Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
Strasno...znaci sad moram da se ganjam. Videcemo da li ce sad biti tako ljubazni kao kod kupovine. Hvala, pa videcemo sta ce biti.
Ako se prave ludi,zapreti inspekcijom,pozivaj se na zakon o zastiti potrosaca i nece im biti svejedno.
Edit:
Kad ubodem telefon u komp nece da ga prepozna ni Kies a ni kao mass storage.Pojavljuje se ovo

Sta ciniti dalje?
Edit:
Kad ubodem telefon u komp nece da ga prepozna ni Kies a ni kao mass storage.Pojavljuje se ovo

Sta ciniti dalje?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Behemoth, to je neki bug u najnovijoj verziji Kies-a. Meni se isto pojavilo posle instalacije najnovije verzije Kiesa. Resenje je sledece (nazalost privremeno - svaki put kada ponovo dobijes tu poruku moras ga ponovo primeniti): Treba pokrenuti "Troubleshooting Connection Error" proceduru i sprovesti je do kraja. Ako ne prepozna ID posle ponovnog povezivanja SII treba restartovati PC.
Izgleda da je neki bug u novim drajverima, verujem da ce brzo izaci novi Kies sa ispravkom posto je to neki gadan bug.
Izgleda da je neki bug u novim drajverima, verujem da ce brzo izaci novi Kies sa ispravkom posto je to neki gadan bug.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
Ja sam taj.Behemoth napisao:Bila je prica pre par stranica,isto je neko kupio telefon,ali ga je ubolo to sto telefon radi bas na mrezu koju koristi pa je tek posle par meseci video da je zapravo telefon zakljucan.Reklamiraj telefon,racun,garancija i svi papiri i nazad u prodavnicu.NIsu to male pare pa da se ti o tvom trosku sad zezas oko otkljucavanja

Anony, ja sam nakon koriscenja telefona skontao da mi je telefon zakljucan na jednu mrezu.
Kao sto je Behemoth pomenuo, podesilo se to da mi je bio zakljucan bas na mrezu koju koristim, odnosno, mt:s, pa nisam odmah to primetio.

Kad sam skontao to, kontaktirao sam prodavnicu i oni su mi poslali kod kojim sam otkljucao telefon u roku od jednog minuta.

