs i tu stane i stoji tako...ne vidi internu karticu kako sam skontao...neki govorre da je crkla kartica..mada ne vidim razlog zbog cega...uglavnom wiping data ne radi...tj dugo dugo stoji na njemu...
hirurg, a reci mi kako si uspeo to da ti se desi?? ne razumem tek tako da ti je crkla inteerna kartica,sad ne zanm mozda si previse menjao kojekakve romove i da je to proizvod toga ..... koliko ti je star fon i da li si ga kupio kao nov ili???
ja sam od skoro na oficijalnom 4.0.4 updejtovao sam ga preko kiesa na standardni nacin i to je to cekam sl.verziju za update preko kiesa i tel mi za sada radi ok
Tamo u onom uputstvu na xda pise da da pit ne dira,a ovde je spomenuto da se i to ubaci.
oxigen jesam ja kupio njega,al mi nije nuzda da svaki put placam ozivljavanje telefona 20e kad mogu da ih potrosim na nesto korisnije
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Zasto niko ne spominje problem "Noise reduction" na S2...ili je to jedino kod mene problem??
S kim god razgovaram kaze mi da me slabo cuje...da sebe cuje vise puta ili nekad me ljudi uopste ne cuju...dok ne kazem sacekaj onda pritisnem "Noise reduction off" i onda je sve ok....moze li se nastimati da to po defaultu bude iskljuceno???
Pa moze....ali nije prakticno svaki put iskljucivati....znaci kad pozovem nekoga prvo treba sacekati da se taj neko javi i tek onda se moze iskljuciti....
Na ovom telefonu sve funkcionise savrseno osim razgovora (koji bi trebalo da bude primarna funkcija telefona)...
xxdulexx, ja imam oficijalni ICS 4.0.3 i kod mene se pali/gasi tako sto u toku razgovora pritisnem levi senzor (ne znam kako da ga drugacije nazovem ) i onda mi se kao poslednja opcija to pojavljuje.
gdrazen, kako da znam kad je ukljucen, a kad iskljucen?
Malopre sam otvorio meni u toku razgovora i pisalo mi je "Redukcija suma iskljucena". Je l' to znaci da je vec iskljucena ili da ce se iskljuciti kada pritisnem to?
re partition zakacio i to mi s sjebalo sa tim pitom na koji sam tebe opomenuo sad telefon ciga cigla al u punom smislu rijeci za sve one kojima se desi nesto ko meni evo upustvo da podjelim sa vama
Koristim engleski jezik...Kad je ukljuceno Pritisnes lijevi senzor pise "Noise reduction off"...kad to pristisnes onda se ugasi ta glupost....onda na sledeci pritisak senzora pise "Noise reduction on"
Nasao sam fazon da se to popravi (nisam testirao)neda mi se zezati s tim...cekam da izadje Jelly Bean...mozda poprave to...ako koga zanima dacu link gdje sam nasao rjesenje....
Problem sa Noice Reduction i zvuka prilikom razgovora postoji i na S3-ci. Na S3-ci se tom podesavanju moze pristupiti i iz podesavanja i nema potrebe da razgovor bude u toku. Evo putanje na S3 pa probajte, mozda je isto. Dakle, idite u Phone/ Menu/ Call Settings/ Additional Settings i tu imate opciju Noice Reduction koju mozete da aktivirate ili deaktivirate. Na S3-ci postoji i opcija za EQ Call sounda i opcija za Clear sound al ne znam da li to postoji i na S2-ci, pa i to dodatno poboljsava zvuk prilikom razgovora.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
narode kako vam se ne bi desilo sto i meni da gubite zivce misleci da ste zeznuli aparat citajte dobro napomene na samfirmware kad skidate oficijalne romove...na ovom mom open europe pise fino ali ja nisam obratio paznju, dakle pise nakon ovog roma ne moze se uraditi wipe data....ali kod instalacije GB preko odina onda moze...eto tako rijesio svoj problem.........
iamivan, ima. Zavisi koji rom koristis. Na nekom sam video sva ta podesavanja. Mislim da su u pitanju oni Slims custom romovi... Ja na ovom RR JB 3.0.6 nemam bas nikakvih problema sto se tice razgovora, za sada sam prezadovoljan, ali cekam oficijalni pa da vidimo sta on nudi
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.