Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Re: Samsung Galaxy S IV

Post od bestboy »

690е у огласима, права ситница, очекивао сам више... :P :)
Слобода или смрт

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Andrijano napisao:Evo stigao je u telekom,od sutra ce biti i u poslovicama..ja sam se danas igrao sa njim malo i mogu reci da je zver! Ekran je savrsenstvo!....
....,kad onaj ekran kida koliko je dobar.
E kad ovo o S4 displeju napiše čovek koji ima iPhone 5, onda to nešto znači. Bojim se
jedino da si se sad zamerio nekima ovde, koji su tvrdili nešto drugo na tu temu. :)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Za dva meseca biće ga po 500 evra na hiljade u oglasima , lepo je Samsung objavio da će na naštanca 50% više S4 nego što je napravio S3 , znači hiper produkcija koja ce cenu unormaliti za par meseci ... pa pogledajte S3 posle 11 meseci od puštanja u prodaju cena mu je u EU prodavnicama oko 370 evra sa svim taksama a kod nas na crno po oglasima je nov 330-350 evra .
Ajde molim te dati za fon 700-800 evra :wacko:
16 godina na forumu MOBILNISVET

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Ima ga u oglasima već i za 600€. Inače sutra stiže i u Vip.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

Сутра је свуда у продаји. Код Теленора има некаква наградна игра у Кнез Михајловој. Сваких сат времена најбољи резултат у игри меморије добија S4. Самсунг је то радио и за S2 са оним квизом.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Samsung Galaxy S IV

Post od Andrijano »

1808 napisao: E kad ovo o S4 displeju napiše čovek koji ima iPhone 5, onda to nešto znači. Bojim se
jedino da si se sad zamerio nekima ovde, koji su tvrdili nešto drugo na tu temu. :)
Više puta sam hteo da umanjim tenzije na toj relaciji apple-samsung. Jednostavno ja imam ono sto meni vise odgovara i sto iz neke svoje licne upotrebe mislim da je bolje. Ali sa druge strane nikad ne zelim da umanjim ono sto je ocigledno samo zato sto je druga strana. Ja sam generalno protiv Androida..a stvarno sto se tice s4 posto se svaki dan skoro srecem sa s3 mogu reci da je evolucija,ali taman tolika da bi bas razmislio da li da predjem sa s3 na s4. Ekran je mnogo bolji i svidja mi se sto je od ivice do ivice,a velicina je zadrzana samog telefona. Najverovatnije bi sacekao neki mesec da se stabilizuje cena i onda bih odmah presao sa s3 na s4. Odite sutra do neke poslovnice pa se uverite i sami,ja kad sam uzeo s4 imao je na mene wow efekat. A privatno svidja mi se sto su napravili ovakav telefon to samo gura konkurenciju napred!
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

E kad ovo o S4 displeju napiše čovek koji ima iPhone 5, onda to nešto znači. Bojim se
jedino da si se sad zamerio nekima ovde, koji su tvrdili nešto drugo na tu temu. :)[/quote]

18080 - brate, nemoj da palis u svakoj temi, nemoj da se ljutis, samo kazem da je previse tenzija o sistemima... mnogo je toga stvar ukusa ovde, nemojte siriti pricu oko toga :)

samsung ce biti jedan od 3 najbolja uredjaja trenutno na svetu, tu nema spora, samo ce biti pitanje ko ce biti na preostala 3 mesta :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Samsung Galaxy S IV

Post od Baraba »

Ako nema lagove definitivno ulazi u moj izbor, ako ima dzabe i displej i sve. Da platim i da se nerviram, ma nema sanse.

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

Cvrc... Tek za petnaest dana. Ova kada me je juče zvala nije rekla da ne mogu sada iako sam joj rekao moj broj telefona jer mi ugovor ističe u avgustu. Ostadoh bez futrole. A bio sam tako blizu.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

1:41
http://www.youtube.com/watch?v=U8STgCviLe0

Ni tu nije bas trenutno...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

1808
Expert
Expert

Post od 1808 »

luca napisao: 18080 - brate, nemoj da palis u svakoj temi, nemoj da se ljutis, samo kazem da je previse tenzija o sistemima... mnogo je toga stvar ukusa ovde, nemojte siriti pricu oko toga :)
Ajde se lepo vrati na „onu“ temu i pogledaj ko ovde pali. Gde si to pročitao da sam uopšte pomenuo
operativne sisteme? A pogledaj ispod ko je tako započeo diskusiju.....
luca napisao:A - HA! stigla Baraba! sad cete cuti sta sve moze iOS :)

4s ubija sve trenutno postojece modele osim ovih novih koje nisam jos imao priliku da procackam :)
Posle ovog tvog posta sam čak dopisao da sigurno ne ubija iPhone 5 i GS4. Gde ti tu vidiš da zagovaram
samo jedan operativni sistem? Stvarno nije u redu da mene prozivaš za ono što ti pišeš.

Ovo što je par postova iznad napisao Andriano je mnogo objektivniji pristup celoj priči i pokazuje
da razmišljanje može biti trezveno i kada u džepu imaš iP5. Zato sam i citirao njegov post.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Vidi, nešto kod tebe ne štima. Raspravu iz jedne teme hoćeš da prebaciš u ovu. Nađi neki hobi, izađi malo na sunce, ima još nešto sem mobilnog telefona.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Danas ne budem lenj i odem u telenor da pogledam S4 i ja dodjem tamo uzmem uredjaj i ne verujem koja sramota od Samsunga sa ovim modelom.

Kvalitet izrade je po meni losiji nego sto je bio na S3.
Display koji je full HD je tolko sra**e ladno kada se udje u dialer brojevi su pikselizovani onako bas odvratno...
I dalje postoji lag kada se ulazi u dialer i sms i lockscreen...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Lesa, napisao sam ja u temi "poredjenje modela" posto sam testirao svaki od navedenih tamo i roku od sat vremena... Svi su nesto zakinuli :(

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ako je lag prilikom ulaska u dialer prisutan onda to očigledno nije problem chipseta jer je tu Qualcomm, zar ne? Nema druge nego da je TouchWiz-a...

1808
Expert
Expert

Post od 1808 »

Baraba napisao:...Nađi neki hobi, izađi malo na sunce, ima još nešto sem mobilnog telefona.
Brzo kapiraš. Trebalo ti je samo četiri godine da ovde inventarišeš i napišeš skoro 3.000
postova, kako bi shvatio da ima još nešto sem mobilnog telefona. Bistar si ti momak.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

janka_88, Nope nije Qualcomm nego je Exynos kod nas .

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Znači ipak je Srbija među odabranim zemljama koje imaju tu čast da dobiju Octa procesor. :D Ovdje u BiH je quad verzija... :(

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Otkud sad to?
Bilo je reči da ce biti Qualcomm jer ne mogu naštancati octa core.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

qualcomm je na modelu I9505 koji nije za nase trziste, ne znam otkud u Bosni ta verzija? :?

Odgovori