Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
I kod mene radi.
Ja zaista ne znam vise gde da trazim(ceo internet sam pretrazio) i odlucio sam ovde da pitam.Kako je moguce i dal je moguce da bude veca slika kada neko mene zove i ja njega.Odmah da kazem da sam stavio na sam kontakt fotku,slikanu sa s6.Cak i s3 je imao vecu sliku pozivaoca..Molim za pomoc,hvala.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Ima li neko problem sa baterijom od ovog poslednjeg apdejta od 14mb.sad i sa package diseblerom jedva dobijam 4h sot.a pre sam imao 4h bez package diseblera.zna li ko u cemu je stvar
- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
Ne mogu da verujem, jos nisam dobio OTA MM preko Telenora. Ima li ko jos da NIJE dobio, ili sam jedini baksuz?
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
-
- Entuzijasta
Proveri manualno imas li apdejt.ako ne onda na sammobile imas da skines telenorov mm
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Jesi siguran da nije okinut knox?
bogami i ja imam problem sa baterijom kako sam skinuo apdejt taj mali...kao da baterija krace traje cak sam i ubacio package disebler i zamrzo dosta aplikacija al cini mi se da i dalje baterija krace traje vec pre
-
- Entuzijasta
Juce uradih wipe iz rikoverija da vidim hoce li to popraviti situaciju.uglavnom baterija ide kao luda kad kad koristim internet i here navigaciju
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nisam uradio nikakav update, mada sam na custom rom i ne mogu da ga dobijem, baterija odlična.
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Ja i dalje imam problem sa punjenjem.
Bilo koji punjac da stavim, njegov originalni, od S4, od S2 i jos par koje sam probao puni se po 2 i po sata na fast charge.
Preko bezicnog za 3. Pre je bilo bar za sat krace. Mislio sam da ce se prelaskom na MM problem resiti ali ne.
Je l imao ko slicna iskustva i kako da se to sredi?
Bilo koji punjac da stavim, njegov originalni, od S4, od S2 i jos par koje sam probao puni se po 2 i po sata na fast charge.
Preko bezicnog za 3. Pre je bilo bar za sat krace. Mislio sam da ce se prelaskom na MM problem resiti ali ne.
Je l imao ko slicna iskustva i kako da se to sredi?
@Mikrikorisnik
Za bateriju sam i ja primetio, nije bitno da li je na wifi ili mob net, trosi se nesto ubrzano, sutra se vraca tel na fw pre update.
Za bateriju sam i ja primetio, nije bitno da li je na wifi ili mob net, trosi se nesto ubrzano, sutra se vraca tel na fw pre update.
Poslednja izmena od Zemun u Pet, 01. Apr 2016. 16:44, izmenjeno 1 put ukupno.
- Jorda
- Mobil fan
Nema veze sa fw. Baterija mi dosta traje. 24h sa 4 i jace sata sot. Punjenje je problem, procitaj sta sam napisao.
@Jorda nisam mislio na tvoj post vec drugog clana, moja greska sto nisam citirao njegov post.
-
- Entuzijasta
Meni se na fast charge puni za 1h i 20 min.e sad mene nervira sto nece da se ugasi fast charge da se puni normalnom brzinom nego onda radi onaj slow charge i prijavljuje da mu treba 6h.
-
- Entuzijasta
Onaj mali apdejt od 14mb mi je unistio bateriju.evo sa instaliranim package diseblerom i ugasenih oko 120 app baterija nema sanse preko 4h sot.koristim i crnu temu i pogasio sve sinhronizacije i gugl servise ali i dalje nista.sve izgleda ok i nema neke app koja trosi bateriju gledao sam.brisao sam i cache iz rikoverija.svaka im cast na njihovom glupavom apdejtu.cekam jos malo da vidim hoce li stici neki apdejt da ispravi ovo.ako ne prodajem ga definitivno.sve je ok u stand by rezimu.ali cim pocnem da koristim net ili 9gag ili viber baterija opada bukvalno 1 procenat za 2 minuta
.evo dok napisah ovo skinulo mi 1 procenat

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nešto nije kako treba kod tebe. Proveri šta ti radi u pozadini.
Mikrikorisnik nisi jedini i ja imam taj problem a vidim i vecina se isto zali na taj mali apdejt nzm zasto su ga uopste pustili i sta su hteli stim da postignu al znam da baterija opada
-
- Entuzijasta
Baraba, sve sam proveravao i sve izgleda normalno.nema neka app koja radi i jede bateriju.u stend bay rezimu je extra.za 8h dok spavam skine 1 procenat ali cim uzmem da ga koristim jede bateriju kao lud.evo sad imam 2h i 40min a ostalo mi jos 39 procenata baterije.
- Jorda
- Mobil fan
Aha, izvinjavam se, nisam ja dobro video.Zemun napisao:@Jorda nisam mislio na tvoj post vec drugog clana, moja greska sto nisam citirao njegov post.

Ne znam sta se vama desava, meni je baterija skroz ok.
- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
Evo i ja da se javim, na kraju sam ga flesovao, nisam mogao vise da cekam. Inace Laki nije okinut Knox...
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!