Samsung D900

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Skajnet
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 23. Apr 2006. 10:58

Post od Skajnet »

Je li i D 900 ima problem sa "ascending" zvonjavom na pocetku,mislim ono tiho na pocetku pa posle pojacava?

James Bond
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 17:10

Post od James Bond »

Za VeNoM-a: bluetooth sluska za d900 se zove WEP200. 8) :D 8) :D 8) :D 8)

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

za vlada1970 dao si paceve za modove za e900 a ne za d900, malo si se batice presao jer su ovi telefoni skroz razliciti jedino ih potpisuje fabrika ista. pozdrav :lol: :lol:
A N D R O I D

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Sakjnet,ja koliko znam,to je tako i kod d600 i kod e900,al ja nisam uspeo da provalim kako da "otklonim" ascending... :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 24. Mar 2006. 00:56

Post od sony »

Pitanja za vlasnike D900, zaniam me da li je na ovom samsungu popravljeno nesto sto me uzasno izbijalo na starim.
Prvo da li je moguce u toku zvona dolazeceg pozivata staviti to na mute pomocu tipkica sa strane?(jer na nekim modelima nije bilo moguce moglo se samo utisati do opcije 1 a nikako iskljuciti da bude mute)
2. uzasna stvar je bila na nekom modelu da nije imao opciju da sve iz telefona kopiras na sim karticu tj. da cuvas i na telefonu i na sim-karticu?
3.mislim da po ovim pitanju nisu nista radila ali mozda je napravljen neki programcic ili ima neka fora, koliko sam ja vidio do sada ni jedan samsung nema opciju da se stavim mp3 melodija na poruku da li je ista uradjeno po tom pitanju? i
4. kad se slika vecom rezolucijom jel jos uvijek nema opciju resize da se slika smanji za mms?
Hvala unaprijed onome ko mi odgovori

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

1. Imash opciju da drzish dugme sa strane za pojachavanje zvuka i on ce prebaciti melodiju na mute ili odbije poziv u zavisnosti kako namestish.
2. Mislim da ima.
3. Nema u mp3 ali mozesh u AMR formatu,znachi na kompu prebaci MP3 u drugi format i mislim da ce moci...
4. Hm,e to nisam gledao,mozda ga sam smanji chim ga ubacish u MMS,idi do neke prodavnice pa probaj bash...

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sony »

Hvala ti puno, a da li mi neko moze to tacno podvraditi sto ti pricas? Jel ti imas d900 ti mi sve nesto "mislis" pa nisam nacisto?
Moze li ovo neko da potvrdi ko ima d900.

Hvala

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

sony, ne mozes u isto vreme kontakte imati i na sim-u i na tel-u,iz prostog razloga imace dva kontakta sa istim imeno jedan do drugog,e sad ostaje na tebi da biras sta ces ili sim ili tel!
A sto se tice sms melodija,mislim da ne moze ni amr,necu kategoricki da tvrdim,ali mislim da su samo ubacene dostupne!
Govorim iz nekog iskustva,jer je brat imao d900,pa sam ga cackao i igrao se sa njim bas dosta.....
D500&E71

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sony »

Ne mogu da vjerujem da mi niko ne moze odgovoriti na ova pitanja ko ima D900 dajte ljudi to su tri recenice.
Ti me nisi skontao, ja sam pitao da li ima opciju copy to sim jer mnogi samsung modeli nemaju uopste tu opciju da prekopiras brojeve iz telefona na sim karticu. Jer kad budes mjenjao fon onda je to jako korisna opcija... A da ne pricam da SE ima opciju da ti cuva i na telefonu i na sim, cim sacuvas u telefon on je odmah sacuva i na sim-u....

Mirko 91
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 02. Apr 2007. 12:40

Post od Mirko 91 »

[quote="Dexter"][/quote]
Ja imam d900 i sve ovo je tacno, jedino nisam probao ovo sa tonom za poruku

Izmenio:gameforce:Bespotrebno citiranje celog posta!

Mirko 91
Novajlija
Novajlija

Post od Mirko 91 »

Jel zan neko da li na ovom telefonu postoji sekretarica, i ako postoji kako da je aktiviram? :unsure:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Mirko 91, ne nazalost nema sekretarica na ovom telefonu,bilo je ranije na dumb fonovima (sony z5.z7...),a sada samo na symbianima.....
Ako ti je toliko bitno,mozda postoji neka java aplikacija,nisam siguran
D500&E71

Mirko 91
Novajlija
Novajlija

Post od Mirko 91 »

Da li neko zna da li se na ovaj telefon mogu dodavati igrice. Skinuo sam sa interneta(kompijuter) FIFA 07 u .jar formatu i sada mi se cini da mogu samo dodati u Other Files, a odatle ne mogu da pokrenem. Znaci da li mogu igricu sa kompijutera da prebacim na telefon?

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Mirko 91, ja sam totalni duduk za Samsung, ali on bi trebao da koristi .jad ekstenziju i mislim da igrice možeš instalirati samo preko gprs-a...
Edit, (niko se nije naučen rodio :D ), Mirko 91 probaj ovo, sa ODAVDE, javi da li si uspeo...(Samsung :? , ne mogu da verujem...)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Mirko 91
Novajlija
Novajlija

Post od Mirko 91 »

Ne znam, ovde se pominje nesto sto izgleda rizicno. Nisam siguran da zelim ovo da probam. Razmislicu pa cu mozda probati. U svakom slucaju hvala puno.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Kako god hoćeš, inače link je sa Mobile-Review foruma... :roll: tako da... Ali možda je i bolje da ne probaš...moš'pukneš 10e za flash...(ne snosim nikakvu odgovornost!)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

illegal
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 16. Jun 2007. 14:32

Post od illegal »

Exclamation Znaci pomazite molim vas
kupio sam sada novi telefon - samsung d900 , ukljucio usb instalirao drivere i normalno treba se ici preko Samsung Pc Studio 3 da prebacujes slike i pesme itd, instalirao sam to sa cd-a
i jednostavno pise da mi je konektovan , ali pokusavam da ulazim bilo gde ,znaci kliknem na Manage files ,Manage messages , syncrhonize , bilo sta i nece da otvori , jednostavno ko da i nisam kliknuo,da naponem da sam iskljucio firewal , znaci ne blokira ga , a i na telefonu imaju neka podesavanja za usb , sve sam opcije probao ni na jednoj nece da radi,molim vas da mi pomognete ! Hvala unapred!

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Zamolio bih nekoga ko ima D900 kupljen u original pakovanju, da postavi sliku kutije i svega sto se dobije uz telefon! Hoce moj sestra da kupi pa ja hocu da bude u full-u :wink:

Novi Sad
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Jan 2007. 16:08

Post od Novi Sad »

ajd ako moze neko da mi odgovori sto pre... da li treba da se formira baterija za D900 ,ako treba - da li je to ono klasicno punjenje 3 puta po 10-12 sati ?

hvala unapred !

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Novi Sad, NE !
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Odgovori