Samsung I9001 Galaxy S Plus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung I9001 Galaxy S Plus
Jbg ja sam na ugovoru do kraja godine sa mtsom tkd cu morati da ga otkljucavam. A i ako se desi nesto telefonu, nece sigurno to biti samo od sebe.
Ima li neka fora za unlock kao na iphone-u da ne placam po radnjama a i mrzi me da cekam do ponedeljka.
Jel mogu da se postave precice na onaj kruzic kad se otkljucava telefon kao na ICS-u. Ne mogu nigde da nadjem podesavanje.
Ima li neka fora za unlock kao na iphone-u da ne placam po radnjama a i mrzi me da cekam do ponedeljka.
Jel mogu da se postave precice na onaj kruzic kad se otkljucava telefon kao na ICS-u. Ne mogu nigde da nadjem podesavanje.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ght=unlock
i
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1253707
Sto se precica tice mozes ih imati ako skines go locker i posebne teme za go locker koje imaju opciju da se postave par precica prilikom otkljucavanja
i
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1253707
Sto se precica tice mozes ih imati ako skines go locker i posebne teme za go locker koje imaju opciju da se postave par precica prilikom otkljucavanja
Note IV N9100 dual
toda81 ne bih ja vise dirala root i sl. Bas me nervira to, kad goristim Go Launcher sve je ok, al' on ponekad baguje... Jel nema drugog resenja za moje ikonice?
- toda81
- Prijatelj foruma
joa_d, koju verziju go launchera koristis?Ja koristim GO_Launcher_EX_3.11 final i radi odlicno. Sto se tice root-a mislim da to nije nista strasno jer se root, a i unroot na ovom telefonu odrade za cas, lako se instaliraju rom-ovi i ako se samo odradi sve kako ntreba ne moze nista poci pogresnim putem. Obavezno se radi backup systema pre nego sto se bilo sta radi i to je to
Note IV N9100 dual
Najnoviju verziju, ne znam koja je, pre neki dan se update-ovala. Btw, bila sam sve aplikacije izbrisala, bukvalno sve, ostalo samo ono iz telefona, i uvek se izdvoji ikonica onog glupavog mt:s menija...
- toda81
- Prijatelj foruma
joa_d, kakva ikonica mts menia i gde se izdvoji?Sta je konkretno problem sa go launcherom i da le je u pitanju go launcher ili go launcher ex
Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
joa_d, to se kod mene uopste ne desava sa ovom mojom verzijom go launcer ex 3.11 final.Ako hoces mogu ti poslati na mail pa da probas ovaj go launcher ex koji ja koristim. Nasao sam kupca za moj tel pa cu izgleda da predjem uskoro ponovo na htc
Note IV N9100 dual
Moze 
Sto zamenjujes telefon? Meni je moj skroz ok, jako sam zadovoljna, jedino me te ikonice izludjuju...

Sto zamenjujes telefon? Meni je moj skroz ok, jako sam zadovoljna, jedino me te ikonice izludjuju...
- toda81
- Prijatelj foruma
joa_d, ne mogu da kazem da nisam zadovoljan ovim telefonom jer bih u tom slucaju bio neiskren. Svideo mi se mnogo htc sensation,a i htc sensation xe kako zbog karakteristika,tako i zbog kvaliteta izrade,mada je u tog klasi i galaxy s2,ali mi se on ne svidja bas previse,mada je super tel.Svi imaju nesto po cemu su posebni.
Nikada do sada nisam imao samsung tel jer mi se nisu svidjali bez os-a,ali ovi sa androidom sustvarno fantasticni
Nikada do sada nisam imao samsung tel jer mi se nisu svidjali bez os-a,ali ovi sa androidom sustvarno fantasticni
Note IV N9100 dual
Zdravo svima,
da li neko od servisera moze da mi kaze da li je moguce na ovom telefonu promeniti samo digitizer,a ne ceo ekran sa digitizerom?
da li neko od servisera moze da mi kaze da li je moguce na ovom telefonu promeniti samo digitizer,a ne ceo ekran sa digitizerom?
Mislim da je kod SuperAmoleda to nemoguće.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Jel proradio nekome market,meni ne radi vec dugo i pocinje da me nervira? 

- toda81
- Prijatelj foruma
dzonsi, kod mene cas radi, a cas ne radi. Nije mi jasno sta se to desava
Note IV N9100 dual
dzonsi, pogledaj moj post na prethodnoj strani i pokusaj tako da uradis, meni od tada market funkcionise odlicno. Mozda i tebi pomogne 

jazz, jel si posle uspesno apdejtovala opet na play store,ili koristis market stari?
dzonsi, updateovala odmah posle, i najnormalnije koristim novi Market (sada Play Store).
jazz, odradio sam,ok je za sada,sve radi normalno,hvala 

Nema na cemu, drago mi je da funkcionise, od tada nemam nikakvih problema sa Marketom pa verujem da ce tako biti i kod tebe. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Danas sam prodao moj sgs plus
i kupio sgs II i prezadovoljan sam. Samo jos da ga root-ujem

Note IV N9100 dual