Već je stigao za neke zemelje. Ako te mrzi da cekaš, idi na sammobile, download-uj neki firmware za zemlju za koju je Nougat dostupan i flešuje preko Odina.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy A5 2016 (A510)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Samsung Galaxy A5 2016 (A510)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Za Rusiju stigao odavno i bolje radi od MM. Fluidniji je i brzi.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 24. Sep 2015. 19:18
Ja sam ga dobio još pre 10 dana. Imam dual sim model. Radi OK - ništa spektakularno...
Послато са SM-A510F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A510F уз помоћ Тапатока
U Srbiji?
Samsung A5 2016
Samsung A5 2016
jel neko menjao bateriju, koju novu uzeti?
kineske propadaju brže od originalnih, to mi je dosadašnje iskustvo, ali nije bio problem menjati kod telefona sa neintegrisanom, a ovo sad...
kineske propadaju brže od originalnih, to mi je dosadašnje iskustvo, ali nije bio problem menjati kod telefona sa neintegrisanom, a ovo sad...
kenzoki, nazovi ProMobi i vidi kod njih koliko kosta baterija sa zamenom. Verovatno ce cena biti malo jaca ali ces bar znati da si dobio originalnu bateriju kao i da je zamena odradjena kako treba.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
a šta je sa kupovinom baterija sa e-baya tj. aliexpresa? neko uzimao?
Pozz drugari
Imam jedno pitanje,naime imam problem sa zvukom stizanja SMS poruka,ne znam u cemu je problem??
Unapred hvala na odgovoru

Imam jedno pitanje,naime imam problem sa zvukom stizanja SMS poruka,ne znam u cemu je problem??
Unapred hvala na odgovoru