E kad ovo o S4 displeju napiše čovek koji ima iPhone 5, onda to nešto znači. Bojim seAndrijano napisao:Evo stigao je u telekom,od sutra ce biti i u poslovicama..ja sam se danas igrao sa njim malo i mogu reci da je zver! Ekran je savrsenstvo!....
....,kad onaj ekran kida koliko je dobar.
Više puta sam hteo da umanjim tenzije na toj relaciji apple-samsung. Jednostavno ja imam ono sto meni vise odgovara i sto iz neke svoje licne upotrebe mislim da je bolje. Ali sa druge strane nikad ne zelim da umanjim ono sto je ocigledno samo zato sto je druga strana. Ja sam generalno protiv Androida..a stvarno sto se tice s4 posto se svaki dan skoro srecem sa s3 mogu reci da je evolucija,ali taman tolika da bi bas razmislio da li da predjem sa s3 na s4. Ekran je mnogo bolji i svidja mi se sto je od ivice do ivice,a velicina je zadrzana samog telefona. Najverovatnije bi sacekao neki mesec da se stabilizuje cena i onda bih odmah presao sa s3 na s4. Odite sutra do neke poslovnice pa se uverite i sami,ja kad sam uzeo s4 imao je na mene wow efekat. A privatno svidja mi se sto su napravili ovakav telefon to samo gura konkurenciju napred!1808 napisao: E kad ovo o S4 displeju napiše čovek koji ima iPhone 5, onda to nešto znači. Bojim se
jedino da si se sad zamerio nekima ovde, koji su tvrdili nešto drugo na tu temu.
Ajde se lepo vrati na „onu“ temu i pogledaj ko ovde pali. Gde si to pročitao da sam uopšte pomenuoluca napisao: 18080 - brate, nemoj da palis u svakoj temi, nemoj da se ljutis, samo kazem da je previse tenzija o sistemima... mnogo je toga stvar ukusa ovde, nemojte siriti pricu oko toga
Posle ovog tvog posta sam čak dopisao da sigurno ne ubija iPhone 5 i GS4. Gde ti tu vidiš da zagovaramluca napisao:A - HA! stigla Baraba! sad cete cuti sta sve moze iOS
4s ubija sve trenutno postojece modele osim ovih novih koje nisam jos imao priliku da procackam
Brzo kapiraš. Trebalo ti je samo četiri godine da ovde inventarišeš i napišeš skoro 3.000Baraba napisao:...Nađi neki hobi, izađi malo na sunce, ima još nešto sem mobilnog telefona.