Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Stara poruka ali evo i mog komentara. Stariji brat radi komercijalu i baterija mu ode brzo. Probali sa tom baterijom i izdrzi isto kao original. Crkla nakon 10-ak punjenja.
Probali Anker zamenske baterije za S4 (2 kom) i rade kao original a kostaju duplo manje, samo dodatno kupili punjac za baterije od coveka sa KP. Koristio 2 meseca i onda se smorio stalno da menja pa smo baterije prodali.
Na kraju uzme Anker bateriju od 7800mah i sad je srecan. Telefon kao cigla ali radi posao.
Sto se tice Phone info, na note se vidi cak i koliko puta sam koristio olovku
Znaci da je nemoguce naci normalnu bateriju kada ova original pocne da stuca. Ima na ebay oglasa gde navodno za 20 eura prodaju original bateriju, ali me nekako strah da je narucujem jer se bojim da je opt neka prevara. Moracu dobro da procitam utiske onih koji su v3c kupovali od tih prodavaca iz Velike Britanije
Ako ti treba originalna baterija standardnog kapaciteta nju mozes bez problema da nadjes i kod nas. Npr. u Tehnomaniji. Samo treba da objasnis da ti treba originalna posto tamo pojma nemaju.
ljudi ne zanosi te se ja sam kupio isto novu bateriju i uzeo jednu sa ebay isto sve to drzi po jedan dan i zavisi koliko ga koristis znaci jedino preostaje da se uzme veceg kapaciteta baterija ili flesnes neki custom rom kao sto smo zoreli i ja flesnuli i miran
Meni je tek prvo punjenje baterije , kod mene nema štednje - sve full radi . Od jutros u 9 pa do sad 12:45 potrošio je 25% baterije , ima 1h SOT , svo vreme surf na 3G + par fotki i razgovori oko 10 min.
rex napisao:ljudi ne zanosi te se ja sam kupio isto novu bateriju i uzeo jednu sa ebay isto sve to drzi po jedan dan i zavisi koliko ga koristis znaci jedino preostaje da se uzme veceg kapaciteta baterija ili flesnes neki custom rom kao sto smo zoreli i ja flesnuli i miran
Pa sto onda ne preporucis neki dobar rom . Batali ove zezalice .
Tacno je Zile. Niko od nas ne koristi telefon na isti nacin, ali ipak iskustva drugih i ako kazu na koji su ga nacin koristili i koliko moze da stvori neku okvirnu, ali ne i preciznu sliku o trajanju baterije.
Sto se tice kupovine nove originalne baterije, cinjenica je da nece duze da traje od originalne koja je bila u telefonu kada je telefon bio nov, ali mene konkretno interesuje baterija koja ce biti ista kao sto je u startu bila fabricka baterija.
Ta cena sto si rekao da je u gigatronu je prihvatljiva
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.