Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Eventualne mane uvek isplivaju na kraju Eto ti i za Apple, ko je mislio da ce ugraditi aluminijum loseg kvaliteta pa da se telefon savije u dzepu, pa se savio.
Ako je ovo sve istina, da jedan fon od 700e ima toliko bagova, pitanje je da li vredi tih para? Sad sad ce neko da napise, pa ispravice se to nekim update - om,nije onda ni to fora, da platiš nesto toliko para i da čekaš popravke kroz update, a osporavaju se drugi brendovi sa svojom cenom.... Čudno mi to sad sa toliko primedbi na s7 i s7e ....
Ja sam video da se ljudi žale na preosetljivost edge dela ekrana i na paljenje kamere. Ali to su stvari koje ne pogađaju svaki S7 i koje mogu biti ispravljene apdejtom.
Toliko gluposti ne pročitah odavno ... "Micro SD telefon ne vidi kao internu memoriju" - pa naravno kad je eksterna (mada ima način (na XDA) da telefon vidi i internu i karticu kao jednu 32+32= 64gb ... samo ne znam čemu ) , "Ekran je preosetljiv na dodir" - bez komentara ......
Mokri telefon ili zvučnik je baš realan problem. Dolazi do krivljenja zvuka, jer ima vode u zvučniku... Baraba, da li ti se i sad ne svidja SD820? [emoji846]
Da li se nekom desilo da na novom telefonu ima neku minijaturnu peckicu? Uzeo sam ga pre nedelju dana u MTS i odma sam primetio da na lajsni oko kamere ima jednu malu tackicu na onom sjajnom delu, u pitanju je beli tel. I na coskovima, na lajsni, nisu ogrebodine jeko kao neke linijice/tackice malo tamnije boje. Nije to nista starsno ali se da videti iz odredjenog ugla. Eko verovatno ne bi ni primetio ali eto ja jesam. Pa me znaima da li vas ima jos ili sam jedinstven?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.