Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
vla-do, Baraba, rucno podesim maximum brightness, nije mi aktivirano automatsko podesavanje osvetljenja. Izadjem napolje, u hladu smanji svetlost, na suncu pojaca. Dakle, rucno podesim na max. Da li tako treba ili ne? Baraba kaze da treba, ti sad kazes ne treba. Zbunnjen sam 

xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ako je štiklirano ono "adaptive ili auto" onda treba. Ako nije ne treba.
Nije stiklirano auto, to imam levo od slajdera... Sta li je onda problem? 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Nema mi logike da automatski pojača osvetljenje ako je automatsko prilagođavanje ugašeno. Ne znam da li sam u pravu, ali ako me sećanje služi to nije normalno.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Pojačava zato što je stavio na maksimum. Samsung na suncu odvrne još da se displej bolje vidi, nema da se ne vidi na suncu info. To radi na automatici, predpostavljam i kada pomeri slajd na maksimum (logično, dobijaš maksimum u određenim uslovima, ovo nasvirati u mračnoj sobi i buljiti... da oslepiš). Probaj da staviš na polovinu sa isključenom automatikom, vidi da li tada još pojačava na suncu.
Baraba, reci ti meni da li se to i na tvojoj s6 desava pa mi govoris iz iskustva?
hvala na savetu, probacu i to...

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Da, tako je kod mene i na ostalim S6, S6E, note 5, predpostavljam i na S7 seriji. Displej S6 za meni najbolji koji sam video na nekom modelu, perverzija, pogotovo na suncu kada još odvrne i ne moram da stavljam ruku iznad fona ili menjam poze krijući fon od sunca da vidim ko zove 

Poslednja izmena od Baraba u Ned, 17. Apr 2016. 09:53, izmenjeno 1 put ukupno.
S6 je meni bio najbolji sto se tice koriscenja na suncu, sve se jasno videlo.
(S7 jos nisam koristio, ali mislim da je takodje odlican sto se tice toga)
(S7 jos nisam koristio, ali mislim da je takodje odlican sto se tice toga)
Baraba, probao sam ono sto si rekao. Auto mi je na off, povecam osvetljenje na max, stavim ga na sunce, pojaca jos, pomerim u hladovinu, smanji osvetljenje. A kad pomerim osvetljenje na polovinu, nista se ne desava, i na suncu i u hladovini, isto
hvala na razjasnjenju

- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
Imam jedno odokativno pitanje. Sta mislite koliko bih(za nekih mesec dana, da se pocastim za rodjendan :p ) morao kinte da dodam uz moj S6 star 10-ak meseci, full oprema, kaljeno staklo i napred i pozadi, originalna nekoriscena Samsung providna maska za ledja, jos oko 14 meseci je pod Telenor garancijom(sa fiskalnim, sve uredno), nema bukvalno ni jednu tackicu osim na kaljenom staklu napred, za S7 edge, takodje full od operatera sa garancijom? Koliko bi bila realna doplata za nov S7 edge a koliko za polovan stanje 10/10?
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
loshme10, imaš temu o tome : http://www.mobilnisvet.com/forum/viewto ... =2&t=11714
... ali evo reću ti da polovan S6 za nov S7 Edge zameniš trebaće ti bar još 250 evra doplate .
... ali evo reću ti da polovan S6 za nov S7 Edge zameniš trebaće ti bar još 250 evra doplate .
16 godina na forumu MOBILNISVET
E, ovako. Kupio sam s6 pre skoro mesec dana. I telefon je super, ali imam neku verziju SM-G9208 (?!?!) i dobijam 3h sot. Negde sam video da je to za kinesko trziste, pa me zanima da li je to razlog zbog kojeg mi se brzno prazni baterija, ili cinjenica da ne koristim originalan punjac, vec neki dosta slabiji. Ne igram puno igrica, a i one koje igram su nezahtevne, socijalne mreze dosta koristim, ali mi je nelogicno da se toliko brzo prazni. Predhodan telefon, iphone 5s, mi je trajao stvarno duze. Telefon nije rutovan, android 6.0.1.
P.S narucio sam originalan punjac, treba sutra da stigne, pa se nadam da ce to poboljsati trajanje baterije, jer je ovo stvarno malo...
P.S narucio sam originalan punjac, treba sutra da stigne, pa se nadam da ce to poboljsati trajanje baterije, jer je ovo stvarno malo...
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Nije ti to do punjaca.probaj da stavis osvetljenje na neku manju vrednost i pogasi app koje ne koristis.ima nas ovde koji imamo los s.o.t. a drugima je dobar.ja imam maksimalno 4h posle ovog zadnjeg apdejta.u krajnjem slucaju resetuj tel mozda ti pomogne.imas i package disabler app koja je sad besplatna na play store.pa pogasi bloat i vidi hoce li biti bolje
cujem da se dosta zale na bateriju kako su dobili sada zadnji apdejt jel zna neko u cemu je fora
Stigao mi je neki update jutros, od 60-ak mb, i u opisu je pisalo da taj update treba da poveca trajanje baterije. Iako sam ga instalirao pre 2,3h, cini mi se da je bolje.
Inace, koristim greenify, i samsungov smart manager.
Inace, koristim greenify, i samsungov smart manager.
-
- Entuzijasta
Fora je u samsungovim programerima kojima je trajanje baterije na zadnjem mestu.njima je bitno da ispostuju guglove security apdejte a za bateriju ih bas briga.ako se ovako nastavi imacemo s.o.t. po 1h i to je to 

ja sam dobio neki od 18mb mislim i kao i ostali i svima baterija sada zeza i trosi se kao luda i kod sebe sam primetio isto
Imam jedno pitanje. Posto imam SM-G9208 verziju telefona, da li ima nekakve razlike u odnosu na onu obicnu f varijantu? Da li isti ROMovi odgovaraju, ili se po necemu razlikuju? Trazio sam, ali nigde nisam mogao da nadjem...
- El Laki
- Prijatelj foruma
To je verzija za Kinesko tržište. Romovi se prave za tačno određene verzije i ne postoji univerzalno pravilo. Odeš u temu za rom koji te zanima i pročitaš da li može na tvoj model. Sigurno ne odgovara svaki Rom sa obične verzije i na sve druge.
-
- Entuzijasta
Da li neko od vas ima problem sa bezicnim punjenjem i ako je imao koje je resenje.kad stavim na punjac krene lepo da puni i posle mozda 10 sekundi stane i pise mi wirelles charging paused