Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Dpb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
- :: Samsung SM-G920
- :: Huawei p8 lite
PepyPN, evo nacina kako se menja sms zvuk, najbolje je preko kompa ali mozes i direktno na fonu, napravis folder NOTIFICATIONS, u njemu napravis folder RINGTONES i u taj folder stavis melodije koje zelis i kada to uradis tamo u podesavanjima za melodiju poruke nalazice se i te melodije koje si ubacio
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04
Dobar dan.
Samsung je izacio nov Android 2.3.5 Gingerbread verziju I9100XXKI3 Firmware, 15.09.2011.godina.
Moguće flašovanje preko Odina samo nebrendovani telefoni.
Neverovatno trajanje baterije koliko sam primetio u jednom danu.
Novi vizuelni efekat ( možete se videti plava senka kod skrolovanja ).
Još uvek nema Gtalk video.
Oba sistema za uštedu energije.
Svipe verzija 3.8.86.
Samsung je izacio nov Android 2.3.5 Gingerbread verziju I9100XXKI3 Firmware, 15.09.2011.godina.
Moguće flašovanje preko Odina samo nebrendovani telefoni.
Neverovatno trajanje baterije koliko sam primetio u jednom danu.
Novi vizuelni efekat ( možete se videti plava senka kod skrolovanja ).
Još uvek nema Gtalk video.
Oba sistema za uštedu energije.
Svipe verzija 3.8.86.
-
- Redovni učesnik
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 22. Maj 2009. 18:14
Dobro vece svima!
Instalirao sam 2.3.4 na aparat sa telenora, naravno preko kies-a, i zapazanja su sledeca: baterija mi bar za cetvrtinu duze traje, medjutim, mada ja to ne primecujem, dosta su slabiji rezultati u quadrantu i device mark-u; quadrant je bio 3483 poena, a sada je 2828. Device mark je bio 2018, a sada je 1730.. Ja ne primecujem razliku, ali sintetika kaze tako.
Neka zapazanja drugih korisnika bi bila dobrodosla!
Pozdrav svima!
Instalirao sam 2.3.4 na aparat sa telenora, naravno preko kies-a, i zapazanja su sledeca: baterija mi bar za cetvrtinu duze traje, medjutim, mada ja to ne primecujem, dosta su slabiji rezultati u quadrantu i device mark-u; quadrant je bio 3483 poena, a sada je 2828. Device mark je bio 2018, a sada je 1730.. Ja ne primecujem razliku, ali sintetika kaze tako.
Neka zapazanja drugih korisnika bi bila dobrodosla!
Pozdrav svima!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
*mikica*, ako si uključio GPS, valjda jesi, onda treba da sačekaš da telefon "uhvati satelite" i tek tada će moći da ti pokaže lokaciju na kojoj se nalaziš...
Za brže "hvatanje satelita" uključi i opciju "Use wireless networks" (skidaće ti se malo kredita s obzirom da sa ovom opcijom koristiš i GPRS)...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Redovni učesnik
Od 1.septembra sam vlasnik Galaxy s II ,uzeo sam ga preko Telenora i imamo 2.3.3. verziju GINGERBEARD.
Uopste nisam bio zadovoljan baterijom,kao i vecina ljudi...
Proslog utorka sam bio na aerodromu u Budimpesti i prebacivao neke fajlove na telefon kada me je KIES obavestio da je izasao novi firmware za telefon.
Iz drugog puta sam uspeo da uradim update i sada imam 2.3.4. ---- PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KE1 (MSR)
Posto sam vec nedelju dana u inostranstvu nisam nesto preterano mnogo koristio tel i jedino sto sam primetio je da je kamera sporija nego u prethodnoj verziji softvera a trajanje bateriji je po meni isto kao i ranije tj. nema poboljsanja...
Mada na netu vidim da je spremljena 2.3.5. verzija...
Koga interesuje moze da prati ovde : http://www.youmobile.org/blogs/entry/Sa ... ly-Updated
Pozdrav
Uopste nisam bio zadovoljan baterijom,kao i vecina ljudi...
Proslog utorka sam bio na aerodromu u Budimpesti i prebacivao neke fajlove na telefon kada me je KIES obavestio da je izasao novi firmware za telefon.
Iz drugog puta sam uspeo da uradim update i sada imam 2.3.4. ---- PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KE1 (MSR)
Posto sam vec nedelju dana u inostranstvu nisam nesto preterano mnogo koristio tel i jedino sto sam primetio je da je kamera sporija nego u prethodnoj verziji softvera a trajanje bateriji je po meni isto kao i ranije tj. nema poboljsanja...
Mada na netu vidim da je spremljena 2.3.5. verzija...
Koga interesuje moze da prati ovde : http://www.youmobile.org/blogs/entry/Sa ... ly-Updated
Pozdrav
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
*mikica*, za google maps moraš da imaš vezu sa internetom, svaki put kada učitava mape on ih skida sa neta, imaš temu u kafiću, ukratko iGO je najbolji za Android: viewtopic.php?t=7222
Ja sam na 2.3.3 GINGERBEARD, ne radim update dok sve šljaka kako treba, osim ako se pokaže dobro 2.3.5
Android 2.3.5 Update Change-log:
Battery Life and Power Efficiency Improvements.
Android Market Version 3.1.5 with automatic Updating for your apps and faster scrolling through apps.
New GUI visual effects (e.g. blue shade below every menu).
Power saving system can be set to (System power saving OR Custom power saving).
Swype v3.8.86 pre-installed
OS Performance Improvement.
Otvara bez problema Spartacus.Blood.and.Sand.S01E01.720p.BluRay.X264-REWARD.mkv

Ja sam na 2.3.3 GINGERBEARD, ne radim update dok sve šljaka kako treba, osim ako se pokaže dobro 2.3.5

Android 2.3.5 Update Change-log:
Battery Life and Power Efficiency Improvements.
Android Market Version 3.1.5 with automatic Updating for your apps and faster scrolling through apps.
New GUI visual effects (e.g. blue shade below every menu).
Power saving system can be set to (System power saving OR Custom power saving).
Swype v3.8.86 pre-installed
OS Performance Improvement.
Otvara bez problema Spartacus.Blood.and.Sand.S01E01.720p.BluRay.X264-REWARD.mkv