galaxy s4 replika
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: galaxy s4 replika
Dobro, ja se slazem sa tobom (samo sto je moj iznos 150), ali svako voli druge stvari, neko voli dobru tehniku, neko se kupuje slusalice od 100 evra, ja ne idem ispod 10, a nekom su dobre kineske snj od 300 dinara. Cimerka moje devojke celu stipendiju potrosi na slatkise. Procitaj moj post i to je to. Dobijas samo veliki ekran.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Postoje zaista dobro urađene replike S4 i Note 3 za oko 150 evra i one rade skroz OK ... dok rade , kad prestanu da rade idu u kantu za smeće jer nema servisa i delova . Te replike od 6-7.000 dinara su obično smeće gde ne znaš hoće li te glava zaboleti od zračenja ili baterija eksplodirati pored glave .
Moj savet je da ako hoćeš Android do 100 evra imaš u oglasima HTC Desire X koji sjajno radi ... ili WP Lumia 520
Strela011, nadam se da si zadovoljan dobijenim odgovorom.
Moj savet je da ako hoćeš Android do 100 evra imaš u oglasima HTC Desire X koji sjajno radi ... ili WP Lumia 520

Strela011, nadam se da si zadovoljan dobijenim odgovorom.
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Vidi, svi su ti rekli sta da uradis, lepo su te posavetovali i dobio si veoma pametne odgovore. Ti u stvari zelis da ti neko kaze da kupis kineza i to je to. Ako si vec odlucio onda to i uradi, nemoj trositi prostor na ovom forumu nepotrebnim temama. Za 100e imas Nokia Lumia 520 i ona ce ti odraditi bolje posao nego bilo koji kinez (mislim na klonove, naravno).
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Bolje i polovan Android bilo koji nego kopija kineza...uostalom...100e lumia 520 nova i to je to... suvišno je dalje uopšte nastavljati diskusiju u ovoj temi...dobio si dosta odgovora i svi odgovori se svode na isto...a ti ako si vec odlučio kineza , srećno ti sa njim i uživaj dok traje...sta drugo vise dodati...Pozzz
Huawei
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja kao veliki android fan toplo preporučujem Lumiu 520 svakom poznaniku u odnosu na bilo koji android telefon za tu cijenu. Skoro dva prijatelja me pitali za savjet i jedan je poslušao i prezadovoljan, drugi je kupio Huawei Y530 i žali se na kočenje telefona... 

Strela011, konkretno ova kopija je ocajnog kvaliteta.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Ovo je smešno, a jel ima kopija S5 da kupiš , kad ti već nije bitno.
Nokia Efiftyone
Hvala svima na savetima...odlucio sam da zaobidjem kineze i kupim galaxy core dual sim, malo skuplja varijanta ali necu vise nositi vise dva telefona 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Pošto su rešene nedoumice oko kupovine (a nadam se da su saveti pomogli i drugim članovima foruma i posetiocima sajta) , ova tema može da ide pod "lock"
16 godina na forumu MOBILNISVET