Samsung galaxy J5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Samsung galaxy J5
Lepo. Javiću sestri, ali ona to svejedno neće znati da odradi. 

- Jaza Vizantijac
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 21. Mar 2013. 12:33
- :: LG Nexsus4
Odradio update na 6.0.1

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Samo da ne zeznu nesto 

meni sinoć stigo neki update od 100+mb i ja updejtujem i ponadam se da je 6.0, kad ono i dalje 5.1.1. a ne znam šta je taj apdejt što sam odradio sinoć.
Je l' nekom na j5 iz telenora stigo 6.0?
Je l' nekom na j5 iz telenora stigo 6.0?
- Jaza Vizantijac
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 21. Mar 2013. 12:33
- :: LG Nexsus4
Tek su u Indiji izbacili 6.0.1 update.Rucno sam.odradio update.Inace update ima 760mb tako da znate kad vam stigne update.
aha ok, ja sam pogrešno shvatio onda da je tebi stiglo automatski.
Ovaj sad update što sam odradio pre par dana kad sam pisao mi je sredio onaj notification reminder. Ranije nije radilo to kako treba, sad eo svaka 3 minuta (namestio na 3) piska ako imam nepročitanu notifikaciju, što je kul zamena za nedostatak prednje lampice
Ovaj sad update što sam odradio pre par dana kad sam pisao mi je sredio onaj notification reminder. Ranije nije radilo to kako treba, sad eo svaka 3 minuta (namestio na 3) piska ako imam nepročitanu notifikaciju, što je kul zamena za nedostatak prednje lampice
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Meni na J7 cini mi se kamera jos malo bolja na 6.0.1.Svidja mi se navbar sto su belo plave ikonice.Jos sa mogucnoscu menjanja tema super kastomizacija.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
koji player za muziku preporučujete, pošto su u ovom modelu iz neznanih razloga izostavili samsungov audio player.
-
Ima na marketu da je skine samsungov plejer.
Послато са SM-J700H
Послато са SM-J700H
- kopitaneskita
- Mobil fan
^^^^^^
besplatno? originalni samsungov player?
daj link
p.s. jeli to ovo: https://play.google.com/store/apps/deta ... .app.music
p.s.2 piše da samo podržava uređaje na 6.0, njen j5 je na stock 5.1.1, pod zvaničnom dvogodišnjom garancijom. ima li rešenje?
besplatno? originalni samsungov player?
daj link

p.s. jeli to ovo: https://play.google.com/store/apps/deta ... .app.music
p.s.2 piše da samo podržava uređaje na 6.0, njen j5 je na stock 5.1.1, pod zvaničnom dvogodišnjom garancijom. ima li rešenje?
Poslednja izmena od kopitaneskita u Sre, 29. Jun 2016. 13:29, izmenjeno 1 put ukupno.
-
To je to.
Послато са SM-J700H
Послато са SM-J700H
- kopitaneskita
- Mobil fan
ali piše da ne podržava, samo j5 i j7 2016 modele i modele sa 6.0 androidom.
ima li rešenje i koja bi bila druga alternativa?
ima li rešenje i koja bi bila druga alternativa?
-
Ukucas mp3 player u store i izbacice ti gomilu audio plejera,izaberi neki sto bolje ocenjen,probaj dva tri pa vidi koji ti najvise odgovara.
Послато са SM-J700H
Послато са SM-J700H
Probaj aimp odlican je i besplatan 

Pre 3 dana u telenoru sam uzeo J5, i preksinoc pred spavanje bilo 97% baterije,ujutru 50
i ja procitam da neka app paces skida opasno bateriju i ja je deinstaliram,pogasim i da azurira automatski i sve aplikacije,ostavim samo na wi fi i sinoc sa 91 na 49 %
sta da radim,da reklamiram ili stvarno tako jede?

Nešto nije uredu kod tebe. Probaj hard reset, ako ne reši reklamiraj. Meni dok spavam ne skine ni 3% baterije. A inače sam i ja uzeo u telenoru.
A što se tiče music playera, ja sam skinuo phonograph, neko je napisao negde. Super aplikacija, ~10mb, material design, radi brzo sve kako treba, lagana a efikasna
A što se tiče music playera, ja sam skinuo phonograph, neko je napisao negde. Super aplikacija, ~10mb, material design, radi brzo sve kako treba, lagana a efikasna
Dobio od firme ovaj telefon. Za sada primecujem da su mu boje jace i kvalitetnije nego li na G3, ne primecujem preveliku razliku u radu J5 i G3 ali ga imam tek 3 dana, nisam stigao da ga istestiram.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Nov 2015. 13:43
- :: Samsung J5 2016
Koliko god volim toliko i mrzim da citam komentare za telefone jer su vecito od sjaja do ocaja.. na kraju opet ne znas nista.
Zato zelim da pitam sada kada je vec proslo dosta vremea ,u sustini ,dal je ovaj fon dobar ili ne?
Ne svidja mi se 1.5gb RAMa i 8gb memorije ..no ali koliko sam ja licno video ,telefon leti.
Jel ima problema sa RAMom i memorijom? I da se razumemo , igrice me apsolutno ne zanimaju.
Prevashodno mi je bitna kamera (deluje mi kao da je veoma dobra) ,i ono klasika citanje vesti ,social media ,broadcasting aplikacije i to je to.
ps nikada nisam imao Samsung ,cak sta vise sam ih i mrzeo zbog nekog neznamnijakog razloga ,danas bio u Telenoru i preterorisao sve telefone
,pikovao sam na Huawei g7 i p8lite ali kad sam video kako je elegantan Samsung ,pa cak i J3 , seo sam na dupe , a o displayu da ne pricamo , kao da je 5 modela ispred Huawei
Zato zelim da pitam sada kada je vec proslo dosta vremea ,u sustini ,dal je ovaj fon dobar ili ne?
Ne svidja mi se 1.5gb RAMa i 8gb memorije ..no ali koliko sam ja licno video ,telefon leti.
Jel ima problema sa RAMom i memorijom? I da se razumemo , igrice me apsolutno ne zanimaju.
Prevashodno mi je bitna kamera (deluje mi kao da je veoma dobra) ,i ono klasika citanje vesti ,social media ,broadcasting aplikacije i to je to.
ps nikada nisam imao Samsung ,cak sta vise sam ih i mrzeo zbog nekog neznamnijakog razloga ,danas bio u Telenoru i preterorisao sve telefone

Upravo si odgovorio na svoje pitanje. Ja sam posle 15 minuta koriscenja J3 odustao i resio da prodam G3 koji sam koristio 10 mese. G3 flagship sa jacim procesorom i ima 2GB rama, prilikom skrolovanja(FB konkretno) se primeti malao neznatno seckanje, takodje sam to primetio i u igircama (Angry Birds Epic), display i kamera su za tu klasu telefona odlicni.bonanza napisao:Koliko god volim toliko i mrzim da citam komentare za telefone jer su vecito od sjaja do ocaja.. na kraju opet ne znas nista.
ps nikada nisam imao Samsung ,cak sta vise sam ih i mrzeo zbog nekog neznamnijakog razloga ,danas bio u Telenoru i preterorisao sve telefone,pikovao sam na Huawei g7 i p8lite ali kad sam video kako je elegantan Samsung ,pa cak i J3 , seo sam na dupe , a o displayu da ne pricamo , kao da je 5 modela ispred Huawei
Pogledaj i j5 2016 sa 2gb rama i 16 interne memorije