Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy S5
Upravo probao. Pojavi se krug dok radi fokus, ali nema onog zelenog kruga i zvučnog signala da je i urađen fokus. Znači, nikakva promena u vezi toga između ove dve verzije 5.0.
Meni je danas zablokirao dok sam slusao muziku
Prvo je sam kliknuo pauzu, pa mu nisu radila ova dugmad back home button i ovo trece

Prvo je sam kliknuo pauzu, pa mu nisu radila ova dugmad back home button i ovo trece

Re: Одг: Samsung Galaxy S5
Baraba ovo sa galerijom se i meni dešava na S4. Ne znam dal je do mešanja slika sa stock kamere i pro capture ili što se neke nalaze u sd kartici a neke na memoriji telefona. A i isto sam primetio da čim kliknem na neki album odmah se "pojave" sve slike...
koliko traje preko kiesa ovaj upadate? nesto se oduziii
da ne treba da izgasim telefon kad se prikacim na usb?

da ne treba da izgasim telefon kad se prikacim na usb?
- Azimuth
- Moderator
Zašto preko Kiesa? Imaš ota ili preko Odina. Em brže em jednostavnije. Mislim da nikada i nisam radio preko Kiesa 
Za brzinu nemam pojma, mislim da niko ovde na forumu i ne koristi Kies, osim da instalira drajvere na komp.

Za brzinu nemam pojma, mislim da niko ovde na forumu i ne koristi Kies, osim da instalira drajvere na komp.
I kod mene se isto to dešava sa galerijom, s 'tim da sam već par puta imala i problem sa kamerom (što nije bio slučaj dok nisam prešla na 5.0). Jednostavno zablokira i ni makac, pa jedino rešenje je restart telefona. Iritirajuće [emoji19]
Edit: Jel još neko isprobao novi Facebook na 5.0? Da li da uradim update ili da još ništa ne čačkam?
Edit: Jel još neko isprobao novi Facebook na 5.0? Da li da uradim update ili da još ništa ne čačkam?
nemam ota jer imam root, a ovo pise na sammobile pa reko tako
ovo oduzi .... da vidim da ga prekinem kako..
pa ovo imam 1.4 gb?

ovo oduzi .... da vidim da ga prekinem kako..
pa ovo imam 1.4 gb?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Poslednja izmena od Baraba u Uto, 16. Dec 2014. 19:48, izmenjeno 1 put ukupno.
meni nece tako da skine, mozda zbog roota?
a kad ocu da skinem sa sammobila skida mi nesto 1,4gb velicine...
a kad ocu da skinem sa sammobila skida mi nesto 1,4gb velicine...
- Azimuth
- Moderator
Fb radi normalno posle ovog apdejta.
Što se ostalih izmena tiče, piše u opisu tj changelog da je sređena kompatibilnost sa aplikacijama, malo stabilnost i brzina i neke sitnije stvari, sve je ispod haube, ništa na oko primetno
Da, tebi ota neće raditi zbog ruta. Pa skini fajl i onda iz Odina
Što se ostalih izmena tiče, piše u opisu tj changelog da je sređena kompatibilnost sa aplikacijama, malo stabilnost i brzina i neke sitnije stvari, sve je ispod haube, ništa na oko primetno

Da, tebi ota neće raditi zbog ruta. Pa skini fajl i onda iz Odina

pa to mi dodje ko opet da fleshujem lollipop je li, sve ce obrisat ako nije backupovano?
- Azimuth
- Moderator
Neće ništa obrisati, osim ako ne uradiš factory reset posle flešovanja.
http://www.sammobile.com/firmwares/down ... 1_XEO.zip/
ovo treba da preuzmem?
ovo treba da preuzmem?
- Azimuth
- Moderator
Pa idi na poljsku i vidi koji je poslednji izašao. Ne znam napamet a nisam pri računaru.
to je taj sto je zoreli izbacio
samo nzm zasto je vamo po 300mb a ovo 1,4 gb

samo nzm zasto je vamo po 300mb a ovo 1,4 gb
Ota ti skida samo razliku, a preko sammobile.com skidas ceo sistem.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
hvala dule
sad je jasno ko dan
kako vam se cini taj update, ima li razlika?

kako vam se cini taj update, ima li razlika?
Koje su sanse da onaj camera fix radi na 5.0? Mozda ce u njemu biti kruzica. xD
Ok, dosta je bilo lollipopa. -.-
Vratio sam se na 4.4.2. Jako mi smeta sto ne znam kada je kamera izostrila, pa onda nema silent profila. Dosta da me natera da se vratim nazad.
Ok, dosta je bilo lollipopa. -.-
Vratio sam se na 4.4.2. Jako mi smeta sto ne znam kada je kamera izostrila, pa onda nema silent profila. Dosta da me natera da se vratim nazad.
Dule to znači da ipak može da se radi downgrade.. A ne znam šta im znače ti profili, ali kako sam čitao i kako ljudi govore to je sve stvar navike, sad ko bi ga znao..
Moze, ja sam uradio na sledeci nacin.
Uradio sam restore svog backupa iz recovery i nisam isao rebot. Usao u download mod, i preko odina flashnuo bootloader i modem za 4.4. I sve je proslo bez problema. Ali posto mi nisu sve app radile radile kako treba onda sam odradio factory reset. Sad sve lepo radi.
Uradio sam restore svog backupa iz recovery i nisam isao rebot. Usao u download mod, i preko odina flashnuo bootloader i modem za 4.4. I sve je proslo bez problema. Ali posto mi nisu sve app radile radile kako treba onda sam odradio factory reset. Sad sve lepo radi.