Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Šta ću, mator sam, moj trend je odavno prošao. [emoji16]
Znam, i u pravu si, ali mi se ne čačka nešto što odlično radi - a ako ne bi radilo dobro, samo bih sam sebi nabio nervozu u nastojanju vraćanja na staro. Tako da za sad ostajem na O, a za par meseci, kad procenim da je popravljeno sve što je eventualno pravilo probleme, preći ću na P, i to će biti sve od novih verzija OS-a koje ću videti na ovoj Notari. [emoji854]
Meni se ovaj telefon svidja,moze da snima 4k video i jos u 60fps,dimenzije kao moj a5 2016,a sto se tice rezolucije ekrana fullhd+ je meni puna kapa za tu velicinu preko 400ppi je vise nego dovoljno,gledao sam po testovima za ovaj telefon kazu da ima odlicnu prednju kameru,ako neko moze da kaze koliko 4k rezolucija videa u 60fps zauzme memorije 1 minut snimanja
Ima li korisnika ovog telefona na forumu koji može da mi da informaciju da li od 8-9 ujutru do 00h uveče može da izdrži bez punjaca, normalno korišćenje i wi-fi i 4g podjednako?
Aha, super. [emoji4]
Kidnapuj ga na malo duzi period pa napisi i neke utiske. [emoji3]
Izuzetno je zanimljiv model, meni mozda i najzanimljiviji u citavoj seriji. Eh, samo da je taj ekran nesto veci. [emoji4]
Ali imaju i edge ekrane, a licno nisam neki ljubitelj istih. [emoji16]
Zato kazem kada bi S10e imao malo veci ekran, gde bi nam kraj bio. [emoji3]
Mada kao alternativa se namece A70, odlican mob. [emoji4]
Sta mislite o prelasku sa S10e na Note 9? Sta se dobija, sta se gubi, vredi li uopste davati novac i doplacivati posto je S10e generacijski noviji uredjaj ali je jeftiniji od notare.
N9 je veći, ekran ima veću rezoluciju, ima olovku i dodatnu kameru sa 2x zumom — S10e je manji, ekran ima manju rezoliciju, nema olovku, i ima dodatnu kameru sa širokougaonim objektivom.
Baterije ne znam kakve su im u direktnom poređenju, ali na N9 trebalo bi da je dobra.
E da: Notara ima normalne, starovremenske ivice oko ekrana, a S10e ima rupicu. [emoji16]
Meni lično S10e nema šta da traži pored Notare, ali ti najbolje znaš šta je tebi prioritet. [emoji854]
Ne vidim sto ste toliko opterećeni velikim ekranima. S10e je po dimenzijama kao S7 a ekran razvučen od ivice do ivice. Taman za normalnu upotrebu, posebno jednom šakom.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.