Poslednja izmena od iamivan u Uto, 11. Sep 2012. 13:43, izmenjeno 1 put ukupno.
- tomas.hokenberi
- Moderator
iamivan, i meni se isto desilo, samo sa Samsung I5800 Galaxy 3. Kupljen je uredno u Samsung Mobile - Nokia radnji u Delta sitiju, uz garanciju uvoznika itd. Bio je isto zakljucan na mt:s mrezu. To nisam primetio posto sam sa njim koristio mt:s karticu, sve dok nisam kupio S2 i u G3 stavio Telenor karticu. Mrzelo me je da se smaram sa isterivanjem garancije (vec je bio star 12-13 meseci) pa sam ga sam otkljucao. Izgleda da neki, inace legitimni, prodavci uredno aparate namenjene prodaji uz mt:s pakete prodaju u slobodnoj prodaji ne govoreci kupcima da su zakljucani.
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
tomas.hokenberi, upravo tako, ne govore kupcima da je zaključan telefon, a kada kupci to skontaju i jave im se povodom toga, oni se prave ludi na foru "Jao, izvinite, promaklo nam je izgleda, pa ga nismo otključali pre nego što smo vam ga poslali".
Tako su rekli i meni i mom drugaru.
Tako su rekli i meni i mom drugaru.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
To se moze desiti i desavace se jos mnogo puta u zemlji na brdovitom Balkanu ...
Note IV N9100 dual
tomas.hokenberi, probao sve metode i ne vredi.Nista,sacekacu da poprave taj bug,samo me sad nervira sto ne mogu ni kao mass storage da koristim.Sreca pa Kies Wifi radi.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Behemoth, kako ne mozes komp ni kao mass storage da prepozna telefon ? Probaj preko nekog dobrog uninstaller-a da obrises kies i da onda probas da se nakacis u mass storage modu
Note IV N9100 dual
- tomas.hokenberi
- Moderator
Behemoth, deinstaliraj normalno ("Remove Programs"/"Add-Remove Programs") Kies, pa probaj da nadjes stariju verziju. Medjutim mora da ti radi u mass storage rezimu posto to nikakve drajvere i/ili Kies ne zahteva.
Ako imas WiFi adapter na PC-u probaj isto "Kies over Wi-Fi" povezivanje.
Ako imas WiFi adapter na PC-u probaj isto "Kies over Wi-Fi" povezivanje.
Znam celo uputstvo o stavljanju folije jel stavljao sam par puta evo danas sam bacio 200 din za anti glare foliju stavio sam je klasika ali ekran više nije bio kristalno jasan nego baš zamućen...tako da sam ga u roku od 1h zamenio providnom folijom i sada opet ekran je kristalno jasan.
Zanima me pošto mi je naprsnuo ekran, zvao sam ove iz bg electronika (oni su ovlašćeni serviseri samsunga ) šta ti mislite da li smem da im ostavljam mob da mi zamene ceo ekran sa tachom, mislim koliko su stručni i profesionalni, pošto kažu da daju samo mesec dana garanciju nakon promene ekrana? Šta mislite koliko mi se isplati cela ta avantura? Smara me što mi je napuklo staklo baš mnogo, jeftinije mi je da menjam staklo nego sada da kupujem drugi mob. I da li su sva ta stakla orginalna ili....?
Zanima me pošto mi je naprsnuo ekran, zvao sam ove iz bg electronika (oni su ovlašćeni serviseri samsunga ) šta ti mislite da li smem da im ostavljam mob da mi zamene ceo ekran sa tachom, mislim koliko su stručni i profesionalni, pošto kažu da daju samo mesec dana garanciju nakon promene ekrana? Šta mislite koliko mi se isplati cela ta avantura? Smara me što mi je napuklo staklo baš mnogo, jeftinije mi je da menjam staklo nego sada da kupujem drugi mob. I da li su sva ta stakla orginalna ili....?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
Promenio sam usb port i deinstalirao Kies,sad sve radi.Krenuo je restore podataka 
Opet pitanje,skinuo sam fabricki 4.0.3 i Kies mi kaze da upgrade nije podrzan.
Kad sam uradio wipe i reset jezik se promenio na Poljski?

Opet pitanje,skinuo sam fabricki 4.0.3 i Kies mi kaze da upgrade nije podrzan.
Kad sam uradio wipe i reset jezik se promenio na Poljski?
- tomas.hokenberi
- Moderator
Одг: Samsung Galaxy S2 I9100
To znaci da imas poljski csc. Treba da promenis CSC na neki od srpskih npr. TSR. Potrazi na marketu CSC Samsung. Vazno: Kada promenis CSC odradice i hard reset telefona.
Kakva glupost,promenio sam na TSR i sad mi je sve na srpskom.
menadzer zadataka,rad sa porukama,beleska,snimac govora...
osecam se kao da sam retardiran pa mi treba bukvalan prevod
menadzer zadataka,rad sa porukama,beleska,snimac govora...
osecam se kao da sam retardiran pa mi treba bukvalan prevod

- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
evo da se javim da mi je stigao odgovor servisa za moj galaxy...crkla flash memorija tj ostecena...rjesenje je zamjenska ploca....e sad ima li ko od vas sta da mi pomogne ili savjetuje gdje da se obratim? puno mi je 200 evra dati za opravku...
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- tomas.hokenberi
- Moderator
Behemoth, pa sad mozes da podes jezik na engleski ako ti vise odgovara Podešavanja->Jezik i unos->Jezik pa izaberi engleski.
hirurg, ako imas garanciju si probao USB Jig da nakacis?
- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Samo da javim...odneo telefon u prodavnicu, i na kraju, u principu dobio sta sam hteo. Otkljucan telefon. Lik ga je rootovao, otkljucao..i daje mi telefon, kaze "telefon ti je otkljucan, usput sad imas i rootovan telefon". S obzirom da nisam hteo rootovan, onda ga je unrootovao, istestirao sve, radi sve kako treba. 4.0.3 je na njemu, kako sam ga i dobio i to je to. Sada se bacamo na sredjivanje i privikavanje na telefon, prvi utisci savrseni
Pozdrav

- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
lesa0208, pa bio je na vise servisa...niko nije napravio..garancija na vazi...jer sam ja krivac
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000