Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Kad se budes vracao, onda uzmi Note 3 jer on bas tako i radi, sve i odmah, bez ikakvog cekanja. A ako pretekne para, onda pucaj na Note 4
Ovo sve pod uslovom da ti zaista treba olovka i sve sto mozes sa njom
note 3 sam pikirao odavno, ali iskreno, mislim da ne vredi bas toliko para dati za prelazak sa note 2 na note 3. ipak 720 evra za nov, mislim da je previse. svakako cu pratiti i note 4. po najavama mislim da ce biti ubica. samo da ga lepo naprave, podese i stave u neko jace kuciste. ipak ce biti i vodootporan
Azimuth, bas tako. Nikakav smisao nema note 2 bez olovke. Ja npr vise nikad necu moci da kupim telefon bez olovke tako da mi u buducnosti ne gine neki note
I Chrome i FB rade odlicno ukoliko je dobar net. Nema veze koliko ti je jak signal, bitan je protok. Skini Speedtest aplikaciju pa izmeri ili prosto prebaci na 3G pa ces videti da ce leteti.
da znas da jeste. prelomili su postovi od ranije. realno, da sam hteo klot rom uzeo bih neki dual core cpu sa 1 gb ram memorije i cao. ovako se vracam dobrim starim s pen features-ima
5ar, to je problem sa 4.4.2 na stock rom-u. nema ko se nije zalio da mu baterija traje krace nego na 4.3. skini app sa marketa wakelock detector i vidi koji proces najvise trosi baterije
5ar, uzmi ti lepo ako hoces naravno i stavi neki custom rom. gomila s smeca koja ti dolazi sa custom rom-om ti ne treba i samo gusi telefon. ovako lepo stavis jellykat ili dito rom i vozis. lepo rade, stabilni su, root ti je vec predefinisan sa sistemom, knox free, milina
@toda81 na jellykat-u? generalno, mislim da su skoro svi 4.4.2 custom romovi na istu foru, samo je pitanje koji je najbolje optimizovan i koji imaju najbolju autonomiju baterije, uz naravno bug free
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.